-
حالا که داره تموم میشه و از طرف اون قدمی برای زندگی بردشته نمیشه حداقل از مهریت نگذر حالا هر چقدرشو تونستی بگیر که بعدا پشیمون نشی که یکی تو رو یه مدت الاف خودش کرد آخرشم رفت و بدون اینکه ضرری کنه و تو موندی و ازدواج ناموفق(هر چند که واقعا عیبی بر تو وارد نیست بخاطر ازدواج ناموفق اما دید جامعه همیشه هم درست نیست)
دقیقا دارم میبینم دور و برم کسی که مهریه نگرفته و شوهرش رفته زن گرفته حالا این داره میسوزه که چرا انقد خودشو بی ارزش کرده
-
شما در عقد دائم هستی؟
عقد دائمی که ثبت نشده، درسته؟
دادن مهریه تکلیف شرعی برای همسرت هست، و البته قانونی.(جرم ثبت نکردن ازدواج هم احتمالا گردن آقای داماد هست)
اینجوری که من متوجه شدم، شما با هم نسبت فامیلی داشتین و الان تقریبا همه اطرافیان و بستگان شما در جریان ازدواج شما هستن،
پس نگرانی بابت اینکه یه طلاق بی سروصدا داشته باشی نداری.
بنابراین بهتر هست پیگیر حق قانونی خودت باشی.
خیلی هم درگیر این موضوع نباش که در آخرین لحظات چی باید بهش بگی.
شما و همسرت هردو اشتباهاتی داشتین، معلوم هم نشد که چرا پیگیر مشاوره نبودین.
در هر صورت تا اینجا مسئول این جدایی هر دوی شما هستین.
میمونه موضوع مهریه ات که اگر داده نشه، در حق شما اجحاف شده، مگر اینکه خودت ازش بگذری.
نظر شخصی من اینه که نذار حقت پایمال بشه.
اگر می تونی پیگیرش باش، اینجوری آرامش بیشتری داری.
-
ممنون از همراهیتون
بله عقد دائم هستیم و ثبت رسمی هم نشده اما از یه وکیل که پرسیدیم گفت میتونید از طریق دادگاه اقدام کنید
فامیل نیستیم اما تقریبا همه فهمیدن موضوع رو
-
سلام خانومی کاملا میفهمم چرا روی آخرین دیدارت حساسی اینو چون یه زنم میدونم در مورد مهریه من حرفی نمیزنم حتما وکیلت بهت راهنمایی داده ولی در مورد اینکه اون روز چی بگی یا چیکار کنی بهتره هیچی نگی سکوت کامل شنیدی حرف نزدن بعضی وقتا از صد تا حرف بدتره؟نه گریه کن نه بخند نه عصبانی باش بیتفاوت باش حتی نگو واگذار خدا کردم اینو تو دلت بگو واگه واقعا میخوای عذاب وجدان بگیره حتی بهش نگاه نکن واگه شد یه کلمه باهاش حرف نزن انگار وجود خارجی نداره وخیلی محترمانه وخانومانه رفتار کن با طمانینه ووقار