-
عزیزای دلم به خاطر من با هم بحث نکنید.از همتون واقعا ممنونم.
من دیشب متن مصاحبه عمومی رو نوشتم که 20 دقیقه هم طول کشید.
بعدش مصاحبه تخصصی رشته خودم بود.که اونم همه سوالا درسی بود و من کامل جواب دادم فقط یک سوال رو بلد نبودم.
دوستان هم در مصاحبه عمومی و هم تخصصی آقایون همش می گفتن احسنت! آفرین! راستش انتظار رد شدن نداشتم.
رقیبم دختر هم سن خودم بود.قطعا در جلسه مصاحبه رقیبم شایسته تر از من بوده.
من احساس میکنم اطلاعاتم راجع به رشتم عالیه اما قدرت بیانم خوب نیست.صدام آرومه تقریبا یه مورد متوجه شدم که مصاحبه گر گوشش رو آورد جلو تا بشنوه منم هواسمو جمع کردم و بلندتر صحبت کردم.
موقعیت خوبی بود منم بهش نیاز داشتم کاش رد نمیشدم. راستش میترسم دیگه حالا حالاها توی شهر ما رشته منو نخوان.
کلا در سال 93 ، سه تا موقعیت شغلی مسلم در شهر و رشته من بود که من فقط همین آخری رو تونستم و شرکت کردم و اولین تجربم بود.
حالا میترسم مصاحبه های بعدی هم همین جوری بشه.
واقعا موقعیت شغلی مثل ستاره سهیله .نیست،اما وقتی میاد واقعا باارزش و حساس وتنش آفرینه. امیدوارم خدا به همه جوونا کمک کنه.
برای تقویت فن بیان آیا کلاس خاصی وجود داره؟
- - - Updated - - -
اگر دوستان تجربه مصاحبه دارید خوشحال میشم بهم بگید.
بازم از تک تکتون که لطف می کنید و تاپیک منو دنبال می کنید یک دنیا ممنونم.
-
سلام
من قبول ندارم که توی بانک ها همش پارتیه چون دوتا از فامیلامون تو بانکن و هردو هیچ پارتی نداشتند .یکی بانک خصوصی و دیگری هم دولتی .
نکته ی مهم اینه که یک مصاحبه توش فاکتورهای زیادی دخیله و احتمالا هر بخشی نمره ی خاص خودش رو داره .برای کارمند بانک شدن بیش از اینکه اطلاعات تئوری آدم مهم باشه اینا مهمه:
ارتباط اجتماعی ، تن صدا ، صداقت ، یکم فکر کنی خودت هم میتونی به لیست اضافه کنی .
اینکه دانشگاه تهران باشی یا دانشگاه پیام نور یا آزاد به نظر من مهم هست ولی نه اونقدر که بخواد مانع بشه که آدم یه کارمند بانک خوب و وظیفه شناس باشه .
فکر نکنم چادری بودن امتیاز اضافی محسوب باشه توی بانک های خصوصی. اگر یکبار با دقت کارمندای زن بانک های خصوصی رونگاه کنی متوجه این قضیه میشی .
و درکل اینکه کاربانکی برای خانوما خیلی سخته، نمی تونن خوب به وظایف و علایق دیگشون برسن . شاید باید خداروشکر کنی که قبول نشدی.
-
سلام :72:
میتونه دلایل زیادی واسه قبول نشدن شما باشه که دوستان فرمودن ... شایدم قسمت نبوده!
اما چیزی که میخوام بگم اینه که زیاد در حرکات و رفتارهاتون حساس نباشید و دلیل رد شدن خودتونو در این جور چیزها جستجو نکنید چون بعدها میتونه روی مصاحبه های بعدیتون تاثیر بذاره اما ....
این حرفم این معنی رو نمیده که در مصاحبه حرفه ای رفتار نکنید میخوام بگم فرقه بین کسی که در مصاحبه اول شکست خورده و خودشو سر زنش میکنه و به خودش بر چسب نا لایق بودن میزنه و در مصاحبه های بعدی اینقدر نگران شکست مصاحبه های قبلی خودشه که استرس تمام وجودشو میگیره و در اخر گند میزنه
اما یه فرد حرفه ای میدونه طرف چی میخواد و رفتار و گفتار خودشو مطابق اون وفق میده و در طی شکست در هر مصاحبه پخته تر از قبل میشه
تمام فکر و تمرکز خودشو نمیذاره که چی نداره و چی کم گذاشته به این فکر میکنه که چه مهارتی رو باید کسب کنه
مثلا
یه فرد حرفه ای میدونه که برخورد اولیه و از اون مهمتر اخرین برخوردها و جملاتی که گفته میشه بخاطر گذاشتن بیشترین تاثیر روی ذهن طرف خیلی مهمه پس مهارت خودشو زیاد تر میکنه
در زیر یه فایل صوتی گذاشتم امیدوارم کمکتون کنه
http://radio.shabanali.com/radio26.mp3
موفق باشید:72:
-
علت اینکه نظر من حذف شده چیه؟؟؟؟واقعا برای من سواله مسئولین این سایت برای چی نظر من رو که هیچ مورد خاصی نداشت حذف کردن!!!!!!!!!دوستمون راهمنایی خواستن و من هم با توجه به تجربم ایشونو راهنمایی کردم و نظرمو دادم،ممنون میشم یکی از مسئولین سایت علت حذف نظر من رو بگه!!
-
سلام دوستان.
ممکنه ازتون خواهش کنم بهم کمک کنید؟
چطور باید قدرت بیانمو بالا ببرم؟
به نظرتون برای بالا بردن قدرت سخنوری باید چه کار کنم؟
من کلا دختر آرامی هستم و به ندرت پیش میاد که در جمع صحبت کنم.
سطح علمی خوبی دارم اما واقعا نمیتونم دانسته هامو خوب بیان کنم.
اگر قرار باشه دانسته هامو بنویسم بسیار موفق عمل می کنم، اما شفاهی نه!
- - - Updated - - -
احساس بهاری عزیز من فایل صوتی رو کامل گوش دادم.تقریبا تمام مواردشو از حفظم اما من در عمل نتونستم خوب باشم چون اولین برخورد من بود و من هیچ تجربه عملی نداشتم