-
RE: چرا فساد جنسی...؟
سلام. من هم با نظر گرد افرید عزیز موافقم. خانوم رویا من اصلا فکر نمی کنم دلیل کشانده شدن جوانان ما بسوی مفاسد . رفتن در سایت های غیر اخلاقی و تماشا کردن ماهواره باشد. مفاسد اخلاقی دلایل دیگر ومهم تری از اینها دارد که گرد افرید عزیز به خوبی اشاره کرد. البته هر کس عقیده ای دارد.
-
1) من چيزي رو با چيز ديگه قاطي نكردم .....گرو كشي هم نكردم فقط لازم بود كه بهتون گوشزد كنم ( چون توي همون جواب قبليتون به من گفتين كه حرفهاي الكي ميزنم و سطحي نگرم """"""""شما باز دارید از آن حرفهای الکی خود می زنید """""""" هنوز هم ميگم كه من به كسي توهين نكردم و نميكنم ......
2) اين شمايين كه دارين همه چيز رو با هم قاطي ميكنين ...... منظورتون چيه ؟؟؟؟؟؟ يعني مثلا كسي كه داره فساد انجام ميده بايد بهش چي بگيم ؟؟؟؟؟؟ جالبه كه شما گير دادين به اين 1 مورد و اين كه من ميگم فساد رو توهين تلقي ميكنين ؟؟؟؟؟؟؟؟ چه لزومي داره كه بگم از نظر من اين جور افراد فاسدن ؟؟؟؟ از نظر اسلام اينجور افراد كه به صورت غير شرعي روابط جنسي دارن ..... فساد انجام ميدن و چون كشور ايران يك كشور اسلاميه من ديگه لازم نميبينم كه واسه هر مسئله اي كه بيان ميكنم بگم از نظر اسلام از نظر فلان ..... حالا كساني هم كه دوست دارن اين كارها رو انجام بدن چه اعتقاد داشته باشن چه نه ..... از نظر اسلام دارن فساد انجام ميدن ...... از نظر اسلام !!!!! از نظر مذهبیون تماس جنسی قبل از ازدواج فساد است،
3) من اصلا عصباني نيستم ..... وقتي كسي داره توي جمهوري اسلامي ايران زندگي ميكنه بايد قوانينش رو هم قبول داشته باشه ...... من نميگم همه افكار من رو دارن !!!!! توي كشور ايران اكثرا مسلمان هستن درسته ؟؟؟؟؟ مسلمان بايد هر چيزي رو كه دين اسلام گفته قبول داشته باشه .... درسته ؟؟؟؟؟؟ پس اگر مسلمان باشي ميدوني كه ارتباط نامشروع جنسي فساد حساب ميشه .... قبول ندارين ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
4) در ضمن جالبه كه شما دستورات اسلام رو بر اساس افكار خودتون تفسير ميكنين """""""""" .اگر اسلام دستوراتی دارد،مال کسانی است که توانایی ازدواج دارند،اما دنبال تمتع جنسی بیرون از ازدواج هستند."""""""""" يعني چي ؟؟؟؟ يعني كساني كه امكان ازدواج رو ندارن هركار نا مشروعي كه خواستن بكنن ؟؟؟؟؟؟""""""""این اسلامی که شما منظور نظر دارید،چرا نتوانسته جلوی روابط به حق پسران و دخترانی را که خودشان می خواهند با هم رابطه داشته باشند و با مهریه های سنگینی که دخترانی چون شما تعیین می کنند نمی توانند ازدواج نمایند،بگیرد.""""""""""" اين مشكلي كه شما ميگين مشكل از جامعه ي ماست ...... اون بايد اصلاح بشه ..... دين كه موردي نداره !!!!
