-
سلام شوهرم اسم طلاق مدام میاره میگه این زندگی دلخواهش نیست دارم دلسرد میشم اززندگیم باخودمیگم دوست نداره چراباخفت زندگی کنم
- - - Updated - - -
سلام شوهرم مدام اسم طلاق میاره میگه این زندگی رودوست نداره دارم دلسرد میشم اززندگیم چیکارکنم
- - - Updated - - -
سلام شوهرم مدام اسم طلاق میاره میگه این زندگی رودوست نداره دارم دلسرد میشم اززندگیم چیکارکنم
- - - Updated - - -
سلام شوهرم مدام اسم طلاق میاره میگه این زندگی رو دوست نداره دارم دلسرد میشم اززندگیم چیکارکنم
-
سلام شوهرم مدام اسم طلاق میاره میگه این زندگی رو دوست نداره دارم دلسرد میشم اززندگیم چیکارکنم دارم خفه میشم دارم خوردمیشم
-
سلام من منتظر هم فکری تون هستم شوهرم گفت رفته درخواست طلاق بده گفتن باید شورای حل اختلاف برین پرسیدموافقی برای طلاق گفتم خسته شدم از بس که اسم طلاق شنیدم توکه تصمیم توگرفتی منم حرفی ندارم یک ساعت بعدش رفتیم بیرون وبرای خانه خریدکرد واقعابهم ریختم نمیدونم توی فکرش چی میگذره میخواهم چیکارکنه آخرزندگیم چی میشه
-
دختر عزیزم
چرا خودتو زدی به اون راه؟
شوهرت به شددددددددددت دنبال بهونه برای رد کردن شماست
اصرارش برای اینکه بری خونه بابات و خونه خالی باشه هم که تابلو بود
من نمیدونم وقتی طرف دلش نمیخواد زنش یا شوهرش توی زندگیش باشه و همش ازش ایراد میگیره و زندگی رو براش جهنم میکنه که بذاره بره، و ممکنه حتی برای رسیدن به این هدفش به زوور و کتک و ناسزا و مجبور کردن همسرش به قطع رابطه با تمام آدمای دوست داشتنی و عزیزان زندگیش شه..چه اصرااااری هست که آدم خودشو انقدر بیاره پایین و به زوووور بگه منو نگه دار پیش خودت و توروخدا رهام نکن؟!!!!
اون تصمیم خودشو گرفته و الان فکر میکنه بره با یکی دیگه باشه چه حاالی میکنه
خودت شخصیت خودت رو بهتر میشناسی عزیزم
ببین دلت میخواد چجوری زندگی کنی
یاحق
-
سلام
من فکر کنم شما يه چيزهايي رو خوب توضيح ندادي اگر مي تونستي راحت تر صحبت کني شايد بهتر مي شد همفکري کنيم
کاش مي گفتي چند سالته و همسرت چند سالشه
به نظر من اول سعي کن خودت رو آروم کني . اين آرامش خيلي مهمه يعني هرچي شک و فکر و خياله از قلبت بيرون کني
ديگه هيچوقت گوشي شوهرتو چک نکن . من اين کار رو کردم و پشيمون شدم.
به نظر من به همسرت بگو من براي طلاق نيومدم و با اين امر موافق نيستم اما اگر فکر مي کني که ديگه نمي توني زندگي کني من هم موافقت مي کنم و بابت اينکه مشکل بينتون را با خانوادت مطرح کردي تقصيرت رو بپذير قبول کن که نبايد با خانوادت در ميون ميزاشتي مخصوصا قضيه شماره خانمي رو که تو گوشيش ديدي.
با اين چيزهايي که نوشتي مطمئنم که همسرت فقط مي خواد تو رو بسنجه.
برات آرزوي خوشبختي مي کنم انشااله که مشکلت هرچه زودتر حل بشه
-
با سلام
عنوان این تاپیک مبهم است و گویای مشکل اصلی نیست و متعجبم از پیشکسوتها که به جای راهنمایی جهت تغییر عنوان به تاپیک پاسخ داده اند .
لطفاً عنوانی متناسب با مشکلتان تنظیم کرده و از طریق گزارش پست ارسال دارید تا جایگزین عنوان کنونی شود و سپس تاپیک شما باز شود
با تشکر