نوشته اصلی توسط
دختر جوان
خب عزیزم عوض نکن وا اینجا کسی مجبورت نمیکنه میفهمی هییییییچ اجباری در کار نیست همین ساده برو بیرون دلتم خوشه ایمانتم حفظه شما طوری رفتار میکنی که انگار بچه های تالار مجبورت میکنن ساناز باید پوششت عوض کنی وتو میخوای بگی نههههه من عوض نمیکنم خب نکن چرا اینجا دعوا داری شما یه مشکلی گفتی که بخاطر سادگی در پوششم کسی نگام نمیکنه وبرای ازدواج انتخاب نمیشم اینجاهم بهت گفتم کمی سر و وضعت زیباتر اراسته تر کن گفتن رنگی پوشیدن هیچ منافاتی با حجاب نداره گفتن چادرهای مختلفی هست برای مراسم های مختلف وهرجایی ادم باید به مناسبت اون جمع پوشش عوض کنه سرکار جدی واراسته وساده بگرده توی خیابون کمی رنگی تر زیباتر توی مهمونی ارایش بیشتر لباس های رنگی تر و... اون مشکلت بود اینم جوابشه بالا بری پایین بیای
این راه مشکلت ولاغیر حالا خدا بده وپسرا بدن دخترا عوضی شدن جامعه خرابه واینا مشکلت حل ن می کن ه
بعدشم به قول فرشته مهربان اعتماد به نفس وعزت نفس برات تعریف نشدست اینکه مدام از حرفت دفاع کنی حتی زمانی که غلطه وبگی فقط من! حرف من! قانون من! عقیده من! کسی بهت نمیگه اولالا چه دختر با اعتماد به نفسی بهت میگن چقدر خود رای ودور از جونت ببخشید چقدر زبون نفهمه از حرفم ناراحت نشو
کی بهت گفته کسی حرف حرف خودش باشه عزت نفس داره وازاون بدتر چرا فکر کردی به غیر خودت هر کی دیگه بهش پیشنهاد میدن سریع قبول میکنه اگه هزار نفر دیگه جای تو مقابل پیشنهاد سامان بودن شاید از هزار نفر ۹۰۰نفر رد میکردن مثل تو پس شاخ قول شکستن وشق القمر نیست منکر عشقت به اون نمیشم میگم خیلیا تواون شرایط بخاطر فضای ایران که
ما توش بزرگ شدیم ویه سری چیزا برامون تعریف شدست اون پیشنهاد رد میکردن
اولا هدفت رو از ایجاد تاپیک مشخص کن چون بهت قول میدم هیچکس اینجا عقیدش توی بحث با تو عوض نمیشه وتوهم نمیتونی عقیده همه رو مثل خودت کنی خودتم که نمیخوای مشکلت قبول کنی پس تاپیک باز کردی دوتا نصیحت ناشتا بشنوی دوتا حرف گنده بارمون کنی؟تمام کسایی که اینجا برات نظر میدن وچند دقیقه از عمرشون رو صرف تو میکنندواسه حرفاشون فکر میکنند ویعنی چی یچیز از یجای
خوندید فقط تکرارش میکنید من فکر میکنم کسی تواین سن با تحصیلات تو وزمانی که میگه اماده ازدواج هستم این نوع حرف زدن اصلامناسبش نیست وفکرنکن هرکی شوهر کرده زن یه فرشته الهی شده نه شما با این اخلاقت میرفتی خونه شوهر یذره که مخالفت بود چنان میرفتی تو دلش که سه طلاقت کنه واسه ازدواج کردن که فقط حجاب وحیا ووفاداری مهم نیست نشنیدی میگن زن باید عقیده شوهرش گوش کنه وحتی اگه غلط بود نگه غلطه این توی سخنرانی های اقای حبشی هست تا پیش شوهرش عزیزشه شما اینطوری نمیتونستی شوهرداری کنی نگو خداباهام بده شاید حکمت اینه شاید امادگیشو توی تو ندیده