5) """"""""""قوانین کشوری که شما می گویید اکثزیت جوانانی که برخلافش رفتار می کنند باید از کشور بروند و مجازات شوند،چرا ازدواج را تسهیل نمی کند""""""""" اين ديگه مشكل اجتماعه من كه مصلح اجتماعي نيستم .... چرا از من طلب دارين ؟؟؟؟؟
6) """""""""""عجب . . . پس همه مردمانی که نمی خواهند مانند شما رفتار کنند حیوان هستند""""""""" خير ..... مگه من همچين حرفي رو زدم ؟؟؟؟؟؟ من راجع به افراد ديگه حرف زدم ؟؟؟؟؟ مگه من گفتم همه بايد مثل من فكر كنن؟؟؟؟؟ گفتم كه اگه انسان بخواد كه به صورت افسار گسيخته به ميل هاش پاسخ بده از ساير اميالي كه واسه به كمال رسوندنش هستش جا ميمونه و همه چيز بايد متناسب باشه ...... در ضمن فرق انسان با حيوان اينه كه عقل و احساس و اختيار داره ...... اگه همه رو بگذاره كنار ديگه فرقي با ..... نداره !!!!!! داره ؟؟؟؟؟ من به كسي نگفتم حيوان !!!!!! ( اين ميل مشترك بين انسان و حيوانه ولي انسان بايد به صورت انسان گونه به اون پاسخ بده نه ..........)وجه تمايز انسان با حيوان چيه ؟؟؟؟؟؟
7) """"""""در ضمن شما که از رابطه با چند نفر سخن می رانید،در همین اسلام مرد می تواند بینهایت صیغه داشته باشد یا چهار زن عقدی دایم."""""" درسته اسلام گفته كه ميتوانيد ولي هدف اصلي اون تامين نياز هاي مادي براي افرادي است كه از عهده ي مخارجشون بر نميان !!!!! بله رابطه ي جنسي هم هست !!!!! ولي اصلش براي تامين نياز هاي مادي خانم هستش ...... در ضمن هدف از صيغه كردن نبايد فقط ارضاي نياز هاي جنسي باشه بلكه اهداف والاتري داره !!!!! و صيغه كردن هم بيشتر براي افراد مجرد هستش و براي كسي است كه امكان تشكيل زندگي و انجام ازدواج دائم رو نداره در نظر گرفته شده ........ وگرنه كسي كه زن و زندگي داره نبايد صيغه انجام بده ( اين يعني سو استفاده از قوانين اسلام ..... اين رو از يه حاج آقايي شنيدم ......... ) صيغه شرايط داره ........ راجع به زن عقدي هم هيچ نظري ندارم چون من مجتهد نيستم وحتما دلايلي بوده كه اسلام همچين اجازه اي رو به مرد داره كه فكر نميكنم به دليل ارضاي نيازهاي جنسي بوده باشه !!!!!
8) """""""""""که بیشتر جوانان روابط بیرون از زادواج باهم دارند،حالا در هر مرحله از آن یا هر نوعی از آن و ثانیاً آیا اعتقادات شما که من به آنها احتارم می گذارم،می توان راه حلی برای پاسخگویی به میل جنسی که باید سالها سرکوب شود،دارد.""""""""""""""" خير ..... من كه گفتم راه حل بايد توسط متخصصين و مجتهدين داده بشه ..... و در اين مورد من هيچ پيشنهادي ندارم و نميتونم بدم
9) """""""" آیا همه این جونان که رابطه جنسی دارند،مگر در کتب درسی،در مسجد،در تلوزیون و در جامعه همه به آنها نمی گویند و خوشان نمی دانند که بنابر قوانین کارشان گناه دارد و مجازات می شود؟خوب چرا باز هم به هر فیلم و کلکی شده بازهم این کار را می کنند؟چرا برون فکنی می کنید و آنها را دچون کودکانی فرض می کنید که تا فیلم یا تصویری سکسی می بینند،تحریک شده و می رمند دنبال دختر یا پسر بازی؟""""""""""""" يعني شما به اثر تحريك كنندگي اعتقاد ندارين ؟؟؟؟؟ اگه اعتقاد ندارين كه من نميتونم به شما جوابي بدم .......آقاي محترم كودك كيه ؟؟؟؟؟؟؟ ميل جنسي حتي اگه بيدار هم نشده باشه ...... با ديدن اين تصاوير بيدار ميشه و اون موقع است كه شخص رو دچار مشكل ميكنه...... من كي گفتم كه ميرمند؟؟؟؟؟؟؟ منظورم اين بود كه تحريك ميشن ....... ميل جنسي اي كه تحريك بشه كه به اين آسوني ها فروكش نميكنه!!!!!!!! چرا آدم بايد خودش رو با دست خودش بندازه تو چاله ؟؟؟؟؟؟ ميل جنسي اگه تحريك بشه .........
10) """"""""""چرا جوانان با علم و دانستن اینکه از نظر شرعی و قانونی این کارشان حرام است،باز هم دنبال رابطه می روند؟چون نیاز دارند،در فشار هستند و نیاز به حق آنها به دلیل اوضاع بد اقتصادی و کارهای جهالت باری چون مهریه های سنگین پاسخی مناسب داده نمی ود.
همین خود شما که معتقد به مهریه سنگین هستید،آیا همین مهریه سبب عدم ازدواج پسران و رابطه با خود شما دخترها نمی شود؟در این کشور خود مردم و پدر و مادرها دارند اولین حقوق را از جوانان سلب می کنند و انتظار دارند یک جوان نورسته هیچی ندار در اول زندگی،همه چیز داشته باشد(تازه اگر دخترها لیاقت داشته باشند!)آن وقت شما می گویید،جوانهایی که توان ازدواج ندارند و رابطه خارج از ازدواج دارند فاسدند!!!"""""""""""" رابطه اگه در چاچوب قوانين باشه فساد نيست ..... در ضمن حتي همين صيغه هم فقط به قصد ارضاي ميل جنسي باشه درست نيست ....... فردي كه صيغه ميكنه بايد مسئوليت بپذيره ...... مهريه بده و....... در ضمن كساني هم كه به اسم اسلام با 100 نفر صيغه ميكنن و هر كاري رو هم كه خواستن ميكنن ...... از نظر شرعي باز هم مشكل داره......
11) روانشناسان اعتقاد دارند انحراف جنسی عبارتست از عملی که به منظور ارضای تمایلات جنسی انجام می گیرد ولی عمل مذکور برخلاف عرف معمول بوده و اکثریت مردم به انجام آن عمل همگاهی ندارند و منحرف جنسی به عمل انحرافی اعتیاد پیدا می کند. در واقع می توان گفت:
منحرف جنسی شخصی است که تحت تاثیر بد آموزیهای محیط قرار گرفته بدون اینکه هدف توالد و تناسل داشته باشند و بدون توجه به هنجارهای موجود به اعمالی دست می زند که یک نوع عمل جنسی است پس به طور کلی هر گاه عمل جنسی از معیار و مقیاس عادی خارج شود اصطلاح انحراف جنسی مطرح است.
آقاي گرد آفريد ..... الان ميخوام به دور از دين و ..... حرف بزنم ..........
ارتباط جنسي فقط ارتباط جسمي نيست ..... پس وابستگي اي كه بين طرفين ايجاد ميشه چيه ؟؟؟؟ آيا غير از اينه كه پسراني كه براي ارضاي نيازهاي جنسيشون با چندين و چند نفر رابطه دارن ..... منحرف جنسي اند ؟ حالا اگه يك پسر فقط با يك نفر رابطه ي جنسي داشته باشه اون باز قابل تحمله ولي آيا توي جامعه ي ..... ما جز اينه كه يك پسر اونقدر گستاخ و ...... ميشه كه هر هفته با يك نفره و اونقدر با احساسات دخترها بازي ميكنه كه دچار مشكلات رواني شون ميكنه؟ اصلا امكان نداره كه يك پسر يه خلافي بكنه و بعد كه آب از سرش گذشت دلش نخواد كه تنوع تو كارش بده يا نوع هاي ديگرش رو هم تجربه كنه !!!!!!! آيا غير از اينه كه پسرها توي جامعه ي ما (همونجوري كه خودشون اقرار ميكنن ) اگه با دختري قبل از ازدواج رابطه ي جنسي داشته باشن ديگه اون رو مناسب ازدواج نميدونن و ازش زده ميشن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ جز اينه كه مردان هوس باز با اينكه همسر دارن و هيچ مشكلي ندارن به خاطر اميال پست و حيواني شون ميرن زن صيغه ميكنن و به اصلاح خودشون از همسرشون خسته شدن و به تنوع احتياج دارن ؟؟؟؟؟؟؟ هرچيزي حد و مرزي داره ولي متاسفانه توي جامعه ي ما يا افراطه يا تفريط آيا شما اعمال اين جور افراد رو درست ميدونيد كه اينقدر از اونها و تفكراتشون حمايت ميكنين؟؟؟؟؟ مسئله اينه كه هم توي دين و هم توي عرف اين كارها نا پسنده ....... از نظر روانشناسي هم شايد پسره از اين روابط آسيب نبينه ولي دختر معمولا آسيب ميبينه ...... چرا كه معمولا اين روابط وابستگي رو به همراه داره و اگه ازدواجي در كار نباشه ...... كسي كه ضربه ميخوره دختر خانم هستش نه آقا پسر دسته ي گل باباش كه وقتي كارش تموم شد هيچ كس هيچ موقع خبر دار نميشه كه چه غلطهايي كرده!!!!!!
مسئله بايد ريشه اي حل بشه ...... بنده اصلا به روابط جنسي قبل از ازدواج اعتقادري ندارم و اون رو فساد ميدونم و به نظرم اگه قراره چاره اي انديشه بشه بايد توسط متخصصين و مجتهدين صورت بگيره كه نه سيخ بسوزه و نه كباب
و در ضمن به اين مسئله اعتقاد دارم كه ميشه ميل جنسي رو كنترل كرد و دقيقا مثل مسئله ي انسان تشنه نميمونه ..... انسان تشنه فقط تا چند روز ميتونه زنده بمونه ولي انساني كه ميل جنسي اش تشنه است تا ابد ميتونه زنده بمونه ( درسته كه سختي ميكشه ولي ميتونه كه تحمل كنه ......) پس جنابعالي ميتونين بگين كساني كه تا آخر عمرشون مجرد باقي ميمونن و ازدواج نميكنن بايد چيكار كنن ؟؟؟؟؟ ميشه تحمل كرد و جلوي اين ميل ايستاد:
شما اگه به قرآن اعتقاد دارين و فكر ميكنين كه خداوند كه انسان رو آفريده خودش به همه ي ابعاد وجودي انسان آگاهه پس بايد اين آيه از قرآن رو قبول داشته باشين :
وليستعفف الذين لا يجدون نكاحا حتي يغنيهم الله من فضله : آنان كه برايشان امكان ازدواج نيست بايد عفاف پيشه كنند تا خداوند از فضل خود آنان را بي نياز گرداند
ولي متاسفانه عموم مردم نميتونن اونقدر به خدا ايمان داشته باشن كه بدونن كه خداوند بهترين راه حل رو داره و خودش از همه چيز آگاهه
12) در آخر باز هم ميگويم كه من به كسي توهين نميكنم ....... نميدونم شما چرابه كلمه ي فساد آلرژي دارين ؟؟؟؟؟؟؟ خوب ببينين معني فساد چيه ؟؟؟؟ از نظر مذهبیون تماس جنسی قبل از ازدواج فساد است،
در ضمن باز هم ميگم من نميتونم راهي رو پيشنهاد بدم كه جوانان چيكار كنند و گفتم كه متخصصان بايد نظر بدن !!!!!! من قصد توهين به هيچ كس رو نداشتم ...... هركسي حق داره هر كاري كه دلش ميخواد بكنه !!!!!! نه به من ربط داره نه به كس ديگه ...... فقط چيزيه بين خودش و خداي خودش!!!!!
