تمام دوستان کاملا درست گفتند. اگه واقعا خواستار ازدواج با شما بود با خانواده اقدام می کرد. الان هم دیگه نمی تونه بهانه اینو بگیره که از هم شناختی نداریم چون دارید . شما با هم یک مدتی معاشرت کردید.
دوست خوبم حواست نکنه کاری کنی که پشیمان بشی.
نمایش نسخه قابل چاپ
تمام دوستان کاملا درست گفتند. اگه واقعا خواستار ازدواج با شما بود با خانواده اقدام می کرد. الان هم دیگه نمی تونه بهانه اینو بگیره که از هم شناختی نداریم چون دارید . شما با هم یک مدتی معاشرت کردید.
دوست خوبم حواست نکنه کاری کنی که پشیمان بشی.
دوست عزيز مراقب باش تو محل كارت انگشت نما نشي.........
ضمنا اگه اين آقا نيتش خير بود تا الان با خونوادت در ميون ميذاشت.
بعيد مي دانم كه واقعاً قصدش ازدواج باشد
متأسفانه اين آقا فقط دلشان يك دوست مي خواهد كه اوقاتش را با او پركند. با نازنين جان موافقم. اگر هدفشان آشنايي بيشتر بود كه خوب شدند الان ديگر رابطه را براي چه مي خواهند.
اگر به شما هم علاقه پيدا كرده اند كه خوب هر چيزي راهي دارد و چاهي دارد. بهتر است از راهش وارد شويد.
ميدانيد كه اين رابطه اگر ادامه پيدا كند و ناموفق باشد چيزي جز آبروريزي در محل كار نداشته و يكي از شما (احتمالا خود شما) ناچار به ترك محل كار وتغيير آن خواهيد بود
سلام!
شما خانوم آرميتا،ميتونيد يه نگاه كامل به توصيه هايي كه دوستان به شما كردند و به نقاط مشتركي كه در اينا وجود دارد به طور كلي يه نگاه بكنيد .دوستان براساس اطلاعاتي كه تو پستهاي قبلي و تاپيك جديدي كه ايجاد كرديد نظرشون دادن ولي خود شما نبايديه نگاه دقيقتري به موضوع زندگيتون داشته باشيد؟
هيچ وقت از اون آقا پرسيدين كه چرا ما بدرد هم نمي خوريم؟پرسيدين كه چرا دوبار برگشتي ؟مگه نرفته بودي ؟مگه شما بهش نگفته بودين كه ديگه يادي ازش نميكنيد/
مگه اين شما نبودين كه تو موضوع قبليتون گفتين كه براش دلتنگي ميكنيد/چرا يه كمي بيشتر درباره اش تحقيق نمي كنيد /
خوب اگه از يكي خوشش نيومده ميتونيد شخص ديگري رو با دقت بيشتري انتخاب كنيد كسي كه هم در موردش يه چيزائي ميدونه هم در موقع لزوم ميتونيد روي كمك و ياريش حساب باز كنيد.به هر حال اين آقا يه هدفي داره اگه امروز نتونيد موضوعي كه مربوط به زندگيتون ميشه رو به تناسب شرايط كه زندگيتون داره حل بكنيد از كجا ميتونيد بفهميد كه با نفر بعدي چكار ميكنيد؟
اگ ادم تو زندگيش هميشه اختيار زندگيشو به سطحي نگري هاي خودش و نظريات بقيه بگذروه يه روز مي رسه به جائي كه ميبينه چيزايي كه به طور واقعي مال خودش بوده رو به خاطر اينكه هزينه بيشتري ميبرده از دست داده و ديگه از هيچكي هم كاري برنمي ياد.
به هر صورت موفق باشيد!
اگه دوست داشت نمیرفت
سلام من هم موضوعی مشابه شما دارم...می خوام ببینم شما چه کار کردید؟می شه لطفا به من کمک کنید>؟
سلام دوست خوبم
به نظر من دلیلی برای ادامه رابطه این مدلی وجود نداره. شما که میگی اونو دوست داری پس اگه بیاد جواب شما منفی نیست. پس چرا نمیاد؟ اینجاست که موضوع بودار میشه. اگه از خانواده اقدام کنه اصولی و درسته. در غیر اینصورت فقط داره با احساساتت بازی می کنه که تو رو وارد یک رابطه جدید کنه. من جای تو باشم قبول نمی کنم.