RE: چرا دختران ايراني دير ازدواج ميكنند؟
Parmis08
نمیدونم چرا اینقدر عصبانی هستید .
واقعا فکر میکنید همه مردها دندان تیز کردند که به یک دختر پیشنهاد بدن و بعد بهش شکست عاطفی تحمیل کنند؟
فکر میکنید دختری در این سرزمین وجود نداره که نامزد قبلی رو با پیدا شدن یک نامزد بهتر رها کنه؟
آیا همه دخترها با وفا و مهربون و نماینده همه خوبی ها هستن؟
و همه مردها دشمن وفاداری و خوبی و ...؟
خب مسلما این طور نیست ؟
اما این موضع گیری شما باعث میشه با هر مردی که برخورد کنید در مقابل شما موضع مخالف بگیره.هیچ مردی خوشش نمیاد که شما این حرف ها رو بهش بزنید
فکر میکنید همه زن هایی که الان در خیابان و کوچه رفت و آمد میکنند , از شوهرانشان اجازه گرفته اند؟ یعنی مثلا برای خرید از دکان بقالی و ... زنگ میزنند و اجازه میگیرند
یا فکر میکنید همه مردها , زن هاشون رو در خونه زنجیر کردند و در رو قفل کردند
این اجازه ای که شما در موردش حرف میزنید مربوط به رفت و آمدهای عادی نیست. اینها مربوط به مواردی است که مصالح خانواده در گرو اون باشه. نه فقط در یک خانواده بلکه در یک گروه کوهنوردی یا هر گروه دیگری یک رهبر یا لیدر واجب و ضروری است . اینکه میگم رهبر , به این معنی نیست که رهبر گروه لزوما داناترین و بهترین فرد است. منتها این رهبر برای جلوگیری از پراکندگی هاست
Parmis08 جان من نمیدونم شما در چه موقعیت اجتماعی هستید اما خانواده هایی که نقش مرد ( شما بخوانید تصمیم گیری مرد ) در خانواده تضعیف شده معمولا آسیب پذیر ترین خانواده ها هستند . این رو در مراجعه با نهاد های اجتماعی میشه دید.
مسئولیت های اجتماعی بر مینای تساوی زن و مرد قرار داده نشده . بلکه بر مینای توانایی های ذاتی اون هاست. چرا که کمتر زنی رو خواهید دید که مثلا کارگر معدن باشه یا در بیابان ها برای لوله گذاری خطوط گاز کار کنه . (در حالیکه شاید در شرایط امروز مملکت ما چنین مسئولیت هایی ارجح بر مثلا کار منشیگری باشه)
=========
روابط زن و مرد چه بعد از ازدواج و چه قبل از ازدواج نباید تبدیل به میدان برتری جویی بشه . در این صورت هر دو متضرر خواهند شد.
حالا من اگر بگم که زنان در این زمینه آسیب پذیر ترند شما ممکنه ناراحت بشید .
شاید به ظاهر بحث از موضوع تاپیک خارج شده باشه اما این طرز تفکر که مثلا جامعه برای دختران احترام قائل نیست یا اینکه مردان آزادند و دختران خیلی در قید و بند هستد ( حتی اگر واقعا اینگونه باشه ) خودش یکی از علل این تاخیر در ازواجه
===========
در نهایت اینها نظرات منه . خیلی هم خوشحال میشم نظرات هم در این مورد رو به نقد بکشیم و روی درستی و نادرستی اونها بحث کنیم
===========
پ.ن : عجیبه . من معمولا توی هر فرومی اینقدر زود با بقیه ارتباط برقرار نمیکنم . فروم خیلی صمیمی ای دارید.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
با همه سخن های شما موافقم و از ودن کنار سرکار در این تالار خوشحال.اما درباره مردها شما نظری افراطی دارید و گروه کمی از مردان را که دنبال شهوت و زورگویی هستند،بجای همه مردان می گیید که مسلماً کار اشتباهی است.
من اگر سخن از تمکین نمودم،منظورم آزار ندادن مردان است در زندگی مشترک و اینکه بخواهیم او را با مردان پول دار تر و زیباتر و باعرضه تر بسنجیم و مدام غرور او را زیر سؤال ببریم.به هر حال من مطمئنم که شما نظرتان درباره مردها اشباه است و تصویری بد از آنها را در ذهن خود ساخته اید.