اين هم از مشكلات جامعه ي ماست كه براي جوانان يك فكر درست و حسابي نميكنه !!!!!!!
آدم حد اقل اگه نتونه يك نيازي رو برطرف كنه حد اقل نبايد بيشتر تحريكش كنه كه اين كار با ديدن فيلم و عكس ناجور و شنيدن حرفها و كارها ي .......... بيشتر و بيشتر تحريك ميشه!!!!! حالا نميدونم شما چرا شما اصرار دارين كه بگين فيلم و عكس ...... تاثيري نداره ؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!
-
سلام رویا. حرف هایی شما درست ولی فکر نمی کنم دیدن فیلم و عکس تاثیری زیادی داشته باشه . واقعا ایا کسی وجود داره که با دیدن فیلمو وعکس به فساد گرایش پیدا کنه؟
-
بله قاطعانه بهتون ميگم بله وجود داره
قبول دارين كه براي هرچيزي يك شروعي وجود داره ؟؟؟؟؟؟ پس اين شروع ميتونه فيلم ...... عكس ...... يا چيز هاي ديگه باشه !!!!! نميگم طرف تا فيلم و عكس رو ديد فورا ميره فلان كارو ميكنه !!!!!! ميگم زمينه ي فساد با ديدن اين صحنه ها در فرد ايجاد ميشه ...... عادي شدن گناه با اين فيلم ها صورت ميگيره!!!!! چيزي كه گناه رو عادي نشون بده تاثير خيلي خيلي زيادي در انجام اون گناه داره
طبق گفته ي معصومين اگه گناهي رو انجام دادي سعي كن از گفتن اون گناه به شخص ديگه اجتناب كني چون همين امر باعث ميشه كه اين گناه ( به مرور زمان ) در نظر شخص عادي جلوه كنه !!!!!
به نظر من در مورد مسائل جنسي مهم ترين عامل انحرافي تحريك هستش كه ميتونه بوسيله ي فيلم يا عكس صورت بگيره ولي نگفتم كه صرفا با ديدن دو تا دونه عكس طرف اينكاره ميشه !!!!! عوامل زيادي ميتونن موثر باشن
-
سلام بر همه دوستان
موقعی که این موضوع را نوشتم از این که تونسته بودم روشی برای اندیشیدن درباره راه حل این مشکل پیدا کنم خوشحال بودم.
ولی الآن دیگه خوشحال نیستم چرا که می بینم این موضوع باعث شده تا افراد روبروی هم قرار بگیرند.
هدف من از نوشتن این تاپیک در کنار هم قرار گرفتن برای پیدا کردن راه حل های این مشکل بود، نه فقط دلیل یابی.
و باید بگم که دوستان عزیز فکر کنم که حرف های شما از حالت انتقاد هم خارج شده و ...
به هر حال از همه شما و همچنین آقای گردآفرید برای ارائه راه حل های خوب و خانم رویا برای دلایل خوبشون متشکرم.
البته آقای گردآفرید فکر کنم راه حل های شما بیش تر به دوسیاست های دولت مربوط میشه که فکر نکم هیچ کدام از دولت مردان در این سایت گشت بزنند.
اگر میشه راه حل هایی که مربوط به یک هم جامعه میشه را هم بنویسید.
-
پیرو سخن شما مواردی را که مربوط به اجتماع هستند،بیان می کنم که این موارد باید به دست تک تک افراد متأهل و مسئول اجام پذیرد:
. . . .
2-سخت نگرفتن خانواده های دختردار و موازی با آن شناخت هر چه بیشتر پسر و کمک به او و دخترشان برای آغاز زندگی.
.
.
5-عادی شدن و حتی اجباری شدن رفتن نزد روانشناس و روانکاو در جهت شناسایی و حل مشکلات شخصیتی.
