سلام،واقعا ازدواج مشکل شده و به راحتی نمیشه به زنهای امروزی اعتماد کرد.در گذشته زنهای خیلی وفادارتر بودن اما دخترهای امروزی اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد.بسپر به خانودات تا برات دخترپیدا کنند و زیر بار مهریه زیاد هم نرو تا بعدا برات مشکل ایجاد نکنه
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام،واقعا ازدواج مشکل شده و به راحتی نمیشه به زنهای امروزی اعتماد کرد.در گذشته زنهای خیلی وفادارتر بودن اما دخترهای امروزی اصلا نمیشه بهشون اعتماد کرد.بسپر به خانودات تا برات دخترپیدا کنند و زیر بار مهریه زیاد هم نرو تا بعدا برات مشکل ایجاد نکنه
درود
قبل از ازدواج از اینجور افکار برای هر پسر مجردی پیش میاد و بهش فکر میکنه سعی کن زیاد بهش بها ندی.
خلاصه بهت بگم اگر بهترین همسر دنیا هم نصیبت بشه و پاکدامن باشه حتی تلفنی با هیچ نامحرمی هم حرف نزده باشه چه برسه به بیرون رفتن و دوست بودن و داشتن رابطه و ...... بازم اگر دیدت از قبل منفی باشه توی زندگیت شک به دلت راه پیدا میکنه والسلام:72:
نکته بعدی میخوای زن خوب نصیبت بشه خوب خودتم خوب باش میخوای دختر پاکدامن نصیبت بشه نجیب و خانوم خودتم سالم باقی بمان و خودت را حفظ کن آقا باش.در اسلام هم اورده شده شما اگر ناسالم باشی همسری ناسالم واگر مومن و سالم باشی همسری همانند خودت نصیبت میشه.
البته اگر گناهکار باشی ولی توبه واقعی و از صمیم قلب انجام بدی و دست از گناه بکشی هم مورد عفو و بخشش خداوند قرار میگیری.
نتیجه کلی:سعی کن خیلی دقت بکنی توی انتخاب همسر معیارهای مناسب داشته باشی خوب و کامل تحقیقات انجام بدی از برقراری روابط دوستی خارج از خانواده قبل از ازدواج خودداری کن احساسی تصمیم نگیر و منطقی جلو برو قبلش اطلاعات کسب کن حتما حتما به مشاور مراجعه کن هم قبل ازدواج برای خودت هم در حین مراحل خواستگاری اگر فرد مناسب پیدا کردی.
بعدشم سعی کن توی زندگیت مثبت اندیش باشی
این جمله ای که توی زندگیم من بهش اعتقاد دارم
اگه تو به همسر یا شوهرت اهمیت بدی و احترام بزاری بهش شخصیت بدی براش ارزش قائل بشی بهش محبت بکنی و عشقت را ابراز بکنی در مسائل جنسی باهم ارتباط مناسب برقرار بکنی امکان اینکه طرف مقابت دنبال اینگونه روابط خارج از چهارچوب خانواده باشه بسیار پایینه.بسیار پایین
پن:همانطور که خیانت زن زشت و قبیح هستش خیانت مرد هم همانگونه است.سعی کن جوری باهمسرت رفتار کنی که حتی اگر خدایی نکرده قبل از ازدواج فردی بوده که از نظر اخلاقی حریم ها را رعایت نمیکرده ولی با محبت و عشق و احترامی که شما بهش میدی وفادار و متعهد باقی بماند.فرقی نداره چه مرد و چه زن
سلام دوستان ممنون بابت راهنمایی هایی که کردین
حالم بهتر شده و دارم سعی میکنم طرز فکرمو عوض کنم که همه مثل هم نیست
بیشتر احساس میکنم که اگه توی زندگی خیلی بیش از حد به زنم محبت کنم باعث میشه که ازم سیر بشه و همیشه باید یه جوری رفتار کنم که ازم سرد نشه و تشنه محبتم باشه از طرف دیگه احساس میکردم اگه یه آقایی به یه خانمی ابراز احساسات کنه نا خود آگاه اون خانم به اون آقا جذب میشه حتی اگه شوهرشو خیلی دوست داشته باشه که چون زن از اینکه یه نفر بهشون توجه کنه و ابراز احساسات کنه خوششون میاد، خانم مینا30 و sahar67 ومینا سخن گو که در مورد خودشون گفتن واقعا تا حدودی طرز فکرمو عوض کرد که همه مثل هم نیستن
خودمم متوجه این شدم که کمی دچار وسواس فکری شدم
ولی نمیدونم چطور باید درمانش کنم هر روز هم شاهد خیانت های زیادی هستم
توی چت با افرادی آشنا شدم که تقریبا از هر ده نفرشون نه نفرشون یه همسرشون خیانت میکردن از کسی گرفته که شوهرش بهش کم محلی میکرد تا اونایی که بهترین همسر رو داشتن و شوهرشون هیچی براشون کم نمیزاشت ولی بازم خیانت میکردن واقعا هیچ جوری نمیتونستم این رو درک کنم که چرا اینکار رو میکنن
یه مدت یکی از اعضای فامیل بهم ابراز عشق کرد ولی تا دو سال جوابشو نمیدادم چون فکر میکردم عشقش از روی بچگیشه و بزرگ میشه یادش میره بعد از دو سال بهش گفتم منم تورو میخوام ولی نمیخوام رابطه ای بینمون باشه تا زمانی که با خانواده ها در میون بزاریم اونم قبول کرد و گفت من مال تو هستم و منتظرت میمونم و این چیزا،ولی سر یه هفته نشد خیانت کرد و بعدش کلی توی فامیل خودش و خانوادش پشت سرم حرف زد و تهمت زد، جالب اینه که امسال خانواده همون دختر اومدن خواستگاری و گفتن اصلا تو نمیخواد خرج کنی تمام خرج و مخارج عروسی با ما دخترمون سی و پنج میلیون ارث داره و از این حرفا ولی همش احساس میکنم که بازم خیانت میکنه و ازش متنفر شدم برای همین قبول نکردم.
نمیدونم چطور دختری مناسب من هست از کجا بفهمم که پاک هست یا،نه چطوری بشناسمش
تقریبا آدم مذهبی هستم و دوست دارم زود ازدواج کنم و تنهایی واقعا برام سخت شده چند تا دختر خوب هم توی فامیل و همسایه هست که از نظر حجاب و ایمان و پاکی واقعا خوب هستن ولی همین ترس از خیانت زن ها و ترس از اینکه شاید تغییر کنن باعث شده که کلاً بیخیال ازدواج بشم
در مورد نظر khaleghezey تا حدودی قبول دارم که باید خودم هم خوب باشم تا زن خوب نصیبم بشه ولی خیلی ها هستن که خودشون خوب هستن ولی زنشون خوب نیست توی قران هم مثال حضرت نوح و حضرت لوط رو زده که افراد صالحی بودن ولی زنشون کافر بودن و گرفتار عذاب الهی شدن
آیه ی دیگه هم هست که میگه ما شمارو به وسیله فرزندان وهمسرانتون امتحان میکنیم پس همیشه اینطور نیست که اگه شما آدم خوبی باشی حتما یه همسر خوب نصیبتون میشه
ان شاءالله خدا هرچی صلاح میدونه همون بشه
یاعلی
دوست عزیز طرفتو خوب بشناس،حتی کوچکترین چیزهاش رو هم در بیار ببینه چه جوره،اوناای که زنهاشون خیانت میکنند طرف یا خودش مثله زنشه یا احساسی تصمیم گرفته و بر اساس ظاهر زن تصمیم به اقدام برای ازدواج گرفته،جالبه من امروز از کنار مترو رد میشدم انواع دخترها با چه پوشش زننده ای از کنارم رد میشدن،تصور اینکه من بخام لحظه ای به همچین دخترایی فکر هم کنم برام خنده دار بود،البته من به نظرم چادر و مانتو فرقی نداره اما مانتو داریم تا مانتو،واقعا پوشش دخترای امروزی نوبره،حواست باشه موقع انتخاب کردنه دختر حتی در مورد دوستهای طرفم هم تحقیق کن،زنت اگر مستعد خیانت باشه تا حدودی با یکسری مسائل قابل درکه،منم عین شما برام قابل توجیه نیست زنی که از شوهرش راضی نیست چرا باهاش اصلا ازدواج کرده!!!!اگر شوهرش بده در مرحله اخر بره طلاق بگیره،دیگه خیانت برای چی؟؟؟؟!!!!!!!!!من خودم نتیجه گرفتم اول تحقیق خوب و کامل و شناخت طرف و دم هم توکل به خدا،راه دیگه ای نداره یا باید مجرد موند یا این روششو به کار برد.
سلام دوست عزیز
من از این میترسم که یه دختر خوب و نجیب و خانواده دار انتخاب کنم ولی با توجه به شرایط جامعه تغییر کنه
الان هم یه دختر خوبو توی فامیل زیر نظر دارم که به صورت غیر مستقیم و از طریق خاله ام متوجه شدم که اونم به من علاقه داره و با ازدواج با من مشکلی نداره، دور از پدر و مادرش تو شهری که خاله ام زندگی میکنه درس میخونه و با وجود آزادی که داره ولی تاحالا دست از پا خطا نکرده و از نظر نجابت، پاکی، پوشش و ایمان هیچی کم نداره، با توجه به فاصله بین شهر ما و اونا از این میترسم که برای خواستگاری اقدام کنم اما چون ازش دور هستم نتونم کنترلش کنم و ناظر بر کاراش باشم همین باعث شده اقدامی نکنم و حرفی نزنم، فعلا صبر کردم ببینم آیا تا سال دیگه هم همینطوری میمونه یا تغییر میکنه تا اون موقع اقدام کنم برای خواستگاری.
فردی رو به شخصه دیدم که واقعا از همه لحاظ عالی بودی و توی پاکی هیچکسو به اندازه اون قبول نداشتم ولی به همسرش خیانت کرد اونم با اولین ابراز علاقه ای که یه مرد دیگه بهش کرد در صورتی که همسرش درسته یه سری مشکلات داشته ولی از نظر محبت هیچی براش کم نمیزاشت
من هنوزم نمیدونم چی باعث همچین تغییری شده سادگی طرف یا محیط بد یا دور شدن از خدا؟
نمیدونم باید چطوری رفتار کنم که جلو تغییر کردن یه خانمو بگیرم که به راه بد کشیده نشه
البته برعکس این مورد هم دیدم کسی که بد بوده ولی تغییر کرده و تبدیل شده به یه زن پاک که از همه نظر عالی شد هم از نظر ایمان و حجاب هم از نظر پاکی و صداقت
همین چیزاست که منو از ازدواج و خیانت همسر میترسونه