سلام
لطفا من را هم دعا بفرمایید...
هر روز به نیابت از همه یک آیت الکرسی به نیت سلامتی امام زمان و فرجشون می خوانم... شاید هم تا آخر عمرم......
خیلی التماس دعا دارم ها! خواهشا منو دعام کنید.
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
لطفا من را هم دعا بفرمایید...
هر روز به نیابت از همه یک آیت الکرسی به نیت سلامتی امام زمان و فرجشون می خوانم... شاید هم تا آخر عمرم......
خیلی التماس دعا دارم ها! خواهشا منو دعام کنید.
سلام زندگی موفق عزیزم
از وقتی که بااین تالار آشنا شدم و همچنین با شما هرروز میام اینجا به امید خبر خوب ازخودتوزندگيت این یه مدته که ساکتی میشه درمورد زندگیت بگی که تا کجا پیش رفتی امیدوارم خدا خودش مشکلتو حل کنه
منم از امروز سه تاآيت الکرسی به نیت ازهمه ی بچه های تالار که مشکل دارن میخونم امیدوارم خدا قبول کنه
سلام دوستان خوب و پر از مهر خودم:72:
من هم اجازه میخوام تا دوباره با شما در این ختم و این شبها همقدم باشم و واسه خوشبختی تمام دوستان و سلامتی و شفاء تمام بیماران و همچنین برای زندگی عزیزم که امیدوارم و از خدا میخوام به آنچه که قلب پاکش میخواد برسه آیت الکرسی رو میخونم:203:
گلی یادت نره نماز اول وقت بهت تو تمام روز آرامشی خواهد داد که دنبالشی و سعی کن بین نماز مغرب و عشاء نماز غفیله رو به نیت قلبت بخون، انشالا خیلی زود حاجت بگیری عزیز دلم!
از دوستان میخوام واسه کیتی گلم هم دعا کنند و واسه تمام مجردهای مهربون این تالار و واسه به عاقبت رسیدنشون واسه خواهر منم دعا کنید که یه ازدواج موفق داشته باشه و واسه خوشبختی خوانواده کوچیک منم دعا کنید شاید خدا به ما یه نی نی دیگه ام بده،شاید:203::43:
یا حق
سلام دوستان
منم از 15 ام بمدت 40 روز آیة الکرسی رو میخونم به نیت حاجت روایی تمام همدردی های عزیز:72:
سلام مهربونا
آدم وقتی این همه نیتهای پاک رو میبینه ذوق میکنه که چقدر شماها خوبین و برای همه دعا میکنین لطفا برای منم دعا کنین. میخوام مثل شماها باشم
از امشب منم نماز غفیله و آیت الکرسی به نیت هر چی خیر و نیکی برای همه اتفاق بیفته میخونم
راستی سوده جان من تاپیکهای شما رو تو عید خوندم و خوشحالم به خاطر نی نی
سلام
من هم روزی 30تا صلوات می فرستم برای گشایش مشکل همه دوستان
سلام دوباره به دوستای خوبم
اشتباه منو ببخشید این دعا از 15 فروردین شروع میشه
دوستای عزیزم که از زندگیم پرسیدین فقط برام دعا کنید که تو عمرم اینقدر نیازمند به دعا نبودم . ممنونم و امیدوارم امسال با خبرای خوب بیام
به شدت نیازمند کمک خدا هستم
سلام،
بنده هم دعای احتجاب را میخوانم.
دوستان عزیز، حالا که عزم تون جزمه برای دعا کردن لطفا مطلب زیر را اول بخوانید و اونرو در دعا کردن خودتون لحاظ کنید.
استجابت دعا
لطفا معنای دعاهایی رو که میخونید هم بفهمید.
1- hafez2014 سوره والعصر
2- آسمان آبی زیارت عاشورا و دعای توسل
3- کیت کت دعای مخصوی برای عاقبت به خیری
4- تسبیخات اربعه و آیت الکرسی
5- تقدیر 5بار دعای مقاتل بن سلیمان
6- واحد دعای فرج
7- m.reza91 دوصفحه از قرآن
8-maryam123 چهارده مرتبه صلوات
9- مصباح الهدی آیت الکرسی
10- آبی آسمان 3مرتبه آیت الکرسی
11-سوده82 آیت الکرسی
12-بارن آیت الکرسی