سلام
با توجه به اطلاعاتی که دادین 24 ساله بودین ازدواج کردین 6 سال بعد جدا شدین و الان 1 ساله که طلاق گرفتین... یعنی شما 30-31 سالتونه... شما که اول جوونی هستین، پس چرا غصه میخورین!؟:81:
توی اون چند سالی که خارج از ایران بودین احتمالاً رک گویی و بی پرده صحبت کردن یکی از خصوصیاتتون شده که این بسیار خوبه و هیچ چیز بهتر از این نیست که آدم حس درونیش رو بتونه صریح بیان کنه.
اما اگر راستش رو بخواین وقتی من به کسی علاقهمند بشم یهو متوجه بشم که بعد از 6 سال زندگی مشترک جدا شده یه خورده جا میخورم. از خودم میپرسم 6 ســـــــال! چرا اینقدر طول کشیده این مشکل؟
من اگر جای شما بودم زندگی قبلی رو بر اساس پارامترهای زیر تقسیم بندی میکردم... بعد بیان میکردم:
≡ زمان مفید و زمان غیر مفید: درسته که شما 6 ســـــــــال با همسرتون بودین اما این زمان غیر مفید بوده که به نظرم اون 6 سال رو نمیشه اسمش رو زندگی مشترک گذاشت همونطور که اشاره کردین یه زندگی مثل خواهر برادر بوده. شاید زمان مفید این رابطه 6 ماه هم نبوده باشه.
≡ دلایل طول کشیدن رابطه: شاید برخی به این دلیل جا میزنن که فکر میکنن شما در این 6 سال خیلی محبت کردین یا شاید محبت دیدین ظرف احساساتتون خالیه یا هر چیز دیگهای که به ذهن میرسه، شما هنوز خیلی چیزها رو تجربه نکردین مادر نیستین و خیلی تجارب دیگه...
همونطور که دوستان گفتن کار کنید حتی اگر یه کارمند ساده هم بودین شروع به کار کنین این خیلی از افکار شما و منفی بافیهاتون کم میکنه ورزش و هنر یادتون نره...
اینکه اشخاصی به شما نزدیک میشن و بعد از شنیدن متارکه شما جا میزنن که دلیل نمیشه برخیها نمیتونن این شرایط رو قبول کنن برخیها هم میتونن حالا شانس شما اونهایی که نمیتونن به پست شما خوردن به نظرم یه مقداری سنجش کنین آدمهایی رو که میخوان حرف از علاقه بزنن ببینین اصلاً شرایط شنیدن چنین حرفی رو دارن؟ اگر ندارن شما رابطه رو قطع کنین این برای روحیه خودتون خیلی بهتره، چرا اجازه میدین در مورد شما تصمیم بگیرن؟ زمانی که هنوز قدرت شنیدن واقعیت رو ندارن!
یه وقت بلند نشین برینهــــــا اونجا کسی نیست ول کنین این حرفا رو... مریم123 خیلی خوب گفته مردم خیلی حرفها میزنن از بس که بیکارَن.
خدا رو هم فراموش نکنین :)