-
سلام
خیلی خواهش می کنم خوبی از خودتون هست، امیدوارم همیشه قلبتون همیشه همین قدر رقیق زلال بمونه بلکه با حفظ همین دغدغه ها و تلاش و توکل و توسل بر عمق و شفافیت اونها اضافه بشه.
حس من از شما این هست که شما توی اوایل جوونی هستید مثلاً 20 تا 22 و این شفافیت و عزم و دغدغه رو خیلی باید قدرش رو بدونید چون سرمایه ای هست که اگر حفظ اش نکنید 10 سال دیگه براتون این قدر پررنگ نیست.
این حرف رو خیلی جدی دارم میزنم ها ، یعنی خدا اون نظری رو که الآن به قلبتون کرده به خاطر شرایط جوونی تون اگر برای حفظش کوشا نباشید نمی گم ده سال دیگه نیست ولی با چنین حساسیت و عمقی نیست .
البته این که از تایید دیگران خوشحال بشید مخصوصاً الآن و توی این سن طبیعی هست و عیب هم نمی شه گفت هست ،بیشتر وابستگی شدید به این موضوع که همش چشم مون دنبال تایید آدم های دور و اطراف مون باشه آهسته آهسته ما رو از مقصد دور می کنه.
ولی به طور کلی بگم اون چیزی که این حالت رو تداوم میده البته اگر من توی سن شما بودم و میخواستم این توفیقم رو که الآن خیلی کم شده از دست ندم یه سری کار هایی رو بیشتر دقت میکردم:
-نماز با توجه و سر وقت
-مناجات و راز و نیاز با خدا در طول شبانه روز(با خدا خیلی حرف بزنید و اون رو محرم رازها و درد هاتون کنین ، با حفظ شأن خدایی خدا ولی با خدا رفیق شید ، یواش یواش یه سری از مناجات ها و دعاها از معصومین که حرف قلبتون نسبت به خداست رو برای خودتون انتخاب کنید و روی اونها مداومت داشته باشید ،این مداومت خیلی کارساز هست ولی همیشه این حس رو داشته باشید در مناجات هاتون که واقعاً دارید با خدا حرف می زنید،اصلاً مناجات یعنی حرف درگوشی برید با خدا اون حرف های مگوتون رو بزنید-یه نیم ساعتی یه بار سرتون رو بکنید بالا به خدا بگید خدا حواست بهم هست ،می دونم که هست بهم کمک کن منم حواسم از تو پرت نشه ، میخواید بخوابید یه وضو بگیرید و یه شب بخیر هم به خدا بگید.... به هر طریقی اگر بتونید یاد خدا رو وسط بکشید توفیقات بزرگی به وقتش نصیب تون میشه - خوش به حال شما و هر کی این جوری هست)
-ان شاء الله انس تون رو با قرآن هم بیشتر کنید
- از تنبلی و بی نظمی هم به شدت پرهیز کنید که من خودم بدجور گرفتار عواقب بعضی از همین موارد هستم ،البته دارم تلاشم رو برای رفع عقب موندگی ها می کنم ولی شما به حرف حضرت علی(ع) گوش بدید و کار امروز رو به فردا نندازید ،چون هم فرصت هاتون رو از دست می دید و دچار غم می شید و هم فراغت ذهن و قلب تون از بین میره و همش دیگه متوجه رفع اون عقب موندگی ها می شید .
موفق باشید.
التماس دعا.
-
سلام آقای محمد93
ازتون خیلی متشکرم:72:. راستی زلال احکامو خوب اومدید!
بله کاملا متوجه موضوع اسباب و علل شدم و خیلی با این حرفتون موافقم که:
هر زمانی هر چیزی یا کسی برات جای خدا رو گرفت و امید زندگیت شد .. در هر سطحی و بابت هر موضوعی... از طرف همون چشمه امید ، به بدترین شکل نا امید خواهیم شد...
مرسی خیلی خوب گفتید؛ من زیاد شواهد این موضوع رو دیدم.دقیقا همینه. امضاتون هم موید همین موضوعه.:104:
خیلی از مطالب پستتون استفاده کردم واینم خیلی خوبه که برای نوشتن در مورد مسائل اینچنینی، فکر شده عمل میکنید و در واقع مسئولانه مینویسید. راستی فایل های سخنرانی استاد شجاعی رو به تازگی در سایت پیدا کردم. ممنونم که به اشتراک گذاشتید.
من خودم هم عامل نیستم و همینجا بگم که از نظرات همه ی دوستان بسیار استقبال میکنم. پس لطفا کسانی که مطلبی میتونن بگن ، فکر نکنن باید حتما خیلی از لحاظ دینی کامل باشن و ... . بلکه من معتقدم هر انسانی تجربیات و اطلاعات منحصر بفردی داره که بسیار باارزشه، حتی اگر خیلی ابتدایی بنظر برسه. مهم اینه که اون مطلب رو اون فرد زندگیش کرده و باهاش آشناست. پس با منت، پذیرای نظرات هستم.
آقای Hamed- kr ، خیلی ممنونم از اینهمه لطفتون :72:، کاش واقعا همینطور بودم که شما میگید. راستی من 28 سالمه! ،برام جالب بود 20 تا 22 ساله بنظرتون اومدم.ولی هیچ اشکال نداره، خیلی هم خوبه.
زیاد دنبال تایید گرفتن و تحسین شدن نیستم اما همونطور که گفتم این حس شوق و شعف از توجه و تحسین های کسایی که برام مهمند رو نمیخوام داشته باشم و میدونم که یه جای کار ایراد داره و اینو از ایمانم میدونم .خیلی خوب میدونم که همین موضوع کم کم آدمو غرق دنیا میکنه و یواش یواش تبدیل به کسی میشی که نظر اکثریت از نظر خدا برات مهم تر میشه و این آغاز همه ی گم شدن هاست و دوری از جوهره ی الهی وجود انسانه که زیبایی های زیادی مثل صداقت، متانت، نوع دوستی، ،سخاوت، درستکاری، حیا و نجابت(نه تنها در بحث حجاب،بلکه در همه چیز)، مناعت طبع و ... رو در بر میگیره.
خیلی متشکرم از توصیه های خوبتون. اکثر ماها به نوعی از این تنبلی ضرر کردیم و دچار عقب موندن شدیم حالا یا به دلیل بی اطلاعی خودمون و شرایط زمانیمون یا همون تنبلی بی مورد بوده. اما خود خدا اگر برای کسی بخواد، حتما بهش فرصت جبران میده.
ان شاء الله شما هم به اونچه که آرزوتونه و البته به صلاحتونه و براتون خوشبختی وسعادت بیشتری به ارمغان میاره برسید.
بازم اگر دوست داشتید از نظرات خوبتون استفاده میکنم.
- - - Updated - - -
یادم رفت فایل های استاد شجاعی رو لینکش کنم برا کسی اگر خواست؛ که اینجاست.