ب دلش نمیشینم و علاقه هم اینجور که معلومه ندارن بم. خب اونوقت باید چیکا کنم کامل فراموشش کنم یا هرجور شده دلشو بدس بیارم؟؟ اما چجورری ! چطو میتونم ب خودم علاقه مندش کنم
نمایش نسخه قابل چاپ
ب دلش نمیشینم و علاقه هم اینجور که معلومه ندارن بم. خب اونوقت باید چیکا کنم کامل فراموشش کنم یا هرجور شده دلشو بدس بیارم؟؟ اما چجورری ! چطو میتونم ب خودم علاقه مندش کنم
بچه ها اگه کسی نظری چیزی داره بگه استفاده کنیم ممون. مرسی از اونایی هم که پاسخ دادن پاسخاتون خوبو مفید بود
عزیزه من دست خودشون نیست که اینم قسمتی از بلوغه چطور پسرا تو سن اول دبیرستان تا سوم دبیرستان پرخاشگر و ناسازگار میشن دخترا هم تو این سن اینطوری میشن و قسمتی از روند بلوغه نه عیبه نه بده نه ... یه چیز عادیه!
شما اگه تصمیم ازدواج داری یکی از معیارات باید این باشه که دختری که میخوای انتخاب کنی به ثبات شخصیی رسیده باشه و این رو تو دخترای زیر 20 سال نمیتونی پیدا کنی
ببین اینایی که میگم حاصل کلی بدبختی و عذاب و تجربهست و کلی هزینه برای روانپزشکه که دارم بهت میگم! قبل از هر کاری اگه میخوای ازدواج موفقی داشته باشی با یه مشاور مجرب مشورت کن بزا معایارتو برات باز کنه و اگاهت کنه و با مشورت اون همسرتو انتخاب کن
ممنون از پاسخ خوب و مفیدتون