-
به نظرت چه جوابی بدن؟
اعتماد چیزیه که اگه از بین بره زمان زیادی میبره تا دوباره ایجاد شه.
پس باید مدت زمانیرو بسته به شخصیت و اخلاق خانومت صرف کنی و در جهت اعتماد سازی تلاش کنی.
ریز اینکارارو هر مردی میدونه .
مثلن از این شبکه ها بیا بیرون.رو گوشیت رمز نباشه ورفت و آمد هات مشخص باشه.باهاش بیشتر حرف بزن.بیشتر براش وقت بزار.و...
البته یه جوری نباشی که از اونور بوم بیوفتی و قاعده و قانون درست کنی که بعد چند وقت نتونی همونارو رعایت کنی...
-
سلام خوب از یه جهتی خانومتون حق داره بنده خدا ، الان وارد یه زندگی مشترک شدید دیگه باید مسئولیت پذیر باشید و متعهد نسبت به همسرتون . هر چقدر هم بد باشه نباید زیر تعهدتون بزنید .
خوشحالم که پشیمون هستید و میخواید جبران کنید ، پس سعی کنید بهش ثابت کنید که دیگه به سمت این چیزها نمیرید من ازین جهت به همسرم اطمینان کامل دارم که اگه کسی بهم بگه شوهرت داره خیانت میکنه به هیچ عنوان قبول نمیکنم چون اطمینان کامل دارم .... شما هم همین اطمینان رو براش ایجاد کنید ...
مگه چند وقته ازدواج کردید ؟؟؟؟ خوشم میاد خانومتون زرنگه :311:
-
سلام
اولین کاری که باید انجام بدید اینه که از خودتون مطمئن بشید که دیگه تحت هیچ شرایطی سراغ این کار نمیروید. پشیمانی کامل و تصمیم قطعی مبنی بر عدم تکرار.
به نظر خودتون دلیل گرایشتون بعد از ازدواج به این کار چی بوده؟ فکر میکنم در دوران عقدتون هم این کار رو انجام میدادید، درسته؟ در این مورد شاید لازم باشه با یک روانشناس یا مشاور مشورت کنید.
دومین مورد اینه که اعتماد در همسرتون از بین رفته. به ایشون حق بدید. باید سعی کنید حس اعتماد را در ایشون دوباره به وجود بیاورید. اینکه می گفتید در مورد موضوعات زندگیتون صحبت نمیکنید و این باعث بی اعتمادی بیشتر همسرتون شده، سعی کنید باز و شفاف تر باشید. در مورد موضوعات زندگیتون با همسرتون صحبت کنید. در مورد مشکلاتی که در زندگیتون احساس میکنید،
سعی کنید گامهای مثبتی رو در جهت بهتر شدن رابطتون بردارید. این هم به حل مشکلاتتون کمک میکنه و هم اینکه در جهت ایجاد حس اعتماد در ایشون موثره. در گفتگویی از دوستانه از همسرتون بپرسید چه طور حس اعتماد دوباره به ایشون برمیگرده؟ یعنی توقع ایشون از شما در این مورد چیه؟
در این راه صبور باشید.
در صورت امکان همراه همسرتون و در غیر این صورت خودتون به طور حضوری به مشاور خانواده مراجعه کنید و کمک بگیرید.
اگه ممکنه در مورد تحصیلات و وضع اشتغال خودتون و همسرتون و وضع مالی خانوادهاتون بفرمایید.
-
سلام
با تشکر از نظراتتون
من فوق لیسانس مکانیک و همسرم فوق دیپلم کامپیوتر هستن. من کارمند هستم در یک شرکت. و خانومم شغل آزاد.
وضع مالیمون متوسط هستش