-
سلام بر بانوی مهر...
عزیزم درکت می کنم..خواهر منم تو بارداریش داره شرایط استرس زای زیادی رو تحمل میکنه.نمیدونم چرا یهو همه چی ریخت بهم.....
.چند وقت پیش بهم گفت لک دیدم...من حسابی سرم گیج رفت...من خیلی نگرانشم.خیلی..خیلی...
از یه طرف دیگه توی این شرایط سختش باید یه بچه یکساله رو دائما کوتابلند کنه...بعضی وقتا که میبره می شورش بعدش میگه کمر و دلم درد میگیره..
هیچ کسم نمیتونه دائم پیشش باشه.....نمیدونم ...ولی یه چیز خیلی مهمه....
توکلت به خدا باشه....آدم باید خیلی قوی باشه تا توکلش لفظی نباشه..ته دل آدم باشه....
به نظرم بهترین کار اینه که از خودمون برای آینده داستانهای تلخ طرح نکنیم.بی خودی پیش بینی نکنیم و برای آینده از الان عزاداری نکنیم..هر چند سخته.....ولی میشه..
یکی از موثرترین جمله هایی که تا به حال خوندم این بود:
آدمها انقدر برای اتفاقات نیوفتاده نگران هستند و خودشون رو اذیت می کنن که اگه اتفاق هم بیفته انقدرها عذاب نمیکشن.
من به این جمله باور دارم و تجربش کردم..
برخی از ماها تو زندگیمامون سختی کشیدیم و طبیعتا از لحاظ روحی ضعیف شدیم.این ضعف باعث شده تحمل کردن شرایط برامون سخت باشه .باز این شرایط باعث میشه روحمون ضعیف شه و......خوب اینطوری انگار توی یه دور افتادیم نمیتونیم بیایم بیرون..باید این دور رو از جایی شکوند.
من همیشه تو این مواقع سعی می کنم خودم رو از اون موقعیت فراری بدم..چه فکری چه مکانی...و سطح ارتباطات اجتماعیمو بالا ببرم..برم خونه دوستام..فامیلام..مثلا برای خرید مانتو برم دوردستهای شهر و چند روز طول بکشه.بالاخره زمان اصطعکاک با شرایط رو تبدیل کنم به زمان تلف شده!
شما هم باید خودتون رو مشغول کاری کنید که ذهنتون رو منحرف کنه.مهم نیست اون کار مفید باشه یا نه..همین قدر که باعث اتلاف وقت میشه مفیده.
خودخوری ها اصلا نتیجه ای جز نابودی روح نداره...فکر نکنید...فکر کردن ممنوع!!!
حالا الان چطورید؟؟؟حالتون خوبه؟؟:72:
-
سلام خانوم افسونگر
خیلی ممنونم از شما .... الآن از نظر جسمی درد شدیدی توی قسمت لگن و شکم حس می کنم که خطرناکه
ولی از نظر روحی الآن مقداری بهترم میام اینجا می نویسم بهتر می شم...لطف کردی دوست خوبم...ان شاء الله خواهرتون به سلامتی فارغ بشند و خودشون و فرزندشون در سلامت کامل باشند...از دلگرمیت خیلی ممنونم
-
سلام دوستان خوبم
فردا قراره برم واسه ی سونو که ببینم قلب تشکیل شده یا نه !! اگر نه که دکتر دستور سقط می ده :( نگرانم ، بهش خو گرفتم نمی خوام از دستش بدم
اون سه تای قبلی را تا این حد جلو نیومده بودم
واسه ی همین خیلی امید دارم...نمی دونم چه حکمتیه !!
اگر صلاح دونستید واسم دعا کنید...خیلی استرس گرفتم
- - - Updated - - -
:323:
-
سلام عزیزم...مبارک باشه
ان شاالله که بچت سالم به دنیا بیاد..
همه چیز روبسپار به خدا هرچی خوش بهتر میدونه برات رقم میزنه اونجوری مطمین باش هراتفاقی بیفته :72:اخرش خوبه
- - - Updated - - -
سلام عزیزم...مبارک باشه
ان شاالله که بچت سالم به دنیا بیاد..
همه چیز روبسپار به خدا هرچی خوش بهتر میدونه برات رقم میزنه اونجوری مطمین باش هراتفاقی بیفته :72:اخرش خوبه
-
ممنونم دوست خوبم یسنا... خیلی دوست دارم اسم یسنا رو :43:
الآن انقدر مضطربم هی میام همدردی هی می رم بیرون تو خونه هم همینم نمی تونم یه جا بند باشم
نمی دونم امروز چرا نمی گذره اصلا :(
فردا 9 صبح...:203:
-
با سلام
کار و وظیفه اصلی شما مراقبت است و بقیه را بسپار بخدا بدون انتظار نتیجه .... یکی از مهمترین چیزهایی که نیاز داری دوری از استرس و اضطراب است چون همین خود سم هست هم برای بچه هم در کل برای بارداریت
خدا بزرگه و هر چه بخواهد عین خیر است فقط مواظب باش خودت عامل هر پیش آمد ناگواری نباشی ..... وظایفت را دریاب و به خوبی انجام بده بقیه اش را اصلاً فکرتو مشغول نکن هرچه خیر باشه محقق میشه
-
سلام عزیزم
تبریک می گم. ان شاء الله هر چی که خیر همون بشه.
عزیزم برات دعا می کنم که خبرای خوبی بگیری ولی می خوام بهت بگم که خودت را برای هر پیشامدی اماده کن تا دوباره اسیب روحی نبینی. مراقب خودت باش.
با اروزی سلامتی و ارامش:72:
-
سلام بانوی مهر عزیزم
خیلی واست خوشحالم که خدا انقدر دوستت داره و یه نی نی خوشگله دیگه بهتون هدیه کرده، مطمئن هستم که اگه تو مهربونم کمی کمتر به خودت استرس وارد کنی و آرامش رو درکانون گرم خونتون مثل همیشه نگه داری انشالا که به لطف و بزرگش نی نی نانازیتون صحیح و سالم بدنیا میاد!!!
از خدا میخوام که فردا صدای قلب کوچولورو بشنوی و تا آخر 9 ماهگیت هیچ اتفاق بدی نیوفته... بقول فرشته عزیزم شما بزرگترین وظیفه خودت رو یعنی مواظبت از خودت ( اول خودت رو گفتم چون دو نفرید) بعد پسر مهربون و همسر دلبندت رو داری بقیه چیزهارو بسپار دست خود خالقش...
صبوری کن و وابستگیت فقط به خدا باشه که خدای نکرده از هیچی نارحت و افسرده خاطر نشی!
واسه سلامتی جفتتون دعا میکنم:203::43:
-
سلام
از همه تون ممنونم که بهم دلگرمی دادین من خبر خیلی خوبی دارم که تو حال و احوال می گم...
خدایا شکرت:302:
-
سلام بر بانوی مهر خودمون....:72:
عزیزم خیلی خیلی برات خوشحال شدم...:43:
از صبح دائم میومدم میرفتم ببینم جواب سونو چی شد و خبر خوش رو بگیرم.....
امیدوارم خدا یه بچه(جدا از جنسیت)سالم و خوشگل و تپل بهتون بده.....:18:
خیلی مراقب خودت باش....دیگه باید به مسائل حاشیه نه فکر کنی و نه خودتو وارد کنی.....از همه چیز فاصله بگیر و به خدا نزدیکتر شو.به آرامش..
راستی..شیرینی ما چی میشه؟؟؟؟؟؟؟:227: