سلام دوستان گلم :72:
با حرفاتون و شناخت خودم از ایشون فعلا به این نتیجه رسیدم که نباید این مسایلمون جدا باشه و بهش گفتم دلیلی نداره گوشی و لپتاپمو دستت ندم چون چیز خاصی ندارم ...
به قول مصباح الهدی:43: و دیگر دوستان ایجاد حساسیت در طرف مقابل اصلا کار درستی نیست و فقط اسیب به رابطه و اعتماد میزنه .
البته قبل اینکه خودم مطرح کنم خودش سر موضوع رو باز کرد گفت برات سو تفاهم نشه منظور من چک کردن تویی که میشناسم نیست گفت منظورم اینه بهم اعتماد کامل کنیم اگه مثلا یکیمون گوشی اون یکی رو برداشت مشکلی نداشته باشیم وگرنه من میدونم مثلا نباید عکساتو ببینم مثلا عکس خواهر و دوستاتو ... اینکه کد هم رو بدونیم منم که تا این حد مشکل ندارم .. هرچند در عمل نمیدونم چه ظور خواهد بود .
میشل جان:72: چقدر خوب نوشتی استفاده کردم . من فکر میکنم حساسیتش بخاطر اینه که میدونه من قبلا با خیلی ها در تماس بوده ام هرچند میدونه از کسی خوشم نمیومده ولی حساسه که دیگه خاستگاری بهم زنگ نزنه
اون روز باهم بودیم یکی زنگ زد ؛ اون یجوری شد وگفت باید خطت رو عوض کنی اگه ازدواج کردیم من نمیخام این ها بهت زنگ بزن . من هم فکر کردم کار درست همینه و قبول کردم گفتم خودم همین قصد رو داشتم .
هرچند من بازهم فکر میکنم استفاده از نت و مشاوره هام به خطر میفته و همش باید حواسم باشه ... من همچین گزینه ای ندیدم که مثلا بزنی صفحات سیو نشن...
اقای amir مطمانا من حس خوبی نخاهم نداشت اگه ایشون بگه وارد گوشیم نشو هرچند خودم هیچ وقت این کارو نمیکنم مگر کاری با گوشی و لبتاپش داشته باشم ، دوست دارم در دسترس باشه اما من کنجکاوی نکنم .
نقل قول:
به نظر منم اگه خیال طرف راحت باشه که چیز خاصی نداری واسه مخفی کردن وهمه زندگیتون واسه هم شفاف باشه بهتره...طرف دیگه اون حساسیت رونداره!
پاییزه جان باهات موافقم :72:
نقل قول:
کاش بهش نمیگفتی لب تاپ وگوشی روسرک نکشه...الان همش کنجکاوه ببینه چی داری توش!!
نه عزیزم رابطمون این مدلی نیست رابطه ما سنتی هم نبوده اون با شناخت قبلی من رو انتخاب کرده و بعد به خانواده ها معرفی کردیم
از طریقی با اعتقادات و سبک زندگیم اشنایی داشته و خیلی به هم احترام میذاریم و براهم قابل اعتمادیم یعنی من هم نسبت به ایشون اعتماده رو دارم تا حد کافی .
فقط میزان غیرتی شدنش یکم برام جای بررسی داره که فکر میکنم بی ربط به این ماجراهای حریم شخصی نباشه .حساسه
نقل قول:
آقا به عنوان یک مرد و مدیر خانواده به خودش اجازه می ده که از همه چیز خانومش مطلع باشه و درجریان قرار بگیره ولی حس مردانه و اقتدارگونه خودش اجازه نمی ده خانومش به حریم خصوصیش نزدیک بشه و فکر می کنه زن کنترلش می کنه! نمی دونم این تفاوت اشتباهه یا طبیعی و آیا باید بپذیریم یا نه...
هدی جان در مورد ایشون اینطور نیست البته بیشتر در مورد خودش تاکید داره که چیز پنهانی از من نداره و نخواهد داشت و وسایل ارتباطیش هم کاملا میتونه در دسترس من باشه .
نقل قول:
وقتی اینجا نظر خواهی کنی هر کسی با توجه به سطح فکر و نگرشش جواب میده و خوب فکر نکنم کمکی بهت بکنه.ما که خودت و طرفت و شرایطتت به خوبی خودت نمیشناسیم.
کیتی جان من نظر خواهی نمیکنم . اینجا کم نیستن افرادی که قبولشون دارم و افکارشون برام عالیه . و میتونم از تجربیاتشون استفاده کنم و از جوانب مختلف ببینم تو دورو برم هم نظر هرکسی برام مهم نیست .حرف ها و نظرات رو باید شنید و بهترینش رو انتخاب کرد .
نقل قول:
: 4قائل نبودن به مفهوم حریم خصوصی
به نظرم این موردم خطرناکه، چون اصلا فرد به تشکیل یه خانواده ی مستقل و ایجاد یک واحد جدید اعتقادی نداره چون اصلا حریم خصوصی خانواده رو نمیدونه چیه ( دیگه چه برسه به حریم فردی) و می خواد وابستگیش رو به خانوادش حفظ کنه. نتیجه این میشه که بروز هر اختلافی رو به خانواده ها می کشونه که به نظرم این بدترین چیز ممکنه. به نظر من بیشتر از اینکه نگران پستای همدردیت باشی اینو بررسی کن چون شایع تره و البته دردسر آفرین.
تاکیدم بیشتر رو بررسی مورد 4 هست.
نه اقا رضا ایشون انسان بسیا رمتعالی هستن این ها نمیتونه در موردش صدق کنه
نقل قول:
امیدوارم مدیر همدردی گرامی یا فرشته مهربان عزیز بیان در این موارد توضیح بدن.
چه قدر عالی میشد .
- - - Updated - - -
و همین طور :صبا جان ، رضا، فدایی یار،ریحانه عزیزم( که تجربیات تازه تو میذاری در اختیار )،هم آوای عزیز ،سعیدد، کاپیتان و خارپشت از همتون ممنونم :72: