سلام مصباح الهدی عزیزم
سلام عزیزم
امکان برگردوندن اون خواسگار نیست(به هیچ عنوان)
اما در مورد صحبتهاتون:
من ناراحتی خودم رو کاملا واضح نشون دادم و درواقع همه حرفارو به مامانم زدم که انتقال بدن به خواهرا،چون بحث من این خواسگار نیست تمام این سالایی که خواسگار داشتم همین بوده
خیال جان خودت باید مستقیم با خواهرت صحبت کنی... بعدا برات توضیح می دم.غیر مستقیم فایده نداره!!! چون مادر حرفها را اون طوری تاثیر گذار بیان نمی کنه و حرفها را لطیف می کنه و خواهرت هم حساب نمی بره.
خواهر بزرگم وحشتناک تصمیم گیرنده اس توی زندگیمون ،برادر ندارم پدرم هم فوت شدن .....
به هیچ وجه قابل قبول نیست... مگه خواهرتون جایگاه مادری دارند برای شما؟ حتما و حتما باید خودت تصمیم گیری ات را بر عهده بگیری...واقعا پست قبلیم را عمل کردی؟
هرچی بگه حتی اگه برخلاف نظر مامانم هم باشه کوتاه میاد و می پذیره درواقع مامانم قدرت
تصمیم گیری نداره و کاملا حرفاش منطبق با فکر و علاقه خواهرمه
. یه کاری کن مادرت را بیاری تو تیم خودت. اعتماد مادرت را باید جلب کنی... و بفهمه که تو دختر عاقلی هستی...
من نمی تونم بگم تصمیم نهایی با من چون بطرز عجیبی خواهرم عینه بچه ها قهر میکنه و دیگه حتی یه نظر ساده هم نمیده منم بخاطر شرایطم به مشورت بااونا نیاز دارم چون شناختی روی ادمها که ندارم دلم میخواد از نظر خانواده تایید بشه خواسگارم و بعدش به من سپرده بشه نه اینکه عینه بچه ها احساسی عمل کنن و گند بزنن به همه چی وبعدش که از دست رفت افسوس بخورن
چرا نمی تونی؟ خب بذار قهر کنه! تو که اشتباه نمی کنی! اونی باید ناراحت بشه که اشتباه می کنه... اونی باید عذاب وجدان داشته باشه که اشتباه می کنه! اون باید معذرت بخواد نه تو! ببین خواهرت یه بار قهر کرده و از قهر کردنش نیجه گرفته... نباید به قهر کردنش اهمیت بدی... چون این طوری با همین شیوه تو را تو آمپاس قرار می ده.
اعتماد به نفس داشته باش... تو خودت عاقلی... کم تجربه نیستی که نظر دیگران برات تعیین کننده باشه!
واقعا توی بد مخمصه ای گیر کردم
ارتباط ذهنیت را از اعتبار نظر خواهرت جدا کن از مخمصه میای بیرون.این مخمصه در ذهن تو هست.واقعی نیست!
چون خیلی جدی ناراحتیم رو نشون دادم الان به حالت قهر تشریف بردن خونشون و دیگه خونمون نمیان ولی میدونم بعد از این هم اگر اگر اگر موردی باشه از همون اولش خودش رو کنار میکشه و منم واقعا اینو نمیخوام
عزیزم با این تفاسیری که تو کردی باید خوشحال هم بشی که کنار بکشه.البته باید یه جورایی هم فکری کنیم که در گام اول منطقی خودش به این نتیجه برسه!!!
- - - Updated - - -
درضمن بااین چیزایی که این چندسال دیدم متوجه شدم هیچ معیاری ندارن جز اینکه احساسی فکر و عمل میکنن
پس چرا نظر خودت را قبول نداری؟و منتظر تایید آنها هستی؟