6-تلاش همه مردم از ذیل تا صدر راستای پیشرفت کشور و توانمندسازی اقصادی و رشد رفاه اجتماعی تا بهتر بتوان به کیفیت روانی خود و خانواده رسیدگی کرد.
7-قناعت مردم و والدین و عدم کارکردن زیاد برای رسیدن به وسایل و ثروت مادی تا بیشتر و بهتر بتوانند با فرزندان خود باشند.
8-کنترل فرزندآوری تا درآمدها تکافوی مخارج خانواده را ددهد و بتوان مورد پیش را اجرا نمود.
-
سلام دوستان
من اين تاپيك را دوست دارم و مدتها بود كه مي خواستم يك چنين مناظره اي وجود داشته باشه .ممنون از كليه دوستان اما فكر مي كنم كه رويا خانم حرفهاش منطقي و عقلي و انساني است و حرف حق هم جواب نداره اما براي اينكه همه دوستان را به يك نقطه همگران كنيم توجه شما را به اين نكات جلب مي كنم
1-اول بايد بين انسان و حيوان تفاوت قائل بشيم.به عبارت ديگر انسانيت و حيوانيت.انسانيت مجموعه اي از روح و جسم هست كه هر كدام نيازهاي خاص خودش ر ا دارد.اما حيوانيت فقط جسم است و خوب نياز جسم را نيز به طرق مختلف تامين مي كند.براي بقاي انسان حتما لازم است كه مسئله جنسيت هم وجود داشته باشه و براي اينكه مسئله جنسيت وجودداشته باشه بايستي شهوت وجود داشته باشه و بدون شهوت خوب مسئله جنسي بروز نمي شه و خلاصه انقراض نسل هم ممكن است به دنبال داشته باشد.اگر مسئله شهوت را به تنها مورد بررسي قرار دهيم و از طرفي به دوران تاريخي عصر حجر بر گرديم مي بينم وجودش منجر به يك سري رفتارها د رانسانها مي شود وباعث شده نسل ادامه پيدا كند.در سرزميني كه يك مرد و چند زن وجود دارد(علتش مي تونه ناشي از جنگ و غيره باشه)خوب مرد بايد با تمام زنها ارتباط برقرار كند تا نسل ادامه پيدا كند و خوب اگر شهوت نباشد واگر كنجكاوي در تجربه جديد سكسي وجود نداشته باشد واگر مرد به زن خود تعهد داشته باشد خوب نسل به خطر مي افتاد بنابراين اين نوع حس شهوت و تنوع طلبي يك مسئله جسمي است و خوب البته در حيوانات هم وجود دارد.بنابراين نمي توان اين نوع حس را ناديده گرفت و واقعيت دارد.از طرف ديگه انسان با حيوان به لحاظ روح تفاوت دارد.انسان يك موجود سخنگو و متفكر است و خوب اگه به لحاظ شرعي و عرفي نيز به آن توجه نشود بايد بپذيريم كه تفاوت زياد بين انسان و حيوان وجود دارد و اين تفاوت را ديگر نمي توان ناديده گرفت.اگر شرع و عرف را كنار بگزاريم يعني كه ارزشها را كنار گذاشته ايم در اين صورت اگه در دنياي بدون ارزشها زندگي كنيم خوب تجربه چندين سكس و تعهد اخلاقي با همسر ديگر جاي بحث ندارد.چون وقتي مردي با زني ازدواج مي كند تعهد اخلاقي مي بندد كه به او وفا دار باشد نه به اين دليل كه محدود شود بلكه به اين دليل كه زن خود از همسر گزيني و ارتباط جنسي با يك زن ديگر را نمي تواند تحمل كند و مرد نيز نمي تواند ارتباط زنش را با مرد ديگر تحمل كند.در حاليكه در دنياي حيوانات ممكن است حيواني هم به مادرش و هم به خواهرش و هم ....ارتباط سكسي داشته باشد و هيچ اعتراضي هم نباشد.....