RE: پسري كه وقتي افراد جديد باهاش آشنا ميشن يكي از سوالاتشون اينه:چن
سلام دوست من. بعضی از پسرها در نظر نمی گیرند که با احساسات انسانها بازی کردن یعنی چی. یعنی نابودی طرف مقابل... یعنی فشار روحی شدید به طرف مقابل.... یعنی دلسرد کردن و بدبین کردن یک دختر به همه پسر ها..... یعنی رفتن ابروی طرف مقابل.... یعنی عشق بی فرجام. من از تمامی پسر ها با عنوان برادر کوچکتر خواهش دارم تنها بخاطر خوش گذرانی و پر کردن اوقات خود با دختری رابطه برقرار نکنن درسته که این نیاز روحی همه پسر هاست ولی چرا این نیاز واحساس رو فقط با یکی در میان نذاریم. چه لوزومی داره پسری 5تا یا بیش تر دوست دختر داشته باشه فقط برای جلب توجه دیگران. جلب توجهی که زندگی یه نفرو نابود کنه ارزش داره. از همه برادران خود خواهش دارم فقط یک نفر رو انتخاب کنن . مگه دیگرون چه گناهی کردن که باید تا اخر عمرشون دلشکسته باشن. مخلص شما نقاب
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aykan
راستش منم پسري 24 ساله هستم كه نصبت به رابطه و دوستي با جنس مخالف حساسم با اينكه ميتونم با خيلي ها رابطه داشته باشم ولي زياد دنبال اين كارا نيستم.راستش بعضي ها(پسر) كه تازه با من آشنا ميشن ميگن چندتا دوست دختر داري؟ و اين حرف براي من سنگينه؟ يعني با توجه به ظاهرم راحت ميتونم چند دوست دختر داشته باشم و باهاشون رابطه هم اگه بخوام داشته باشم ولي قلبا راضي نميشم.بعضي وقت ها با خودم ميگم " بي خيال چقدر سخت ميگيري ؟ پسرهاي كمتر از تو دوست دارن رابطه دارند و به قولي جواني ميكنن , توچرا نكني در حالي كه اگه بخواي خيلي هم راحته برات"
نميدونم به نظرتان من چه كار كنم؟؟؟
عزیزم اینو بخون دیگه دنبال این کارا نمی ری:
http://www.hamdardi.net/showthread.php?tid=3915&pid=34361#pid34361
سلام.... به نظر من به همون هایی که این سوال رو از شما میپرسن بگو شما که چند تا دوست دختر داشتی به کجا رسیدی؟؟؟ که من نداشتم نرسیدم!!!!
چند سال پیش یکی از ترم بالایی ها سئوالی رو از من پرسیدند که چند تا gf داری ؟ بنده هم که اون وقت ها معنی این اصطلاح رو نمیدونستم گفتم هیچی و ایشون هم در جواب با ضمیمه ی در و گوهر فرمودند برو بمیر !
الان ترم هفت دانشگاه رو سپری میکنم و شدم یه ترم بالایی ، ولی هیچ وقت این سئوال رو از کسی نمی کنم . چون یه سئوال فوق العاده مزخرفه ! متاسفانه کاربرد دوست دختر بد تو جامعه ی ما جا افتاده ، تو جوامع غربی که اوضاعشون به نقل ما ایرونی ها خیلی خرابه دوست دختر یعنی کسی که دوست شماست و دختره بنابراین شما اول باید دوست باشید و انتظارات یک دوست رو برآورده کنید و سپس به فکر رفع نیازهای عاطفی باشید که یک جنس مخالف برآورده میکنه -س ک س رو نمیگم-
در قسمت سئوالات ارتباط دختر و پسر یه بحث تا حدودی علمی در این مورد صورت گرفته که مربوط به 4 ماه پیش میشه و متاسفانه الان نمیتونم لینکشو پیدا کنم آخرشم به یه نتیجه جالب رسید حتما سرچ کنید و بخونیدش .
سلام
من اصلا با نظر پوپک و نیلوفر جان موافق نیستم کی گفته همه دخترا به نیت ازدواج با پسرا دوست میشن لطف کنید وقتی نظر میدید از طرف خودتون تنها نظر بدید نه کل دخترا.
به نظر من با کسی که دوست میشه هدفت رو از دوستی باش بگو که یه روزی وباله گردنت نشه این دوره ایی که دخترا بی جنبه ان وقتی یه پسر میبینن فکر می کنن چه خبره البته همه دخترا رو نگفتم
پسره بهاری خوب حرفی زداااااا ادم الانا اینقده مشکل داره دغدقه فکری داره که اصلا فکره این چیه رو نمی کنه
پسر خوب ببين با اين فكر و خيالا ميتوني خودتو از راه بدر كني ...
من با دوست دختر داشتن موافق نيستم اما به زعم اونايي كه دارن .... نداشتنش يه مشكله (البته من به همون يكي هم معتقد نيستم) و داشتنش هزار و يه مشكل ....منظورم مشكلات حال و آيندشه ...
