خیلی ممنونم حتما به پیشنهاداتت عمل می کنم امیدوارم برای منم جواب بده
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ممنونم حتما به پیشنهاداتت عمل می کنم امیدوارم برای منم جواب بده
سلام عزیزم
چیه این قدر افسرده افسرده راه انداختی. چرا این قدر به خودت تلقین می کنی که افسرده هستی؟ بلند شو ببینم هین الان برو یه نوار شاد بزار و برقص. برو یک دست لباس نو ( نه چندان گران) بخر و بپوش. من فکر کنم تو عشق شکست خوردی نه؟ یا اینکه چند بار کنکور دادی و قبول نشدی؟ خوب نشه چه بهتر می خوای بری دانشگاه که چند سال دیرتر بیکار بشی؟ برو بشو مربی تکفاندو و خودت رو به اون بالا بالاها برسون و یه هدف عالی برای خودت در نظر بگیر. تو اگه اون جوری که گفتی به خدا ایمان داشتی الان اینطوری نبودی که؟ هنوز خدا رو با تمام وجودت درک نکردی. پاشو ببینم پاشو. بگو یا علی تا دستتو بگیره. تو می تونی.
کمربند تکواندو خیلی سخته ولی تو از پسش بر اومدی. هادی ساعی و الگو بگیر 2 تا از داداشاش و پدرش به رحمت خدا رفتن ولی افسرده نشد و حالا مدال طلای المپیک گرفته و افتخار ایران شده. یاد بگیر ازش.
از روحیه شادت خوشم اومد و ممنونکه با روحیه شادت به منم انرژی می بخشی منم داره کم کم حالم بهتر میشه ولی اصلا تو زندگی من عشقی وجود نداشته که بخوام ازش شکست بخورم تازه اگر این بود مشکلم خیلی قوی تر از اینا بودم که احساس افسردگی کنم فکر نکن دختره ضعیفی هستم .توی کنکور شرکت کردم ولی یه بار اون بارم قبول شدم ولی چون تلاش خودمو نکرده بودم و چیزی که می تونستم رو قبول نشدم نرفتم اصلا هم سراون ناراحت نیستم .اره قبول دارم که نتونستم خدا رو کامل بشناسم چون خیلی درکش از ذهن من فراتر هست ولی تا حالا وجود اون خیلی به من کمک کرده من سال هاست که مشکل دارم
سلام
خوبی؟
راستی از اسمشو نبر چه خبر؟!!
گول آرامش پس از طوفانشو نخور حتما پیگیری کن ،
مراقب خودت باش.
ممنون که شما پیگیر کار من هستید فعلا نه حالم زیاد خوبه نه زیاد بد معمولی مثل همیشه نه احساس شادابی نه احساس افسردگی شدید . بی تفاوت به همه چیز با کوچکترین مسئله ای هم بهم می ریزم هنوزم نتونستم برای خودم کاری بکنم نمیدونم باید چه طوری نسبت به مشکلاتم بی تفاوت باشم وقتی که داره زندگی مو داغون می کنه بازم ممنون
با سلام . من رضا هستم 24 ساله كه تا اين سال هرگز دوست نداشتم عاشق بشم. 4 سال پيش به نظر خودم زيبا بودم اما روزگار باعث شد كه موهايم ريزش كنه. و زيبايي ام را از دست بدم. از اون وقت تا حالا به عروسيا نميتونم برم. نمي تونم زيساد بيرون برم . تمام پناهم فقط خدا بود .شبا تا دير وقت گريه مي كردم و در نمازم اشك مي ريختم كه اي خدا گناهان منو ببخش و مرا بميران. ديگه طاقت ندارم .به خدا الانم طاقتم تموم شده. مي خوام به يه روانشناسي برم كه لااقل بتونم كمي با كسي درد دل كنم. اي كاش امام زمان ظهور كنه تا زمين پر از عدل بشه در اون صورت همه شاد ميشوند و افسردگي ها بر طرف مي شود. به اميد چنين روزي كه همه ما ها منتظر ش باشيم.
rezahlk
سلام
چقدر خوب شد که به این سایت اومدی،
دوست من با شرح حال مختصری که از خودت دادی، مطمئن باش این نوغ بد حالی ای که صحبتش رو کردی
با مراجعه ای چند جلسه ای ،به یه مشاور خوب یا حدالامکان یک روانشناس قابل حله،میدونی دلیل این مسئله چیه؟
دلیلش اینه که تو علت این مشکل(که صورت مسئله است) رو میدونی ،یعنی نصف بیشتر راه رو رفتی،چون یکی از مهمترین قسمت حل مسائل (بخصوص از این دست)پیدا کردن ریشه و رسیدن به اون هست.
حتما به یه مشاور سر بزن .مطمئنم خودتم از روند بهبودت شگفت زده میشی.
اقا رضا سلام
من خودم هنوز نتونستم راه حل مشکلاتمو پیدا کنم وگر نه به شما خیلی بهتر می تونستم کمک کنم ولی بدونید که خدا هیچ کسو تنها نمی ذاره این توی این چن وقت خیلی خوب به من ثابت شده ، اینکه من این سایت رو پیدا کردم خودش یه کمک بود از طرف خدا بچه های اینجا خیلی خوب با ادم همدردی می کنن و این از مزیت های این سایته من اول کار حالم خیلی بد بود نمی گم الان کامل خوب شدم ولی بهتر شدم شما هم خودتون حتما اینو می دونید زیبایی به صورت نیست به سیرت مگه چند نفر تو این دنیا زیبا هستن؟ چند نفرشون تا اخره عمر زیبا موندن ؟ تا حالا چقدر اسم ادم هایی که به خاطره زیبایی شون معروف شده بودن سالها بعد از مرگشون هم مونده و ورد زبون هاست تازه ریختن موها که توی مرد ها طبیعی و خوشبختانه این قدر علم پیشرفت کرده که دیگه الان کسی به خاطر این مشکل افسرده نشه منم زیبا نیستم میدونید برای یه دختر که احساس زیبایی نکنه چقدر سخته و زجر اور ولی با این مسئله کنار اومدم وخیلی وقته که دیگه اونقدر ازارم نمی ده چون کاری نمی تونم بکنم من خیلی از دختر ها رو میشناسم که توی سن وسال من به خاطر زیبایی یا عشق افسرده شدن ولی خوشبختانه مشکل من هیچ کدوم اینها نیست
اقای مهاجر دیگه منو فراموش کردید چرا دیگه بهم چیزی نمی گید
سپیده جان
من سه روز آخر هفته دانشگاهم بخاطر همین کمتر دسترسی به نت دارم.
امیدوارم حکایت من حکایت "کوری عصا کشه..."
کاشکی ماها همون یه سری مسائلی رو که میدونیم میتونستیم به بهترین شکل ممکن انجامشون بدیم ،اونوقت دیگه شرایط به مانند شرایط فعلی نبود.
موفق باشی
خودت رو باتمام وجود دوست داشته باش که استارت هر کاری همین مسئله است.
خیلی از تون ممنونم