کیت کت واقعا ؟؟
این چه خبری بود ؟؟:302::47:
امیدوارم واقعا مشکلی نداشته باشی، تازه میخواستم بیام با نظراتت مخالفت کنم :72::72::72:
نمایش نسخه قابل چاپ
کیت کت واقعا ؟؟
این چه خبری بود ؟؟:302::47:
امیدوارم واقعا مشکلی نداشته باشی، تازه میخواستم بیام با نظراتت مخالفت کنم :72::72::72:
سلام کاپیتان.
سلام امین.
خوبید؟
ترنم محبت....
من خوبم...یعنی مریضیه هست دیگه...توجهم بهش در حد یه زخم معده لعنتیه.....تازه جون خونریزی داخلی و عدم جذب مواد غذایی دارم...دارم لاغر میشم.
اصلا مریضی بره بمیره.....
من ناراحت چیز دیگم...اصلا این مریضی در عرض یه مدت کوتاه سر یه اتفاق گرفتم...هنوزم شب ها خواب اون اتفاق میبینم....فقط می خوام این بار گیر بدم به خدا بگم برام درستش کن منم مثل همیشه عین یه لاک پشت خوب و وظیفه شناس بار و مسیولیت هارو میزارم رو لاکم و میکشم.
- - - Updated - - -
love less
من مشکلی ندارم......
همچنان روزی 8 ساعت کار میکنم و اندازه موهای سرم مریض میبینم....
کلاس میرم و درس می خونم و به خدا و کاینات گیر نمبدم چرا من مریض شدم و دنبال فلسفه خلقت و بیماریم نیستم (عین کامران)....فقط بسمه دیگه......از تکرار مکررات خسته شدم....بهترین چیزهای زندگیم همیشه از دست دادم ...کاش توان تعریف کردن داشتم
سلام کیت کت عزیز چطوری؟ چرا درمانتو عقب میندازی؟
اگه بیماریت قطعی شده وقتو از دست نده. خودت که میدونی
هر چقدر درمانو زودتر شروع کنی احتمال خوب شدنتو بالاتر میبری.
در حدی نیستم که بگم برات دعا میکنم(خودم دریای مشکلاتم) ولی از خدا میخوام که هر چه زودتر
سلامتیتو بدست بیاری
با سلام
در دوره نوجوانی رمانی خواندم به نام ورقا ظاهرا از نویسنده ای به نام امیر فجر میثاق و از انتشارات امیر کبیر بود، آن روزها تاثیر مثبتی در کل روی من داشت. تصور می کنم، مطالعه آن و تاثیرش بر شما تقریبا آن چیزی خواهد بود که تمایل داریم شما از این تاپیک دستت را بگیرد.
سلام
خانم کیت کت
حداقل 30-40 نفر ، از بچه های این تالار ، هر شب دارن برای بهبود شما و کسب دوباره سلامتیتون ، دعا میکنن ، مطمئن باشید توی این جمع بچه هایی هستند که پیش خدای بزرگ دعای مستجاب دارند.... کاری که از دست بچه های اینجا برمیومده این بوده که اسباب معنوی برای بهبودی سریع شما ، رو فراهم کنند .. میمونه اسباب مادی که ان شالله با پیگیریهای درمانی خودتون ، دوباره سلامت کاملتون رو کسب کنید.
چندبارى اومدم بنويسم ولى ...
راستش مى خواستم بگم حس و حالت رو درك مى كنم. شايد منم جاى تو بودم دنبال راه هاى درمانى نمى رفتم! آدم وقتى درد زياد داشته باشه، دنبال يه راه فرار هميشگيه، يه راه آرامش بخش.
مى دونم وقتى كه بارها و بارها كورسوهاى اميدت نابود بشن بيشتر به اين نتيجه مى رسى كه شايد اصلا نبايد تو اين دنيا مى بودى، شايد اشتباهى اينجايى!
خب تو دختر جنگنده اى هستى. بارها براى موفقيتت قدم ها بزرگ برداشتى. قدم هايى كه شايد خيلى از دخترها حتى از شعاع چند كيلومترى ذهنشون هم عبور نكنه ... يه جايى ولى فكر مى كنى بايد زانوهاتو سست كنى و راضى بشى به وزش بادهاى سرنوشت.