گردآفرید عزیز منم از بودن کنار شما در این تالار و از اینکه از حضور دوستان با تجربه و صاحب فکری مثل شما استفاده می کنم و ازتون چیزی یاد می گیرم خیلی خوشحالم
با این قسمت از حرفتون کاملاً موافقم . من نمی گم زنا بی تقصیرن ، یک خانم به عنوان همسر وظیفه داره به شوهرش احساس سربلندی و غرور و افتخار رو تزریق کنه و به نظر من این یکی از بزرگترین وظیفه های زن در خانواده ست، به هر حال مردی هم که تو زندگیش از زنش چیزی نبینه نسبت بهش سرد میشه.
جناب گرد آفرید زن بد هم وجود داره مثل مرد بد ، ولی منظور من این بود که جامعه ی ما تفاوت نگاه داره به این دو واین باعث شده که مردان راحت تر بتونن خطا و اشتباه کنن و کسی هم بهشون خرده نمی گیره ، یه جورایی قبح کار بد واسه پسرا ریخته شده و این اتفاق کم کم داره بین دخترا هم می افته و این به نظر من فاجعه ست .
در ضمن اون دسته از مردان که دنبال شهوت و زورگویی ان کم نیستند حالا شاید مردای زورگو کم باسن ولی مرداو پسرای هوسران زیادن و روز به روز هم بیشتر می شن .
بنده هم با شما درباره اینکه قوانین به سود مردهاست موافقم،اما هنگامی که سخن از گزینش درست،رابطه درست و ازدواج درست می شود نباید نگران بود.مثلاً درباره اجازه گرفتن زنان شاید خیلی خیلی اندک باشند مردانی که نگذارند همسرشان از خانه بیرون برود.
از سوی دیگر اگر موضوع پسران یا مردان همسران را در نظر بگیریم،اولاً که قانون اگر ببینید پسری مزاحم دختری شده با او برخورد می کند و نیز خود مردان و پسران باغیرت ایرانی و من نمی فهمم که منظوز شما از خرده نگرفتن از این رفتار ناپسند از سوی جامعه در قبال مردان چیست!؟؛این بدان معناست که در رابطه دوستی پیش از ازدواج،رابطه جنسی یا صیغه کردن زنان،یک طرف قضیه دختران و زنان هم هستند،به هر حال خودشان هم این را می پذیرند که وارد این فضایا شوند.
همین شمای نوعی آیا اگر من نوعی بخواهم مختان را زده و از درعاطفه درآیم و بخواهم برای رابطه جنسی با شما دوست شوم،آیا شما خودتان نیستید که این درخواست من را می پذیرید یا نمی پذیرید؟اختیار شما دست شماست و البته انبوه دختران بدون رابطه نیز هستند.
البته جامعه سنتی ما هنوز نگاه درستی به جایگاه جنس مؤنث ندارد و این نگاه پیشینه ای چندصد ساله دارد قوانین اجتماعی و ازدواج ما هم نیز بر پایه شریعت اسلام هستند که خوب خیلی ها آن را درباره زنان قبول ندارن،اما فعلاً دارد اجرا می شود و ضمانت اجرای و قانونی هم دارد.با توجه به همه این موارد فکر نکنم بجز در مواردی ویژه حقی از زنان و دختران زایل شده باشد.
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Delbaz
Parmis08
نمیدونم چرا اینقدر عصبانی هستید .
این موضع گیری شما باعث میشه با هر مردی که برخورد کنید در مقابل شما موضع مخالف بگیره.هیچ مردی خوشش نمیاد که شما این حرف ها رو بهش بزنید
جناب آقای دلباز
من عصبانی نیستم پس اگه اون روی منو ببینید چی می گید :58::199::199:
من قرار نیست یه جوری حرف بزنم که همه خوششون بیاد ، و اصلاً مهم نیست که یک مرد در برابر همچین تفکری اصلاً از من خوشش نیاد . در ضمن من این حرفا رو به صورت کلی و یک من نوعی می زنم وگرنه من خودم تو یه خونواده ی آروم بزرگ شدم ، الحمدلله مشکل هم ندارم ، دختر آزادی هم هستم و حد و حدود خودم و همچنین پسرای این دوره زمونه رو می شناسم . من شخصاً به ازدواج یک دید مثبت دارم و عقیده دارم که زن ومرد باید تو زندگی مشترک از خودشون فداکاری نشون بدن و منتظر رفتار طرف مقابل واسه عکس العمل نباشن . حتی من اگه ازدواج بکنم خودم واسه همه کارام حتی بیرون رفتن ، ارتباط با دوستام و... نظرشوهرم رو صد در صد میخوام ، خلاصه ... کاری به این حرفا ندارم فقط گفتم که بدونین خودم هیچ مشکلی ندارم و در مورد صحبتهای شما :
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Delbaz
فکر میکنید همه زن هایی که الان در خیابان و کوچه رفت و آمد میکنند , از شوهرانشان اجازه گرفته اند؟ یعنی مثلا برای خرید از دکان بقالی و ... زنگ میزنند و اجازه میگیرند
یا فکر میکنید همه مردها , زن هاشون رو در خونه زنجیر کردند و در رو قفل کردند
فکر می کنید باید واسه رفتن به بقالی هم اجازه بگیرند و فکر می کنید اصولاً مردها همچین حقی دارند ؟؟؟ و فکر می کنید باید تا این حد از زنان سلب اختیار بشه تا دست به اصلاح قانون بزنیم ؟؟؟ و فکر می کنید اگر یک مرد مصالح خانوادش رو در این ببینه که زنش نباید بره بقالی حق داره اون رو از این کار منع کنه ؟؟؟
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Delbaz
این اجازه ای که شما در موردش حرف میزنید مربوط به رفت و آمدهای عادی نیست. اینها مربوط به مواردی است که مصالح خانواده در گرو اون باشه. نه فقط در یک خانواده بلکه در یک گروه کوهنوردی یا هر گروه دیگری یک رهبر یا لیدر واجب و ضروری است . اینکه میگم رهبر , به این معنی نیست که رهبر گروه لزوما داناترین و بهترین فرد است. منتها این رهبر برای جلوگیری از پراکندگی هاست
شما به عنوان یک مرد و رهبر تصمیم می گیرید و مصالح خونواده رو در این می بینید که همسرتون نباید خارج از خونه کار کنه و بعد از مدتی شما دوباره به عنوان مرد و رهبر به این نتیجه می رسید که دیگه به همسرتون علاقه ای ندارید و می خواید با یه نفر دیگه زندگی کنید و به عنوان رهبر تصمیم می گیرید که همسرتون رو بفرسید خونه ی باباش . حالا این وسط می مونه یک زن ممطلقه آسیب پذیر ، آس و پاس با شغلی که از دست داده ، در آمدی که نداره ، اجتماع گرگ و مهریه هم که خوب نباید داشته باشه چون اهه .
کی گفته مرد باید تصمیم گیری کنه ؟؟ ازدواج یک امر دو طرفه س و دو طرف باید با هم تصمیم بگیرند . پس با این طرز فکری که شما دارید من به عنوان یک دختر به این نتیجه می رسم که با ازدواج با شما آزادیم ازم سلب میشه چون شما طبیعی ترین حق من که قدرت تصمیم گیری و اختیار هست رو ازم می گیرید چون شما به عنوان یک رهبر به جای من تصمیم می گیرید و من باید عمل کنم .
یک زن اگر نسبت به شوهرش موضع قدرت نمی گیره دلیل بر ناتوانی ش نیست . دلیل نداره که من هر کاری انجام میدم وظیفه م باشه . مثلاً شما اگه به دوستتون کمک کنید وظیفه تون نیست ، علاقه ای که شما به دوستتون دارید باعث میشه بهش کمک کنید. من اگه به عنوان یک مادر بعد از تولد فرزندم تصمیم بگیرم دیگه کار نکنم و به تربیت بچه م برسم این از خودگذشتگی من رو نشون میده و وظیفه م نیست و هیچ کس به عنوان یک مرد نمیتونه این حق رو از من بگیره و خوب و بدم رو بهم دیکته کنه .
یک زن به عنوان یک فرد آزاد و مستقل حق داره که خودش مصالح خودش رو تعیین کنه نه شوهرش .
ای ول چقدر حرف زدم ... دهنم کف کرد :199:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Delbaz
پ.ن : عجیبه . من معمولا توی هر فرومی اینقدر زود با بقیه ارتباط برقرار نمیکنم . فروم خیلی صمیمی ای دارید.
ممنون . خوشحالم که شما هم به جمع صمیمی ما اضافه شدین .
نقل قول:
نوشته اصلی توسط گرد آفرید
از سوی دیگر اگر موضوع پسران یا مردان همسران را در نظر بگیریم،اولاً که قانون اگر ببینید پسری مزاحم دختری شده با او برخورد می کند و نیز خود مردان و پسران باغیرت ایرانی و من نمی فهمم که منظوز شما از خرده نگرفتن از این رفتار ناپسند از سوی جامعه در قبال مردان چیست!؟؛این بدان معناست که در رابطه دوستی پیش از ازدواج،رابطه جنسی یا صیغه کردن زنان،یک طرف قضیه دختران و زنان هم هستند،به هر حال خودشان هم این را می پذیرند که وارد این فضایا شوند.
من منظورم نگاه جامعه س یعنی اگه به طور مثال یک مرد بعد از ازدواج با زنی غیر از همسرش رابطه جنسی داشته باشه اونقدر این کار در نظر مردم زشت جلوه نمی کنه نسبت به همین کار اگر یک زن اون رو انجام بده . قبول ندارید ؟؟؟
خیلی کمترن زنهایی که عفتشون رو زیر پا میذارن و دست به خود فروشی می زنن نسبت به مردان و پسرانی که با این افراد رابطه برقرار می کنند. درست نیست ؟؟
و به نظر من که می تونه اشتباه هم باشه فعلاً در جامعه ی ما بیشترن مردایی که به همسرانشون خیانت می کنند .
شما اگه به عنوان یک مرد با من ازدواج کنید و بعد از ازدواج متوجه بشید من در گذشته ام آدم پستی بودم و خیلی بد بودم می تونید منو طلاق بدید و خیلی راحت با یه نفر دیگه ازدواج کنید ولی منم می تونم اگه بعد از ازدواج متوجه این مسائل شدم طلاق بگیرم و راحت با یه نفر دیگه ازدواج کنم . آیا دید جامعه بعد از طلاق نسبت به من و شما فرق نداره ؟؟
پس طبیعیه که من سخت تر بتونم تن به ازدواج بدم و به کسی اعتماد کنم .
و البته در مورد حق و حقوق فکر نمی کنم به طور مثال حق کار کردن زن ، یک حق ناچیز باشه . من اون اول هم گفتم یک سری مشکلات رو باید قانون گذاران حل کنند و یک سری رو پسرا ، دخترا و خونواده هاشون
من هم با نظر گرد افرید عزیز موافقم. گرد افرید درست می گوید شما تصویر بدی از مردها در ذهنتان ساختید.
در مورد نگاه بد جامعه به زنان و نیز زنان مطلقه صددرصد با شما موافقم،اما یقین دارم که احساس خوبی نسبت به کل مردها و پسرها ندارید و اگر تلاش در جهت اصلاح آن نکنید،همان چیزی را که مدام بدان می اندیشید به دلیل قانون جاذبه به سوی خود جذب کرده و دچار مرد بد یا خیانتکار می شوید.
من خودم الان سی و چند سال دارم و با هیچ دختری حتی دوستی بدون هیچ رابطه جنسی نداشته ام و یک دوست دختر هم ندارم و چون می ترسم ازدواج کنم(مشکل مال ندارم و همه چیز دارم) اگر تا آخر عمر تنها بمانم،با اینکه خودم نیز خواهر ندارم،هیچگاه دنبال ناموس مردم نمی روم.(که اگر داشتم،دیگان هم حتماً دنبال او می آمدند) و این حتی سبب تهمت مرد نبودن و داشتن مشکل جنسی از سوی بسیاری بر من شده است.
من خودم اگر با روشی که می خواهم و درست،منطقی و علمی و با آگاهی خانواده اش و از راه رسمی هم هست بتوانم دختری را برای ازدواج بیابم،برای شرافت و پاکی خودم هیچگاه به این فرشته زندگیم خیانت نکرده و همواره پشتیبان و و از آن سوی نیازمند اویم.
سرکار خانم پارمیس دستکم 80% مردها چنان نیستند که می اندیشید.
گرد آفريد عزيز
شايد هم من اشتباه مي كنم و نگاه من اشتباهه . خدا نكنه من يه مرد بد خيانتكار نصيبم شه ، بگيد دور از جون ...
و خوشحالم كه مردايي مثل شما هنوز هم وجود دارن . ما كه از خدامونه 80% مردا خوب باشن ولي واقعيت غير از اينه ...
اميدورام من اشتباه كنم ولي شما بگيد اگه 80% مردا خوبن چرا دخترا نمي تونن به اين جماعت اعتماد كنند ؟؟ من واقعاً موارد زيادي ديدم كه به اين نتايج رسيدم شايد جامعه ي آماري كه من در موردش قضاوت كردم درست انتخاب نشده بوده !!!
از خانماي تالار ميخوام نظرشونو بدن .