-
خانم مجرد عزیز ازدواج و متاهل شدنت رو بهت تبریک میگم و برات ارزوی خوشبختی و شادی و سعادت میکنم . عزیز دلم سعی کن و سعی کن قبل از هر کاری مهارتهای زندگی و همسر داری رو خوب فرا بگیری و به کار ببندی . شرایط همسرت رو همیشه درک کن . شما دیگه همسر و همراه و همدل و همراه ایشون هستی . اگر شما نتونی ایشون رو درک کنی پس از چه کسی میتونه انتظار داشته باشه ؟ نه خانواده خودت و نه از خانواده همسرت توقع زیادی نداشته باش . شما و همسرت الان دیگه یک خانواده جدید هستید و هر چقدر بتونید بیشتر استقلا ل داشته باشید بیشتر به نفعتونه . حتی اگر پدر همسرتون هم زنده بودند ( خدا رحمتشون کنه ) شما نباید انتظار داشتید که براتون عروسی مفصل بگیرند . شما به توان مالی همسرت نگاه کن و زندگیت رو با اون هماهنگ کن و پیش ببر . خوشبختی چیزی نیست که ساده و ارزان و بدون تلاش به دست بیاد . برای به دست اوردنش تلاش و زحمت و البته مهارت لازمه .
سخنرانی کلید مرد رو حتما گوش کن .
-
سلام بچه ها :72:
خوبیییییید؟ منو یادتونه؟؟؟ اخ جوووون
واقعا ادمیزاد چقد فراموشکاره ... یادتونه پارسال و پیارسال چه اتفاقاتی ... چه روزای تلخی...
اره مصباح جون خودمم. شما عروس نشدی؟ :43:
بچه ها ممنونم ولی همه مثل شما فکر نمیکنن
منظورم مردم هست.. میدونم چی میگید ولی سلیقه و شیک بودن و غیره یه چیز نسبیه.. یه مراسمی از نظر اونا شاید خوب باشه ولی من تو اون مراسم همش بغض کنم و سرخورده بشم
کلا بنده یه سالی پیش مشاور جووونم میرفتم عالی بود
الان دو سه ماهه نرفتم ریختم بهم اخه دوره درمانم کامل نشده بود که به دلیل مشغله کاری دیگه نرفتم
راستی من سرکارم میرم :310:
بچه ها راست میگید بعضی وقتا تو دلم میگم یادته قبلا چی بودی؟ یادته چه کارایی کردی...
اصل موضوع اینه که من عروسی انچنانی نمیخوام مثلا 2 یا 3 میلیون بیشتر هزینه کنن عروسیم اونی میشه که میخوام
یعنی کلا با 10 میلیون
موضوع اصلی کنترلگری مادرشوهرمه .. این عروسی مصداقشه.. بچه هاش تحت کنترلشن
بعدشم بخدا میگن اگه از اول خرج نکنی دیگه بدعادت میشن و واست خرج نمیکنن
-
خدا لعنت کنه این بقیه رو که ما هر کاری می کنیم فقط به خاطر اونهاست،
واقعاً فراموش کردیم زندگی رو ، فراموش کردیم هدف از ازدواج رو، فراموش کردیم که قرار نیست ما با ازدواج بیفتیم توی شیشه عسل بلکه قراره باهاش یه زندگی به شیرینی عسل درست کنیم ، این چه دید و چه منطقیه آخه، مگه طرف دوست پسرته که باید تیغش بزنی، همسرته، بعد این قراره به زندگی مشترک فک کنی نه به خانواده قبلی خودت و نه به خانواده قبلی همسرت، باید به این فک کنی که شما یه محور اصلی یه خانواده شدید و قراره دوش آ دوش همسرت زندگی رو بسازی. پس این دیدتون رو اصلاح کنید و همسرتون رو نزدیک ترین فرد به خودتون قرار بدید.
-
با کامنت یه دنیا خوشبختی کاملا موافقم
و به عنوان یه پسر وقتی حرفهای شما مثل:
اگه خرج نکنه بد عادت میشه
2 3 میلیون بیشتر خرج کنه (مصداق فشار آوردن و عدم درک شما)
و مخصوصا اون جمله :
بقیه میگن... (مگه واسه بقیه زندگی میکنی? شوهرت تو خرج بیوفته که بقیه چیزی نگن!!)
این مدل جمله های شما منو از این که همچنان مجردم خیلی شاد کرد. بی رودربایستی بگم اصلا دلم نمیخواد وقتی ازدواج کنم همسرم طرز فکرش شبیه شما باشه.
اینارو نگفتم جبهه بگیری یا بخوام ناراحتت کرده باشم. رک گفتم که درک کنی چقدر توقعادت غیر منطقیه.
و اون مادرشوهری که میگی رو بچش کنترل داره رو خیلی زشت گفتی
سالها بعد بچه دار بشی و پسر کاکل زریت که با خون دل بزرگش کردی موقع ازدواجش بشه و عروست همین حرفو بزنه چنان دلت میشکنه که یآد حرف امروزت میوفتی و میفهمی چه حرف زشت و زننده ای درمورد یه مادر زدی.