خانمها شيدا و شكوه و دختر سرگردان بر عليه دوستمان تباني و دسيسه چيني كرديد كه هر طور شده از قفس ذهني آزادش كنيد؟
من رگ خواب ايشان را متوجه شدم ............. نشان به آن نشاني كه در تاپيك اولشان همه گريه ي ايشان را در آوردند اما من ايشان را خنداندم ................. خودشان هم رسما اعلام كردند حرفهاي بي ربطم ايشان را خندانده ............ مدارك هم جهت اثبات موجود مي باشد.:303:
با توجه به اين موضوع سر نخ واضحي در دست دارم ............... شايد مشكل ايشان وابستگي به غصه ها باشد ........... هميشه نا اميد هستند و گلايه مند ............ فقط مي گويند غم دارم و تنهايم مبهم و كوتاه ............ نمي دانم چرا......... :161:
بنابراين سعي مي كنم حرفهاي بي ربط بزنم ..........به اميد اينكه بتوانم دوباره ايشان را به خنده وادارم .:311:
تنهاي عزيز اگر ناخواسته حرفي مرتبط با مشكلتان بيان شد به بزرگي خودتان ببخشيد.:103:
من تنها ، دوست خوبم مشكل اساسي شما در اين است كه در مورد مهم ترين مسائل و امكانات هستي بي توجهي مي كنيد.
شما از امكانات استفاده نمي كنيد............. تنهاييد و گويا راه ارتباطي را نمي دانيد.........چرا براي رفع تنهايي از همراه اول كمك نمي گيريد ؟ ..................... مگر نه اينكه با همراه اول هيچ كس تنها نيست!!!:305:
نياز به يك همدم ......... شانه اي براي تكيه كردن ........... از شدت اين نياز ممكن بود فريب بازاريابي فرصت طلب را بخوريد .
گويي نزديك بود كالايي را كه فقط در دست ديگران يا پشت ويترين ديده بوديد به قيمتي گزاف و بدون كمترين رضايتي خريداري كنيد .................. چه فرصتي از دست مي داديد.:81:
خدا را شكر عاقل بوديد............سرمايه هاي ارزشمندي را حفظ كرديد........تا اين سرمايه ها هست .............. تا فرصتها از دست نرفته ............... به خودتان كمك كنيد..:325:
خيلي از ادمها تنهاتر از شما هستند ................ شما تنهايي و رنج مي كشي ........ اما روح و جسم و قلبت هر چند ازار ديده اما از بين نرفته .......خدا را شكر.:323:
چه بسيارند كساني كه با وجود داشتن دوستهاي زياد همجنس و غير همجنس ............ خانواده ........ همسر .......... تنها تر از تنهايند.
بدتر از همه دختران و پسراني هستند كه روابط متعدد با جنس مخالف داشته اند ...........آنها به واسطه ي از دست دادن قسمتي از قلب و روح خود در هر رابطه اي دچار نقص و كمبود مي شوند...........اينها هر چقدر دوستانشان بيشتر باشد تنهاتر مي شوند ...........
مطلب بالا شامل شما نمي شود چون خودتان را حفظ كرده ايد اما مفهوم مهمي دارد كه اميدوارم واضح بيان كرده باشم.
مي دانم كه مي دانيد .............نيست دردناك تر از اين تنهايي كه همه باشند و خدا نباشد. :47:
تنهايي تو اما مي تواند زمينه اي براي ايجاد ارتباط عميق با خداي بزرگ باشد ............... خدا همان همراه اول .......... همراه ابدي و هميشگي كه تنهايت نمي گذارد.:312:
مشكلي اگر هست راه حل دارد............. مشكلات بر اساس دروني و بروني بودن راه حل مجزايي مي طلبند.
تنهايي اگر هست علتي دارد .................. اگر دروني است (ناشي از ضعفهاي دروني).......... هيچ كس نمي تواند درمانش كند جز خودت :307:
انشاءالله مورد مناسب ازدواج برايت فراهم مي شود .........تا آن زمان از تنهاييت استفاده كن:203:
شايد رسالتي در اين دنيا داشته باشي كه تحقق آن فقط با تنهايي امكان پذير است .......... استفاده از يك استعداد ........... يك فرصت ............ يك توانمندي خاص و ...
در موردش فكر كن ............. سعادت در گرو رضايتمندي است .......... به غير از يك همدم چه چيزي شما را راضي مي كند؟
از يك حس كوچك تا يك آرزوي بزرگ .......... در موردش فكر كن و بگو. :72: