-
ای خدااااا.
این کاری که تو میکردی به خاطر این بوده که استرس داشتی. همین و بس. الانم داری و به صورت مزمنه. باید درمان کنی.
احساس گناه رو بذار کنار. نترس جهنم نمیری خدا هم وحشتناکترین موجود دنیا نیست بلکه اسمش الرحم الراحمینه.
اگه خدا عدالت نداشته باشه پس از کی باید انتظار داشت؟
تو یه پسر جوون پر از استرسی که یه چیزایی رو کم داره خدا آگاهه پس از خدا نترس و احساس گناه بابت رفتار کاملا طبیعی رو بذار کنار. اصلا کار تو گناه نبوده!!!
گناه اینه که با وجود پزشکای زیادی که کلی درس خوندن و مطب زدن و منتظر بیمارن ، این همه استرس بیخود رو بندازی تو جونت و عمرت تلف کنی. راحت یه دونه بهت قرص میده دنیات
عوض میشه. زیر چشاتم درست میشه چون مغزت درست کار میکنه. خجالتم نداره خیلی شیک و مجلسی برو پیش یه دکتر روانپزشک بذار کمکت کنه. براشون کاملا طبیعیه.
یا برو یه مشاور روانشناس حضوری راحت حرفتو بزن.
حضوری نمیتونی بری اینجا حرفاتو بزن.
رک و پوست کنده چیزایی که تو کم داری چشمان زیبا و صورت دلربا نیست. یکم اعتماد به نفس و عزت نفسه.
این کار تو یه دلیل کاملا علمی داره و برای شرایط تو بسیار طبیعیه. آدمی دیگه؟ آدم استرس میگیره و یه راه برطرف کردن استرس که تو دوران کودکی یاد گرفتی همین کاره.
اصل ماجرا و کمبودا و مشکلاتتو بگو بذار کمکت کنیم. خود ارضایی رو هم با شمردن روز و ترک کردن تو کمپ نمیشه تموم کرد!!! با آرامش ذهنت حل میشه.
همچین روز میشمره انگار معتاده!!!.
راستی در طول یه روز بیشتر از سه تا پست نمیتونی بزنی. 24 ساعت باید از آخرین پستت بگذره.
بدرود.
در ضمن همه ی دخترا که بی ادب و بیشعور و بی شخصیت نیستن!!!. اون دختره که همچین حرفی زده بدون که خیلی آدم بی فرهنگیه و اصلا جز آدما نیست. در ضمن خودش کمبود داره که
اینقدر حرف احمقانه ای زده.
من واقعا ناراحت شدم و برای تو هم متاسفم که حرف هر بی سر و پایی رو برا خودت ارزشمند میدونی و به خاطرش غصه میخوری. شاید اون بیماره تو چرا ناراحت میشی؟
من اگه جای یه همکلاسی دختر دیگه تو بودم قسم میخورم تو کلاس به اون دختره میگفتم مردی خودت بدون آرایش بیا دانشگاه!!! اونوقت معلوم میشه که چشای کی زیرش سیاه تره:97:
البته تو خودت چیزی بهش نگو و شخصیت خودتو حفظ کن خیلی با ارزش تر از این حرفایی که با یه دختر بی سرو پا دهن به دهن بذاری اما اینو مطمئن باش که این دختر بی ادب با این
حرفش فقط سبک عقلی خودش رو به بقیه همکلاسی هات نشون داده. به هرحال بچه که نیست 23 سالشه.
- - - Updated - - -
ای خدااااا.
این کاری که تو میکردی به خاطر این بوده که استرس داشتی. همین و بس. الانم داری و به صورت مزمنه. باید درمان کنی.
احساس گناه رو بذار کنار. نترس جهنم نمیری خدا هم وحشتناکترین موجود دنیا نیست بلکه اسمش الرحم الراحمینه.
اگه خدا عدالت نداشته باشه پس از کی باید انتظار داشت؟
تو یه پسر جوون پر از استرسی که یه چیزایی رو کم داره خدا آگاهه پس از خدا نترس و احساس گناه بابت رفتار کاملا طبیعی رو بذار کنار. اصلا کار تو گناه نبوده!!!
