-
سلام عزیزم من نظرم اینه که هرکسی یک تقدیری داری..حالا نمیدونم چرا بعضی دخترا اینقد خودشونو درگیر ازدواج و..می کنن.اونی که قراره همسرت باشه به وقتش میاد واصلا به این که چرا خواستگارهای گذشتتو رد کردی واینا نداره..خیلی از دخترهایی که ازدواج کردن اگه پای صحبتاشون بشینی میگن قسمت توی حیطه ازدواج خیلی مهمه..حتی بعضی ها میگن خواستگاری اخری که تبدیل به ازدواجشون شده زبونشون بند اومده بوده و با اینکه دودل بودن حرفی نزدن و ازدواجشون درست شده..می خوام بگم خودتو به خدا بسپر و بزار کسی قسمتت بشه که هر موقع به ازدواجت فکر می کنی خاطره شیرینی برات تداعی بشه
-
سلام دوست عزیز...نظر من اینه شاید درست باشه شایدغلط
مردها کمتر دنبال کسی میرن که رشته و شغل پرستاری داره چون مشکلات خودشو داره این شغل و کسی هم که پرستاره شاید نتونه زیاد به خونوادش برسه و البته یه چیز دیگه هم هست تفکر منفی در مورد دخترای رشته های پرستاری و پزشکی و مامایی هست..متاسفانه جوری شده که میگن طرف پرستاری میخونه یا پزشکی میگن 100% شک نکنید دوست پسر داره...
تقدیر خداست نگران نباشید ..یه روز یه جایی با یکی برخورد میکنید که دلبسته همدیگه میشد...به خدا اعتماد داشته باشید
-
البته من با نظر شما مخالفم. چون معتقدم اگه بنابر رابطه دوستی دختر و پسر باشه احتمالش تو هر رشته و حیطه ای هست چه
مهندسی و چه رشته های پزشکی. البته من دختر معتقدی هستم و در کنار اینکه خودم رو در حیطه و گرایش خودم فرد موفقی میدونم
اما همیشه سعیم بر این بوده که هر اقدامی انجام میدم با حفظ حریم ها باشه. .....
-
من همیشه مخالفم با اینکه تو ذهنمون یه سری کلیشه درست کنیم و بر
اساس اون افراد رو بسنجیم بدون اینکه روی خصوصیات فردی اونا تحقیق
و فکر کرده باشیم.
مثلا بگیم دخترای فلان شهر خوب نیستند!
یا دخترای فلان رده سنی بدرد نمی خورن یا
فلان رشته همشون دوست پسر دارن!
هر دختر یا پسر را باید فردی بررسی کرد.
سمیه خانم شما هم مطمئن باشین اون کسی که خدا برای
شما در نظر گرفته شما را با تمام شرایطتون میخواد و بهتون افتخار می کنه.
خوشحال باشین که افرادی با این افکار عجیب و غریب قسمت
شما نمیشن.
روزی هزار بار خدا را شکر کنین.حتما آدم خوبی هستین که خدا
اینقدر دوستتون داره.