-
خواهرت را باید مجهز کنید. جامعه را که نمی تونید تغییر بدید.
برای تجهیزش باید بهتون اعتماد داشته باشه. بهش محبت کنید و آغوشتون را به روش باز کنید.
البته این وظیفه شما نیست. وظیفه پدر و مادره. ولی اگر امکانش را دارید خوبه که کمکش کنید.
مخصوصا که گفتید همه خواهرها متاهلند و خواهر کوچیک 14 سالشه که احتمالا فاصله سنی زیادی با والدینتون داره.
تا جواب سوالش را پیدا نکنه و تا نفهمه چرا نباید می خورده و ... این موضوع ته ذهنش هست.
این که شما بهش بگید وای نخور و آی چرا دست زدی مشکل را حل نمی کنه.
باهاش حرف بزنید. چی را می خواسته امتحان کنه؟ دنبال چی بوده؟
اون دوستی که براشون مشروب آورده از کجا و چطور تهیه کرده؟ چطور خانواده ای داره؟
موضوع را براش باز کنید. نه این که روش سرپوش بذارید.
-
یه جایی بودم یک داشت تعریف میکرد که بله مشروب چقدر خوبه مفیده برای کلیه و.....
دکتر فلان تو فلان مجلس میخوره و و وو فلان کس چقدر از خاصیت هاش میگفته و....
تو تمام کشور های پیشرفته می خورن دانشمندانشون هم می خورن
یکی از دوستانم که انجا بود این جواب را بهش داد ((((((برا من خیلی جالب بود )))))))))
گفت بله خدا هم گفته مفیده تو قران هم گفته (سوره بقره جزو اول ) فایده هایی داره ولی گفته ضرر هاش بیشتر از فایده هاش هست
و تحقیقات هم نشون داده که برای کبد و مغز ضرر داره
-
با سلام
بنظرم مادرتون یا خواهرت از طریق خانواده دوستای خواهرت اقدام کنه
منظورم اینه که پدر مادر اونا هم در جریان بذارید و بگید که از دخترشون شاکل هستین که باعث شده روی خواهرتون اثرات منفی بذارن یه جورایی اون خونواده رو مطلع کنید
یا اینکه از طریق مدرسه خیلی جدی اقدام کنید
مدیر و معاون مدرسه وظیفشه که کنترل کنه
-
با سلام
بنظر من بهترین کار اینه که پدرمادرتون برن خونه دوست خواهرت و خانواده اون دختره رو هم در جریان قرار بدن و بگن که چه اوضاعی تو مدرسه درست کرده و چقدر روی خواهر شما تاثیر گذاشته یا از طریق مدیر مدرسه شما شاکی بشید که محیط مدرسه و دوستاش روش خیلی اثرات بد گذاشتن بخواین که رسیدگی بیشتری بشه
البته سعی کنید خواهرتونو از خودتون دور نکنید باهاش دوست باشید محبتش کنین
- - - Updated - - -
با سلام
بنظر من بهترین کار اینه که پدرمادرتون برن خونه دوست خواهرت و خانواده اون دختره رو هم در جریان قرار بدن و بگن که چه اوضاعی تو مدرسه درست کرده و چقدر روی خواهر شما تاثیر گذاشته یا از طریق مدیر مدرسه شما شاکی بشید که محیط مدرسه و دوستاش روش خیلی اثرات بد گذاشتن بخواین که رسیدگی بیشتری بشه
البته سعی کنید خواهرتونو از خودتون دور نکنید باهاش دوست باشید محبتش کنین