گناه اینه که با وجود پزشکای زیادی که کلی درس خوندن و مطب زدن و منتظر بیمارن ، این همه استرس بیخود رو بندازی تو جونت و عمرت تلف کنی. راحت یه دونه بهت قرص میده دنیات
عوض میشه. زیر چشاتم درست میشه چون مغزت درست کار میکنه. خجالتم نداره خیلی شیک و مجلسی برو پیش یه دکتر روانپزشک بذار کمکت کنه. براشون کاملا طبیعیه.
یا برو یه مشاور روانشناس حضوری راحت حرفتو بزن.
حضوری نمیتونی بری اینجا حرفاتو بزن.
رک و پوست کنده چیزایی که تو کم داری چشمان زیبا و صورت دلربا نیست. یکم اعتماد به نفس و عزت نفسه.
این کار تو یه دلیل کاملا علمی داره و برای شرایط تو بسیار طبیعیه. آدمی دیگه؟ آدم استرس میگیره و یه راه برطرف کردن استرس که تو دوران کودکی یاد گرفتی همین کاره.
اصل ماجرا و کمبودا و مشکلاتتو بگو بذار کمکت کنیم. خود ارضایی رو هم با شمردن روز و ترک کردن تو کمپ نمیشه تموم کرد!!! با آرامش ذهنت حل میشه.
همچین روز میشمره انگار معتاده!!!.
راستی در طول یه روز بیشتر از سه تا پست نمیتونی بزنی. 24 ساعت باید از آخرین پستت بگذره.
بدرود.
در ضمن همه ی دخترا که بی ادب و بیشعور و بی شخصیت نیستن!!!. اون دختره که همچین حرفی زده بدون که خیلی آدم بی فرهنگیه و اصلا جز آدما نیست. در ضمن خودش کمبود داره که
اینقدر حرف احمقانه ای زده.
من واقعا ناراحت شدم و برای تو هم متاسفم که حرف هر بی سر و پایی رو برا خودت ارزشمند میدونی و به خاطرش غصه میخوری. شاید اون بیماره تو چرا ناراحت میشی؟
من اگه جای یه همکلاسی دختر دیگه تو بودم قسم میخورم تو کلاس به اون دختره میگفتم مردی خودت بدون آرایش بیا دانشگاه!!! اونوقت معلوم میشه که چشای کی زیرش سیاه تره:97:
البته تو خودت چیزی بهش نگو و شخصیت خودتو حفظ کن خیلی با ارزش تر از این حرفایی که با یه دختر بی سرو پا دهن به دهن بذاری اما اینو مطمئن باش که این دختر بی ادب با این
حرفش فقط سبک عقلی خودش رو به بقیه همکلاسی هات نشون داده. به هرحال بچه که نیست 23 سالشه.
-
سلام
1- یکی از توصیه هایی که به دوستان با اسامی کاربری عجیب می شه، درخواست تغییر اسم هست.
منم می خواستم این درخواست را از شما بکنم.
خودمون کم خسته ایم، اسم شما را هم می بینیم، نصف انرژی باقیمانده مون می پره. اقلا به ما رحم کن. اسمت را عوض کن.:72:
2- من در مورد مشکل شما تقریبا هیچی نمی دونم.
هیچوقت درگیرش نبودم و با کسی هم آشنا نیستم که این مشکل را داره و برام هم جالب نبوده که برم در موردش اطلاعات بگیرم. اینه که حرفام مستند نیست. حرف دله.
گناه چیزیه که به تو ضرر برسونه.
هر کاری که به شان انسانیت، به جسمت، به زندگیت ضرر برسونه، گناهه.
خدا که محتاج من و تو نیست که بگه به خاطر من گناه نکن.
می گه گناه نکن، بخاطر خودت. پس در واقع همه اون کارهایی که منع می شیم برای این هست که به ما آسیب جسمی یا روحی می زنه.
3- باید اولش می گفتم، حواسم نبود.
تبریک می گم بابت این که 5 ماه هست ترک کردی. :72:
اما کاری که 5 سال انجام دادی، با 5 ماه ترک نباید انتظار معجزه داشته باشی. کمی صبر کن. مطمئنا بهتر و بهتر می شی.
4- دوستانی که گفتند تاثیر جسمانی نداره،
حرفی که می زنم جایی نخوندم. شاید از نظر علمی غلط باشه.
ولی ایشون دارن می گن اعتیاد به خودارضایی.
اعتیاد به هر کاری مشکل آفرینه. شما به نشستن پای کامپیوتر هم معتاد بشی، بعد یه مدت چشمات ضعیف می شه، قوز می کنی، گردنت خمیده می شه و ... از این دست مشکلات دیگه.
رابطه جنسی در حالت عادیش که هفته ای دو سه بار هست،
تبدیل شده به خودارضایی اعتیاد گونه.
چطور می گید عوارض جسمی نداره؟ ایشون چیزی نگفتند. ولی من مواردی توی پستها دیدم که از روزی چند بار صحبت می کنند. مسلما عوارض جسمانی داره.
در کنار اون اضافه کنید که رابطه جنسی سالم، شما را شاداب می کنه. برای روح و جسم مفیده.
خودارضایی با ترس و وحشت و حس گناه و یواشکی و ... پدر روح و روان طرف را در می آره.
روحت که آسیب دید، قیافه ات هم تغییر می کنه. شادابی ات هم از دست می ره.
عجب سخنرانی کردم :303:
موندم چطور باید ببندمش.
براتون آرزوی موفقیت و روح و جسمی سالم دارم.:321:
-
ممنون از همه دوستایی که پست گذاشتن و کمک کردن خیلی خوشحالم جایی رو پیدا کردم که میتونم براحتی حرفامو که به هیچ کس نگفتم اینجا بزنم من نمیدونستم نمیشه بیشتر از سه پست در روز گذاشت برای همین دیروز دیگه نتونستم پست بزارم در مورد اینکه خ.ا هیچ اثری روی چهره فرد نداره رو اصلا نمیشه قبول کرد درسته که بعضی مقالات علمی هنوز اینو ثابت نکردن ولی وقتی خودش عوارض رو عینه رو خودش میبینه نه تنها رو خودش بلکه رو بقیه ادمایی که مبتلا بودن میفهمه که این عوارض درش بوجود میاد حالا دیر یا زود و اگر میبین کسی این عوارضو نداره بستگی به خیلی موارد داره مثل تعداد دفعات اینکار و همچنین بنیه شخص و همچنین عوارض روحیش که خیلی خیلی بدتر از عوارض جسمیش هست و روح ادمو له میکنه به معنای واقعی ولی خب مشکلی که برای من به وجود اومده کمبود اعتماد به نفسه و اینکه این سیاهی زیر چشام اثر خیلی بدی رو چهرم گذاشته وگرنه مشکل دیگه ای با بقیه اجزای صورتم ندارم و خدا رو شکر نه دماغ گنده دارم نه لبای ناجور نه ابرو های ناجور. نه موهام ریخته فقط همین زیر چشام بیچارم کرده وگرنه من قبل از این مبتلا شدن به عوارض این نکبت مثل همه ادما زندگی معمولی داشتم و هیچکس منو بخاطر صورتم تحقیر یا مسخره نمیکرد و بعضا ازم تعریفم میشد حرف شما دوستان هم درسته که نباید به حرفای بقیه توجه کرد و شعور این ادمها خیلی پایینه منم این حرف رو قبول دارم و بنظرم ادم باید خیلی پست باشه که کسی رو بخاطر ظاهرش تحقیر کنه ولی خب ادم اگه بخواد بی خیالترین ادم روی زمینم باشه بازم این حرفا روش اثر میزاره و ناراحت میشه و حداقل تا چندروز همش اون حرفا غصش میده هرچقدرم ادم مقاومی باشه حسرت این به دلم مونده یه بار مستقیم تو چشای یکی نگاه کنم باهاش حرف بزنم یا راحت بتونم برم سر کلاس باور کنید هروقت کلاس دارم عزا میگیرم که باز باید چند ساعت عذابو تحمل کنم بعضی وقتا ناامید میشم که بعد از پنج ماه هنوز خوب نشدم و اینکه میترسم همین شکلی بمونم تا اخر عمر دعا کنید که از شر این سیاهی زیر چشم و کمبود اعتماد به نفس خلاص شم ببخشید اگه طولانی شد
-
تاثیر نداره. بیخودی خودت رو گول نزن در واقع عذاب نده. مشکل زیر چشمت هم از یه جا دیگه اس. با عذاب بیخودم بدتر میشه.
تو خانواده تون شبیه فرد خاصی نیستی؟ مثلا پدرت یا مادرت یا دایی عمویی که در کل قیافه ات شبیه اون باشه؟ به جای فکر بیخود دقت کن به اطرافیانت و ببین کلا شبیه کی هستی و
اون فرد چه نوع بیماری هایی داره. تو فامیلتون چه جور بیماری هایی به صورت ارثی هست. اینا رو دقت کن نه حرف دختر از پشت کوه اومده ی عقده ای رو.
مشکل تغذیه ای نداری؟ یا قرص خاصی مصرف نمیکنی ؟ مشکل معده نداری ؟ شبا خوب میخوابی؟ کامل نیاز خوابتو برطرف میکنی؟ لباتم همیشه خشکه و پوستش کنده میشه؟
بهه هر حال اگه آزمایش دادی ومشکل پزشکی خاصی نداری باید مستقیم بری سراغ روان. مشکل روحیتم زیاد حاد نیست واسه خودت ماجرا ی دیو دو سر درست نکنی یه وقت بترسی.
به هر حال در کل استرست که بر طرف بشه مشکلت تو حد زیادی حل میشه.
تو به خاطر سیاهی زیر چشمت که من از اینجا بهش شک دارم که غیر طبیعی باشه اونقدر ناراحتی که داری میگی دانشگاه رفتن برات عذابه؟
والا مردم آدم میکشن اندازه ی تو ناراحت نیستن!!!
همه ی ادما به خاطر نوع آفرینش پوست حساس تری دور چشمشون دارن . اصولا همه زیر چشمشون سیاه تره و کمی هم فرورفتگی داره. تو آدمای اطرافت دقت کنی میفهمی . متاسفانه
نمیتونی دقت کنی چون خودت رو کم میبینی و دیگران رو بالا. پس اونوقت ادمای سیاه پوست که دیگه باید خودشونو دار بزنن دیگه. من یه دوست سیاه پوست دارم که خیلی دوستش دارم.
به هر حال تو کلا به خاطر شرایط کودکی که داشتی مشکل داری و مشکلت اینه که نمیخوای موفق باشی. برا همین واسه خودت ایراد درمیاری که جلو موفقیت و شادی خودت رو بگیری.
دنبال یه چیزی میگردی که خودتو باهاش مشغول کنی. قیافه هم دم دسترین چیزیه که پیدا کردی. مشکل ظاهرم نداشتی باز یه چی به خودت میچسبوندی دست خودتم نیست چون تو
سطح نا خودآگاهته مشکل ارتباطی هم داری که اونم تحت خودآگاه نیست. در واقع تو از ارتباط میترسی برا همین بازی درمیاری.باید این مشکلتو حل کنی. وگرنه من اگه هر روز یکی با
مشت بزنه زیر چشام و کبود شه باز هم میرم دانشگاه و سر کار. حالا من دخترم مثلا!!! خیلی های دیگه هم هستن این جورین. همه دنبال کار و هدفشونن. تو دانشگاه هم همه
همکلاسیات میان دنبال درسشون. فک نکن میان تو رو نگاه کنن. خوب دزستو بخون و هر کاری که داری انجام میدی توش مصمم باش. این جور مسائل دیگه خیلی وقته از مد افتاده پسر خوب.
