۱۹ سالمه!مشکلم بیشتر اینه که قد و وزنم تناسب نداره!ورزش هم میکنم ولی بی تاثیره
نمایش نسخه قابل چاپ
۱۹ سالمه!مشکلم بیشتر اینه که قد و وزنم تناسب نداره!ورزش هم میکنم ولی بی تاثیره
خواهر من هم قد شماست . کلی خواستگار داشت الانم 5 ساله ازدواج کرده . زندگی خوبی هم داره . بی خود نگرانید . برای وزن هم بهتره به دکتر تغزیه مراجعه کنید . موفق باشید :)
دوست عزیز منم لاغرم و باید 10کیلو بیشتر باشم اما هرکار میکنم وزنم بره بالا نمیشه
منم مشکل تیرویید ندارم اما چاق نمیشم... خودمو میکشم 1ماه و نیم ، 2ماه میخورم تازه 1کیلو وزنم میره بالا اما کافیه یه روز استرس داشته باشم یا حالم خوب نباشه درست غذا نخورم. سریع 1کیلوئه کم میشه. انگار نه انکار من اینهمه خوردم.واسه همین دیگه خسته شدم و ادامه ندادم
من 2ساله پیش یه مدت یه پودر خوردم و 8،9 کیلو اضاف کردم اما تا قطعش کردم وزنم برگشت و دکتر تغذیه به شدت منو دعوا کرد که با جونه خودت بازی کردی....
یه 7ماهی رفتم بدنسازی باید بگم وزنم زیاد نشد اما احساس میکردم عضله هام بزرگتر شده... اما بدنسازی باید مرتب باشه و ولش نکرد تا جواب بده... در طولانی مدت جواب میده...
بعد وعده های غذاییت بستنی بخور...البته چیزای دیگه هم هست که میشه خورد اما آسون ترینش بستنیه.
دوست عزیز کنار ورزش و تغذیه مناسب، رو اعتماد به نفستون هم کار کنید
دوستان هر کسی یه سلیقه ای داره... کوتاهی و بلندی قد هم مایه افتخار و یا تحقیر کسی نیست که بخوایم ازش به عنوان یه ابزار برای بالا بردن خودمون استفاده کنیم.
هر کسی هم نظرش برای خودش محترمه. سعی کنیم به همه سلیقه ها و تفاوت ها احترام بذاریم!
سلام ببخشید ولی من فکر می کنم شما فقط برای جلب توجه تاپیک زدین. الان درکل دنیا بلندی قد و کمی وزن(تاییدنمی کنم)رو ملاک زیبایی می دونن و حتی دختربچه ها اینو می دونن.
زمانی من با قد175وزنم 53بود همیشه احساس می کردم مثل چوب رختی ام که لباسامو ازم آویزون کردن بدتر ازاون متلکهای زشتی که از بعضی ادمامی شنیدم مثل اسب-نردبان-دراز... چه اهمیتی داره به زمانی فکر کن که بزرگ ترکه بشی وچاق . در حسرت این وضعت خواهی بود پس بهتره خداروشکر کنی . و بیهوده لوسبازی درنیاری