اينا حساييه كه خودم بارها و بارها تجربه شون كردم. نمى دونم ولى يه حسى بهم ميگه اينا بايد به حرف دلت نزديك باشه ...
كيت كت جان، خدا براى خلقت همه ماها يه هدفى داشته. شايد واقعا تا روز آخرى كه چشمامون رو مى بنديم، نفهميم كه قرار بوده تو اين دايره زندگى چى كاره باشيم. ولى اينو خوب مى دونم كه ما اگه بخوايم خودمون رو از گردونه حذف كنيم، شايد ظلم بزرگى به خيلى از آدم هاى ديگه كرده باشيم!
روزايى كه دعاهاى خير مريضاتو شنيدى يادت مياد؟ روزايي كه بعضياشون با چشماى گريون ميومدن و با لباى خندون مى رفتن. روزايى كه بعضيا ميومدن و ميگفتن فلانى خيلى تعريفتون رو كرده و دستم به دامنت و ...
شايد اين انصاف نباشه كه خودت رو زودتر از وقتى كه بايد، از اين مردم بگيرى ...
نمى دونم حكمت اين خواست خدا چى بوده.
شايد مى خواسته مادرت بهت نزديك تر شه.
شايد مى خواسته يادت بندازه كه ببين همه اين دردا بالاخره يه روزى تموم ميشه. به بعدشم فكر كردى؟
به هر حال تو تا لحظه آخرى كه هستى، چه دو سال ديگه و چه ٢٠٠ سال ديگه، همون دختر جنگنده اى باش كه خودت ازش انتظار دارى. بذار براى آخرين لحظه ت پيش خودت لااقل يه غرورى داشته باشى. بذار روزاى بيشترى باشن كه بتونى دل مردم بيشترى رو شاد كنى، اونم فقط واسه دل خودت.
من كه خيلى رو سياهم ولى از خدا برات مى خوام كه ضايعه ت خوشخيم باشه يا لااقل گريدش پايين باشه كه به راحتى تحت تاثير درمان قرار بگيره. از خدا مى خوام اين روزا فقط برات يه مسير و يه امتحان باشه. مى خوام يه روزى با كلى حساى خوب سرت رو بالا بگيرى و پرانرژى و شاد شاد باشى. مسير زندگيت برات هموارتر شده باشه و درك كرده باشى حكمت حضورت رو ...
سلام.
بعد مدتها اومدم و تازه خبردار شدم.
من هم دعا میکنم. شاید سر ساعت نتونم. اما از ته دلم برای کیتی دعا میکنم.
کیتی...اگه تونستی کتاب " چهار اثر از فلورانس اسکاول شین " رو بخون.
دوستان عزیز
متأسفانه کیت کت جان اصلا شرایط خوبی ندارند حالشون بهم خورد... هر عزیزی پستمو می خونه 14صلوات و هفت بار سوره ی حمد برای شفای خانوم کیت کت بخونه...
ان شاء الله به حق آقا امام زمان خانوم کیت کت هر چه زودتر شفا پیدا کنند... الهی آمین
سلام دوستان
این روزها مجالی برای همدردی ندارم.
اما میشل که برام پیام خصوصی گذاشت خوشحال شدم.یاد حال و هوام وقتی میومدم اینجا افتادم.
از حالم نپرسید.
مدت هاست که زندگی روی خوشش به من نشون نداد.
درمان شروع کردم اما واقعا عوارض داروها از خود بیماری بد بخت بیشتر.هر روز یه برنامه و مشکل جدید.
این روزها تموم میشه؟ فقط دعا کنید تموم بشه.
از ته دل براتون دعا میکنم که هرچه زودتر درمان بشید و شر این بیماری از زندگیتون کم بشه روزهای اخر ماه رمضانه از همه خواهش میکنم سر نماز صبحشون و موقع افطار اولین چیزی که از خدا میخوان سلامتی شما باشه:103: