نوشته اصلی توسط
milad.mehr
باسلام
تاپیکت رو خوندم سوشای عزیز
عقیده من اینه که دو نفر که همو دوست دارن باید هردوتا شون برای رسیدن به هم از خودگذشتگی نشون بدن...
نمیشه شما بگی من اینم اگر ایشون بتونه من رو بدون هیچ همینطور که هستم بدون اینکه درخودم کوچکترین تغییری ایجاد کنم،میخواد خوبه پس بیاد خواستگاری...
بهتر ایشون هم از یه سری عوامل کوتاه بیان شما هم همینطور.
مطمعن باش وقتی اون اقا میاد میگه عکسه وایبرت رو عوض کن هدفش محدود کردن شما نیست ویا اینکه از همین الان بخواد کنترلتون کنه،شاید اونقدر دوستون دارهذکه روی شما تعصب داره و غیرتی شده...
متاسفانه وقتی همچین موضوعی پیش میاد خانوما با خودشون فکر میکنن اقا میخواد اونارو کنترل کنه و محدود،ولی خانوما این حس رو نمیتونن تجربه کنن...حسی که وقتی کسی رو دوست داری بهس تعصب پیدا میکنی،غیرتی میشی،واست مهم میشه...نمیخوای دیگران با چشم بد بهش نگا کنن،اگه کسی چیزی بگه ناراحت میشی،جوش میاری،هرچند هنوز جواب بله رو نگرفتی،حیف وصد حیف...واینکه این حس اقایونه که باعث میشه از خانومشون دفاع کنن در برابر نادرستی ها،پشتوانشون باشن در برابر ناملایمات...
در مورد ماشین اگه ایشون این حرف رو زده شما ناراحت نباش،خوشحال باش که حقیقت رو گفته،اعتقادش رو گفته...بهتون گفته من اینم که میبینی و میگم...نیومده واسه راضی کردنت بگه منم واست ماشین میخرم یاازین جور حرفا...حتی وقتی این حرف رو بهت زده که به قول خودت چیزی نداره واصلا اگرم بخواد نمیتونه این کار رو بکنه...بیاین یکم حرفاش رو تحلیل کنین...ایشون خود واقعیشون رو بهت نشون داده،چیزی که هست نه چیزی که شما میخوای باشه،اینو یادت بمونه...افرادی که حجاب واسشون مهمه بدون به زندگی پایبندن،نه اینکه دیگران پایبند نیستن نه.،منظورم اینه این افراد عمدتا سازگارند.
و عزیزی که میگه بخاطر شما از عقایدش دست کشیده بهتر بدونین ایشون نگفته هر جور راحتی باش گفته دوستت دارم ولی شمام حجابتو بیشتر رعایت کن،این یعنی نه میتونه شمارو کنار بزاره نه عقایدش رو...این واسه یه اقا خصلت بسیار خوبیه...
شما اینو بدون که واسش مهمی میخواد با حجاب شما رو از چشم طمعکاران محافظت کنه.
یه مورد دیگه اینکه ایشون شمارو مجاب نکرده،هنوزم اتفاقی نیافتاده و شما میتونین تصمیم بگیرین...
ببخشید اگر نظرم کارشناسانه نیست و از روی شناختی که از اینجور افراد دارم نظر دادم.
به امید موفقیت وسعادت