چیزی نیست که به خاطرش به خودت گیر بدی. برو درس بخون کار کن ورزش کن شاد باش و خوب غذا بخور.زندگی فقط یه فرصته. از 23 سالگیت و قلب پاکت بهترین استفاده رو ببر. یه روز
میرسه همون دختری که اینقد برات مهمه رو با ماشین له میکنی عین خیالت نمیاد. پسر خوبی هستی. از حرفات مشخصه که دل پاکی داری.
ایشالا کرم هم اثر بذاره و امیدوارم مشکل خودکم بینی تم حل شه.
در مورد این حزفایی که گفتی آدم اگه بی خیال ترین آدم دنیا هم باشه باز ناراحت میشه باید عرض کنم که آدم اگه به اندازه ی نوک سوزن عزت نفس داشته باشه نه تنها ناراحت نمیشه برا
خودش بلکه غصه اش میگیره واسه کسی که مسخره اش کرده. این که تو درون اون آدم چی میگذره و چقدر پر از مشکل و کمبوده که با مسخره کردن داره خودش رو تخلیه میکنه.
مسخره کردن یک نوع رفتاره که روانشناسی میاد لایه های عمیقی از وجود یه آدم رو نشون میده.
خجالت هم یک نوع رفتاره که میشه با انواع نظریات روانشناسی در مورد چراییش و علتش بحث کرد.
هیچ وقت حق نداری خودتو با کسی مقایسه کنی مگه برا پیشرفت.
-
ممنون شکوه خانوم بخاطر راهنماییاتون ببینین من به این نتیجه رسیدم که هیچ حرام خدا بی حکمت نیست اعتیاد و افراط در هرچیزی عوارض داره مخصوصا این گناه بزرگ ولی حرفاتون کاملا درسته ولی میدونید من هنوز با این کمبود اعتکاد به نفس نمیتونم کنار بیام هرچی میخوام بیخیال حرفا و نگاهها بشم نمیتونم یعنی دست خودم نیست یه جوریه اخلاقم که به دل میگیرم تا چند روز همش ناراحتم منم دوس دارم یه زندگی راحت داشته باشم راحت بگم.بخندم زندگی کنم مسئله من فقط دانشگاه نیست همه جا داستان من همینه فقط تو دانشگاه بدتره شما میگین برو ورزش کن کار کن تحصیل کن منم بخدا دوس دارم اینکارا رو بکنم ولی خب هرچی من بگم.شما باید جای من باشین تا بفهمین چه حسی دارم هیچکسم درکم نمیکنه حتی پدر و مادرم برادر و خواهر بزرگترم ندارم برم باهاش درددل کنم به پدر و مادرمم حق میدم چون تو یه سن و سالی زندگی میکنن که نمیفهمن من چی میگن
-
برادر عزیز و پر از امید و آرزوی من
خداوند آفریننده ی من و شما و تمام کائنات که حکیم و داناست به بندگان خودش یعنی من و شما فرموده که توبه کنید و من میبخشم.
یعنی وقتی گناه کردیم و سپس توبه با خیال راحت فرض کنیم که انگار گناه نکردیم. به خاطر اینکه خداوند بزرگ آگاه تر از من و شما نسبت به احوالات ماست.
خود گناه یک چیزه و عذاب حاصل از اون یک چیز. خدا گفته میبخشم یعنی بنده ی من وقتی گناه کردی و توبه کردی دیگه به خاطرش شرمنده نباش تا زندگی سالمی داشته باشی وگرنه از
اساس توبه کاری عبث و بیهوده است.
پس لطفا به خاطر گناه بودن کارتون و جایگاه نزد خداوند خودتون رو ناراحت نکنید. خداوند هم ستارالعیوبه و هم بخشنده و مهربان. مطمئن باشید حتی اگه صد بار هم توبه شکستید باز هم
خداوند با اغوشی باز و لبخند به شما نگاه خواهد کرد و الطاف الهی شامل شما هم خواهد بود.
از طرفی دیگه کار شما نمیتونه گناه محسوب بشه بلکه من فکر میکنم علتی کاملا مشخص داشته و در واقع نشانه ای از وجود یک مشکل اساسی در شماست. مثل عطسه که میتونه
نشون دهنده ی سرما خوردگی باشه. پس نباید به فکر عطسه بود بلکه سرما خوردگی رو باید درمان کرد تا مشکلات حل بشه.