خوب اين تعهد ها كه وجود دارد يك نوع ارزش است و كساني كه اين نوع تعهد را زير پا مي گذارند يعني به اين ارزش ها اعتقاد ندارند(البته براي خواهر و مادر و ...اعتقاددارند )اما براي ديگران اعتقاد ندارند مثل مرگ كه فكر مي كنند مرگ مال همسايه است.پس بياييد از همين جا بپذيريم كه آيا ما به ارزشهاي اجتماعي و شرعي اعتقاد داريم يا نه.خوب در برخي جوامع يكسري ارزشهايي وجود دارد كه با ارزشهاي جامعه ديگر متفاوت است و بنابراين ارزشها نسبي هستند اما اگر شرع را به ان اضافه كنيم آنوقت ارزش ها از حالت نسبي بودن در مي آيند و مطلق مي شوند.خوب در دنيا بيش از 90 درصد جمعبت دنيا داراي دين هستن مسيجي ، مسلمان، بودايي،كنفسيوس ...يهودي ...در همه اين ا ديان ارتباط جنسي با زن ديگر يك خيانت به حساب مي ايد.اما متاسفانه اعتقادات ضعيت شرعي مسائل انحرافي جنسي را زياد كرده است.پس به اين نتيجه برسيم كه تعدد ارتباط جنسي وو يك نوع انحراف است و ناشي از بي اعتقادي است.اگر قبول كنيم كه بي اعتقادي به ارزشها و مسائل شرعي افزايش يافته خوب به تبع آن دزدي ، جرم و جنايت و ...فساد جنسي هم زياد مي شود
2-انسان فقط جسم نيست و فقط روح نيست بلكه هم روح است و هم جسم.اگه اعتقاد به روح داريم كه البته جزء 90 درصد باشيم حتما اعتقاد داريم و شايد ايمان نداشته باشيم.بنابراين نيازهاي روح را نيز بايد تامين كنيم.نيازهاي روح معمولا در مسائل شرعي بايد جستجو كرد البته چون روح و جسم با هم در ارتباط هستن هم روح بر جسم اثر داره و هم جسم بر روح بنابراين بي ميلي جنسي و انحراف جنسي ..روح را اذيت مي كند و مشكلات روحي هم مي تواند خيلي اختلالات جسمي را به دنبال داشته باشد كه فساد جنسي يكي از اين موارد است.پس بپذيريم كه روح روي جسم تاثير دارد و جسم هم روي روح
3-اين سئوال از خود بپرسيم كه هدف از سكس چيست؟رفع نياز جنسي يا بقاي نسل .اگر رفع نياز جنسي را در نظر بگيريم باز اين سوال پيش مي آيد كه چرا در موارد متعدد نياز جنسي رفع نمي شود به عبارت ديگر چرا با افراد متعدد رابطه جنسي ايجاد مي شود ؟در اين موارد بايد گفت كه برخي ممكن است كه نياز جنسي قوي داشته با شند و با يك نفر قابل جبران نيست و يا اينكه كنجكاو براي تجربه سكسي جديد است و اين مسئله پي در پي تكرار مي شود خوب برخي سرشون به سنگ مي خوره و مي بينن كه با داشتن تجربه سكسي متعدد هنوز راضي نيستن و برخي هم همچنان به نيت خودشان ادامه مي دهند.ازدواج تنها موردي است كه هم مي تواند نياز جنسي نرمال را رفع كند و هم بقاي نسل را به دنبال داشته باشد بنابراين اگر از كسي سئوال شود كه براي رفع اين دو نياز چه موردي را انتخاب مي كنيد خوب ازدواج را انتخاب مي كنن متنها همانطوريكه اشاره شد با توجه به ارتباط روح و جسم اگر اين ازدواج باعث شود كه نياز روحي نيز به خوبي تامين شود آنوقت يك ترازي بين نياز جسمي و روحي بر قرار خواهد شد.پس بپذيريم كه بهترين راه براي تامين نياز جنسي ، بقاي نسل و تكامل روح ...ازدواج است
و تامين نياز جنسي صرف،براي انسان كه يك بعد روح هم دارد زياد خوش آيند نخواهد بود و روح ضربه خواهد ديد.