اما راجب اعتماد به نفس کسی که اعتماد به نفس داره برعکس شما حرف دیگران میشنوه واونقدر با خودش روراسته که میفهمه کجای کار اشتباهه وانقدر به خودش مطمینه که میدونه حتما میتونه اشکالش حل کنه وبهتر بشه میدونه هر طوری که هست تواناییشو داره بهتر شه من هنوزم میگم اصلاااا عزت نفس واعتماد به نفس نداری میخواد خوشت بیاد میخواد خوشت نیادقد تمام عالم هم حرص بخوری وبه من بگی نمیفهمم چی میگم بیسوادم عامه ام رو هوا حرف میزنم یا هرچیزی که از شخصیتت انتظار دارم بازم حرفم عوض نمیشه چرا چون ادمی که اعتماد به نفس داره خودشو بالا میکشه اما تو نه تو میخوای با حقیر کردن وپست کردن دیگران با انگ زدن به دیگران حتی به خواهرت با بدنشون دادن تمام دخترای عالم وچسبوندن صفت های خیلی زشتی که فکرکنم عمق معنیشونو نمیدونی قصد خودتو بهتر نشون بدی کسی که اعتماد به نفس داره میگه همه خوبن من میخوام عالی ترین شم ولی تو میگی همه بدم کثیفن افتضاحن پس حداقل من بین اینا گل سرسبدم در ضمن من فکر میکنم حجابی که پشتش ایمان نباشه اصلا نمیارزه چون میلیون ها ادم بیحجاب بیرون این مملکت هست کما اینکه ایمانشون ازتو بیشتره به نظرم حیاداشتن وقتی پشتش تقوا نباشه پر کاه نمی ارزه حجاب داری شاید بگیم حیاهم داری خیلیم داری ولی ایمان نداری تقوا نداری اونیکه گفته حجابتو جلوی نامحرم حفظ کن گفته حق نداری ابروی مسلمونی رو ببری گفته اگه گناهش به چشم دیدی فردا اونطوری نگاش نکن گفته اگه فحشاشو دیدی بازگو نکن که بدتر ازاون فحشارو ترویج دادی کسی که گفته حیا,عفت,بپوشون زینت هات وعیب هات رو بالباس گفته به ادم دیگه انگ وتهمت نزن گفته اول زبونتو محجبه کن پس تو چطور راحت وبیخیال به هرکی از جلوت رد میشه یه انگی میچسبونی که اره مرفه بی درده پیش دوست پسرش بوده مدام سکس داره نیاز به ازدواج نداره خودشو واسه پسرا تزیین کرده
گفتن خدا متکبران را دوست ندارد متکبر کیه؟کسی که بگه فقط من ونه هیچکس دیگه تو چطور انقدر راحت خودتو بهتر ازبقیه میدونی هرکی با تو موافقه خوبه الباقی همه چرت میگن مفت میخورن وهوس باز وبدکارن کدوم تقوا اجازه اینارو بهت داد؟کدوم ایمان گفت خدا زیر نظر تو اونقدر که تو دنیارو میبینی خداهم اونجوری میبینه؟ میگن قومی گفتن خدایا ایمان اوردیم خدا به پیامبرش میگه بهشون بگو شما ایمان نیاوردید بلکه اسلام اوردید یعنی فقط تسلیم خدابودن واحکامش گوشت کردن که حتی شما اسلام هم کامل نیاوردی چون دین تو نماز روزه حجاب وسادگی میبینی وایناروهم میخوایتو چشم همه فرو کنی که چشم همه دربیاد که شما انقدر متعقدی حتی به خدا سرکوفت میزنی که بیین اینا اینم بنده هات توشون من خوبم ببین به حرفت گوش میدم پس هرچی میخوام بهم بده عزیزم اونیکه اون بالاست مواظب همه هست خدا خدای گرگها هم هست خدای بره ها هست واونقدرحکیم هست که توازن دنیاش رو نگه داره نترس نمیزاره حقت خورده شه