بحث من اينه كه ايشون با اين همه پنهان كاري و اين رفتار اصلا ارزش جنگيدن داره ؟
حرف زدن با عمل كردن خيلي فرق ميكنه ... تعويق انداختن و پنهان كاري همش من و نگرانتر و نگرانتر ميكنه ... همش به من ميگه صبر كن تحمل كن ...
نمایش نسخه قابل چاپ
بحث من اينه كه ايشون با اين همه پنهان كاري و اين رفتار اصلا ارزش جنگيدن داره ؟
حرف زدن با عمل كردن خيلي فرق ميكنه ... تعويق انداختن و پنهان كاري همش من و نگرانتر و نگرانتر ميكنه ... همش به من ميگه صبر كن تحمل كن ...
نخير اينجوري نيست .. ايشون علاوه بر اينكه از من تعهد ميخوان منم ازشون تعهد ميخوام
اتفاقا من هم از ايشون همين و ميخوام ولي ايشون فقط زمان ميخوان و اين زمان نميرسه نميدونم به چه دليل .. من از ايشون ميخوام تا قبل از اينكه موضوع به خانواده ها كشيده بشه مشكلاتي بين ما هست كامل از بين بره و ما براي هم شفاف سازي كنيم
خوب ايشون نمياد ... حرفش زده ميشه ولي عماي از ايشون من نميبينم فقط صحبت ميشه ؟؟؟
با سلام
انتظارات شما در رابطه دوست دختر دوست پسری جایگاهی ندارد و روند شما کاملاً غلط هست و شما گویی برنامه تون اینه که برای خود ببرید و بدوزید یعنی بدون خواستگاری به تفاهم برسید و بعد خواستگاری و .... که باید خدمتتون بگم شما هم اکنون هم دچار تحریف شناخت شده اید و شناخت درستی از طرفتون ندارید چون در فاز احساسات بودید و زمانی می توانید به شناخت درست برسید که رسمیت و اقتدار خانواده ها پشتوانه باشد و از یک مشاور هم کمک بگیرید .... شما نمی توانید اکنون ایشان را به زور وادار به تعهد کنید در حالی که نه قانوناً نه شرعاً هیچ جایی برای تعهد به شما ندارد ضمن اینکه قطعاً شما هردو با این رویه و روند اگر کارتون به ازدواج بکشد دچار مشکلات عدیده خواهید شد .... در شما روحیه کنترل گری را طوری می بینم که اگر با پسری که هیچ ارتباطی از قبل با کسی نداشته و کلاً فرد موجهی باشد هم ازدواج کنید به مشکل خواهید خورد ....
لذا بهتره یا این پسر را کامل رها کنید ، یا روند را با خواستگاری و شناخت به کمک مشاور پیش ببرید
در کل بهتر هست در پی شناخت بیشتر خود و آموختن مهارتهای زندگی و شناخت و رفع ضعفهایتان باشید