-
سلام خانمی من هم دراین دوران دقیقا شرایط تو رو دارم با این فرق که همسرم بهم میگه دوست ندارم وسایلاشونمیتونست بگیره خانوادش کمکش نمیکرد خانوادم ازپول خودشون براش وام برداشتن وتونستیم وسایلا روکامل کنیم الان مشکل ماهم خونه که باباش10 میلیون بیشترنمیده وشوهرم اجاره نداره بده ومراسم عروسی....
اگه سرتو دردنیارم بگم من چکاکردم
یک روز نشستم باهمسرم صحبت کردم گفتم دلم خیلی گرفته باهم بریم بیرون حرف بزنیم ودر مدت بیرون رفتنم راحت بودن زندگی 2نفره وازاینکه یک خانواده تشکیل میدیم ومرد من میشه وخیلی چیزا که همسرت ازگفتنش خوشحال میشه مثلا اون عروسی خوبی که قول دادن واسم گفتم نمیخوام فقط عروسی که مهمانادرجه1 باشن وفقط لباس عروسی بپوشم تابفهمم دیگه از خونه پدری اومدم بیرون...خلاصه برای همسرم سخته اگه خودمونو جاش بذاریم درک میکنیم
گناه دارن وقتی هیچکی کمکشون نیست بهشون میگیم ماپشتشونیم خواسته هارو داریم اما با انتظارات کمتر وخیلی چیزا رو حذف کن....امیدوارم موفق باشی
-
سلام عزیزم ، یکی از دلایلی که آقایون برای گرفتن جشن عروسی عجله ندارند برقراری روابط جنسی کامله ... چون انگیزه شونو برای گرفتن عروسی از دست میدن ... باید خیلی حواست جمع باشه .
-
سلام دوستان.مرسی از جواباتون...
قلب شیشه ای عزیزم...
منم الان یه جوری شدم که از انتظاراتم زدم.ولی وقتی همسرم هیچی به روش نمیاره چرا من هی بیام حرفشو پیش بکشم؟منم دیگه نمیگم.سر این مجلس خیلی کوچیکم کرده...میدونی بین احساسات متضادی گیر کردم الان.فکر میکردم دوستم داره یعنی به همه اینو میگفتم ولی دوستم نداره.خودم که میدونم اینو..... منم دیگه حوصلشو ندارم.خانوادم هی یه چیزایی میگن جوابی ندارم براشون.پس کلا حرفی نمی زنم دیگه بهش فکر نمیکنم.خسته شدم دیگه....
مهسا جانم....
بله درست میگی.من اشتباه کردم در این مورد.آخه باهام قهر کرد و ناراحت شد و ... منم کوتاه اومدم وگرنه خیلی دوست داشتم باشه برا خونه خودمون.الان که دیگه هیچ میلی بهش ندارم.از یخچالم فکر کنم سردتر شدم....یکم دارم بهش بی محلی میکنم و میخوام دیگه هیچ رابطه ای نباشه.البته نمیدونم بعد از برقراری رابطه قطع اون به زندگیمون لطمه میزنه یا نه...؟؟؟!!
توی این شبهای عزیز برای منم دعا کنید لطفا...
-
این پست که یه خورده قدیمی هست اما با دیدن نظر شما
در مورد پست آقای خاله قزی می خوام بنویسم
توی این تالار اکثریت اعضا خانوما هستن و تعداد آقایون خیلی کم هست و از بین آقایون هم آقای خاله قزی دارای سوابق خوبی در زمینه راهنمایی افراد هست و این رو میشه از خیلی چیزا و حتی از تعداد تشکر هایی که از پستشون شده فهمید. و اما باید بپذیریم که تمام حرف هایی که زده میشه هیچ وقت همه و همه به مزاغ ما خوش نخواهد آمد.
به موضوعاتی اشاره کردند که کاملاً بجا و قابل تعمل بود.
اینکه دوست داشتن در شرایط و موقعیت های مختلف نمود های مختلف داره و الان توی این شرایط فعلی نمود دوست داشتن شما، درک بیشتر همسر هست. و این دوست داشتن میتونه در یه موقعیت دیگه مثلاً مریضی همسرتون ؛ بیداری شب تا صبح باشه بالای سر همسر، و یا در موقعیت دیگه دوست داشتن رو بشه فقط در آروم کردن همسر معنی کرد و 100 ها مورد و موقعیت دیگه که رفتار ما در هر کدوم از اون موقعیت ها میتونه تفسیر دوست داشتن و یا نداشتن ما رو داشته باشه.
ما همه اینجاییم تا زندگی بهتر بسازیم و در بیشتر مواقع فقط و فقط با تغییر در خود می توان تغییر در طرف مقابل ایجاد نمود.