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aykan
راستش منم پسري 24 ساله هستم كه نصبت به رابطه و دوستي با جنس مخالف حساسم با اينكه ميتونم با خيلي ها رابطه داشته باشم ولي زياد دنبال اين كارا نيستم.راستش بعضي ها(پسر) كه تازه با من آشنا ميشن ميگن چندتا دوست دختر داري؟ و اين حرف براي من سنگينه؟ يعني با توجه به ظاهرم راحت ميتونم چند دوست دختر داشته باشم و باهاشون رابطه هم اگه بخوام داشته باشم ولي قلبا راضي نميشم.بعضي وقت ها با خودم ميگم " بي خيال چقدر سخت ميگيري ؟ پسرهاي كمتر از تو دوست دارن رابطه دارند و به قولي جواني ميكنن , توچرا نكني در حالي كه اگه بخواي خيلي هم راحته برات"
نميدونم به نظرتان من چه كار كنم؟؟؟
[align=justify]ازهمه دوستان كه به سوال من جواب دادند تشكر مي كنم.راستش با توجه به مجموع گفته هاي دوستان تا حالا فكر ميكنم داشتن يك دوست دختر خوب كه از اول شرايطمو براش توضيح بدهم (يعني تنها دوستي و نه صرفا ازدواج) خوب باشه .البته چيزي كه منو نگران ميكنه اينه كه با يك دختر خانمي صرفا به خاطر دوستي دوست بشم و در ادامه اين دوستي باعث ايجاد وابستگي در يكي از ما بشه بطوريكه جداشدن ازهم سخت بشه و يا به ازدواج منجر بشه ازدواجي كه فكر ميكنم با توجه به شروع رابطه كه صرفا به خاطر دوستي بوده شايد ازدواج عاقلانه اي نباشه .چون من براي انتخاب همسر آيندم معيارهايي رو دارم كه ممكنه اونو در انتخاب دوست لحاظ نكرده باشم.به نظر شما اين نگراني درست ميتونه باشه؟
در ضمن از دوستاني كه جواب مثبت يا منفي ميدن مثل آقا /خانم winter ميخوام دلايل مخالفتشون يا همون مشكلاتي كه گفتن چند مورد ذكر ميكردن.من خودم دليل داشتن دوست دختر را رفع نيازهاي عاطفي خود و طرف مقابل وكسب شناخت بيشتر ميدونم.خوب چه اشكال داره من و يكي از دخترهايي كه به من توجه نشان ميدن دوست( فقط دوست) باشيم!
بازم ميخوام نظرتون رو بدونم ؟[/align]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Aykan
البته چيزي كه منو نگران ميكنه اينه كه با يك دختر خانمي صرفا به خاطر دوستي دوست بشم و در ادامه اين دوستي باعث ايجاد وابستگي در يكي از ما بشه بطوريكه جداشدن ازهم سخت بشه و يا به ازدواج منجر بشه ازدواجي كه فكر ميكنم با توجه به شروع رابطه كه صرفا به خاطر دوستي بوده شايد ازدواج عاقلانه اي نباشه .چون من براي انتخاب همسر آيندم معيارهايي رو دارم كه ممكنه اونو در انتخاب دوست لحاظ نكرده باشم.به نظر شما اين نگراني درست ميتونه باشه؟
بله
دوست من يه گشتي توي تالار بزن و مشكلاتي رو كه براي دوستامون بوجود اومده بخون ... شايد هم خوندي و نميخواي بپذيري ...اونا هم آدمهايي مثل من و شما هستن كه متاسفانه بسياري از اونها زندگيشون مختل شده و دچار بيماريهاي جسمي و روحي شدن .... آينده اي كه ميتونسته براشون روشن باشه خاكستريه ... فكر نكن ما مستتثني هستيم .....گاهي اوقات يه لغزش كوچيك خسارت جبران ناپذيري بجا ميذاره
سري كه درد نميكنه دستمال نميبندن....
[quote=نقاب]
سلام دوست من. بعضی از پسرها در نظر نمی گیرند که با احساسات انسانها بازی کردن یعنی چی. یعنی نابودی طرف مقابل... یعنی فشار روحی شدید به طرف مقابل.... یعنی دلسرد کردن و بدبین کردن یک دختر به همه پسر ها..... یعنی رفتن ابروی طرف مقابل.... یعنی عشق بی فرجام. من از تمامی پسر ها با عنوان برادر کوچکتر خواهش دارم تنها بخاطر خوش گذرانی و پر کردن اوقات خود با دختری رابطه برقرار نکنن درسته که این نیاز روحی همه پسر هاست ولی چرا این نیاز واحساس رو فقط با یکی در میان نذاریم. چه لوزومی داره پسری 5تا یا بیش تر دوست دختر داشته باشه فقط برای جلب توجه دیگران. جلب توجهی که زندگی یه نفرو نابود کنه ارزش داره. از همه برادران خود خواهش دارم فقط یک نفر رو انتخاب کنن . مگه دیگرون چه گناهی کردن که باید تا اخر عمرشون دلشکسته باشن. مخلص شما نقاب
[/qu
(ای بابا چرا همش پسر هارو مقصر میدونید .دخترا از پسرا کمتر نیستند). وبه دوستمون aykan تبریک میگم واقعا" خیلی جالب در رابطه با این موضوع به نتیجه مطلوب و قابل قبولی رسیده .
سلام آقای عزیز
ببینید انسان نمیتونه تنها باشه تنها زندگی کنه. دوست دختر داشتن عیب نیست ولی انتخاب این دوست خیلی مهم هست. ولی اگر فعلا قصد ازدواج نداری و نیاز جنسی هم تلنگور نمی زنه یک دوست دختر پیدا کن که با اون یک رابطه عاطفی سالم داشته باشه نه اینکه به خودت وابستش کنی یا اینکه تو وابسته بشی . یک رفیق و مونس که با هم رابطه سالمی داشته باشن. بعد اگر دید می تونی به عنوان زن زندگیت روش حساب کنی می تونی رابطه خودتو فراتر کنی چون به نظر من اگر با هر کسی خواستی ازدواج کنی باید یک بار هم که شده باهاش بخوابی ببینی آیا علاوه بر شریک زندگی شریک جنسی خوبی هم هست. نه اینکه فقط شب عروسی باشه اون هم تازه بفهمی ای بابا ایشون شکل جنسی داره. به هر حال حرف دوستات هم گوش نکن . دوست دختر فقط باید دوست باشه نه یک وسیله. یا علی