4-حالا اين سوال مطرح مي شود كه اين واقعيت را كه نمي توان كتمان كرد كه جامعه به سمت فساد جنسي حركت مي كند بايد چيكار كرد؟اين مسئله يك مسئله ملي و بين المللي است كه نه شما مي توانيد حلش كنيد و نه من اما ميتونيم در موردش صحبت كنيم.متاسفانه ارزشهاي اجتماعي در جومع مختلف برخي مسائل شرعي را تحت سيطره خودش در آورده و همين امر باعث شده است يك سري ارزشها اجتماعي كاذي متولد شود و شايد سالها طول بكشد تا اين مشكل از بين برود.
نتيجه گيري را به شما واگذار مي كنم ضمن اين كه اين بحث در جزئيات مختلف قابل تعمق است و بايد ادامه داشته باشد.
-
درمورد اینطور ادما باید بگم که چه پسر چه دختر البته از نوع متاهلش افرادی کاملا بی ثبات و دله هستند اما در مورد افراد مجرد خوب سن وطبیعتشون اقتضا می کنه در مورد فیلم و عکس باید بگم بی تاثبر نیست شاید 60در صد باعث بانی اینطور مسائل همین سایتا و عکسا و فیلما باشن اما در مورد کنترل این غریضه باید از کودکی در خانوادها یکسری نکات رعایت بشه بچه ها کنجکا وند و هر کاری و که ببینند چه خوب چه بد سریع تو ضمیر ناخوداگاهشون میسپارند راه حل از همان کودکی جایگاه خواب و کودک با پدر و مادر حتما جدا باشد پدر و مادر از خواب فرزند حتما مطمئن شوند بعد به کار خود برسند برخی پدر ومادرها درسنین 6 تا 12 ماهگی فرزندبا الت فرزند خود بازی کرده و کودک بسیار از این امر راضی است و میخندد و همین امر پدر و مادر را به تکرار این کار وامیدارد بی خبر از انکه این همان بر انگیخته کردن شهوت کودک در اعوان نوجوانی است همه این برنامه ها دست به دست هم میدند تا یک جوان زود به بلوغ جنسی برسه تا از اروی ناچاری یا عادت دست به خود ارضایی بزند شایدم عقاید من اشتباه باشه نمی دونم ولی یه خورده به دین اسلام عمل کردن حجاب نگه داشتن کم کردن بی بندو باری در خانوادها جامعه شاید کمی از این معضل بکاهد ناگفته نماند مادران گاهی اوقات در خانه جلوی نوجوانان خود لباسهای نامناسب می پوشند شوخی های نابه جا با همسر میکنند به این منظور که هنوز فرزندشان بچه است و نمی فهمد اما غافل از اینکه ان بچه از نظر جنسی خیلی هم بزرگ است و رشد کامل کرده
-
[quote=mina123]
در مورد فیلم و عکس باید بگم بی تاثبر نیست شاید 60در صد باعث بانی اینطور مسائل همین سایتا و عکسا و فیلما باشن.
سلام مینا میشه بگیید منبع این اطلاعاتی که گفتید چیه؟ 60درصد
-
عزیزان چرا خودتان را قول می زنید واقعا بنظر شما 60 درصد فساد جنسی مربوط به سایت ها و فیلم ها می شود؟ کمی به خودمان بیایم این قدر سطحی به مسایل نگاه نکنیم. ایا در زمان های قبل که ماهواره و سایت های غیر اخلاقی در ایران کمتر بود هیچ فسادی نبود چرا بود...... ریشه فساد اگر در دیدن فیلمو این جور چیزا بود که ما مشکلی نداشتیم.