حالا بحث خود ارضایی و عواقب ناشی از اون رو تموم کنید و در واقع بیایید از امروز خودتون رو با دقت بیشتری ببینید. باور کنید مشکل شما خودارضایی نیست. حتی کبودی زیر چشم و ...
من به شما قول میدم که به خاطر اون نیست. پس بیایید اصل مشکل رو پیدا کنید. من نمیگم خود ارضایی عوارض نداره بلکه میگم در این حد نیست. نگران نباشید. من نمیخوام در این مورد
صحبت کنم که جای بحث زیاده و خوب البته فکر میکنم درست نباشه.
یکی از ویژگی های مثبت شما قلب پاک شماست. دوست دارم که تو پست بعدیتون چند تا از ویژگی های مثبت دیگه ی خودتون رو هم بنویسید تا بیشتر با هم آشنا بشیم. مثلا تحصیلاتتون
یا اینکه شغلی دارید یا نه و ... در واقع آنچه دارید و براش تلاش کردید یا نه مثلا اینکه صاحب پدر و مادر خوب و سالمی هستید و یا اینکه خواهر و برادر دارید یا نه و اونها چقدر شما رو به عنوان
الگو میبینند صحبت کنید.البته اینکه پسر با اراده ای هستید رو هم من اضافه میکنم و اینکه میخواید تغییر کنید و خوب باشید هم یک ویژگی بسیار ارزنده ی شماست.
از آرزوهاتون هم بگید. اونچه که میخواید بهش برسید و اون قله های موفقیت که مد نظرتون هست رو هم بگید تا ما بهتر شما رو بشناسیم.
-
بازم ممنون بابت دلگرمایاتون چقدر من تشکر کردم :) امروز خب بخوام در مورد خودم بگم اینه که الان دانشجو رشته گرافیکم. پسریم که اصلا اهل سیگار و قلیون و ... نیستم دوس دخترم ندارم که از نظر بعضی ها عیبه ولی از نظر من بهترین دوست و رفیق ادم که هیچوقتم باهاش بهم نمیزنه همسرشه پس میخوام بهترین رفیقم اون باشه تا قبل از اینکه به این نکبت دچار شم پسر شوخ و شنگی بودم اما الان تبدیل شدم به یه ادم افسرده الان که خودمو مقایسه میکنم با چند سال پیش میبینم اون ادم کجا و این کجا? اما بازم خداروشکر، یه برادر از خودم کوچکتر دارم که ده سال ازم کوچکتره مادر و پدرم هردو معلمن ولی خب اختلاف سنیشون با من زیاده من خیلی دوس داشتم یه خواهر بزرگتر داشته باشم هیچی یه خواهر نمیسه وکسایی که این نعمتو دارن خیلی خداروشکر کنن چون من نداشتنشو با تمام وجود حس کردم مشکل اصلیم الان اینه که چهرم از چند سال پیش بخاطر این مشکل تحت تاثیر قرار گرفت واز اون موقع به بعد مشکلات زندگی من شروع شد کمبود اعتماد به نفس من اومد پایین درسم زندگیم روابط اجتماعیم اعصابم رو تحت تاثیر قرار داد و همه اینا رو یا از بین برد یا خیلی بد کرد یعنی 180 درجه زندگیم عوض شد ولی خب تصمیم گرفتم این نکبتو بزارم کنار چون نا خواسته بهش دچار شدم حتی نمیدونستم اسمش چیه ولی حالا فهمیدم و نیخوام درست زندگی کنم دوس دارم خوشحال و سالم زندگی کنم برام پول مهم نیست انچنان چون به نظرم خوشبختی نمیاره و به نظرم زیادش بدبختی هم میاره البته واسه ادمای بی جنبه خلاصه میخوام شاد و سالم زندگی کنم و اینکه بشم همون ادم چندسال پیش همون ادم قبل از ابتلا به نکبت
-
ویژگی های مثبتی که من تو شما دیدم و خودتون گفتید، عاقل بودنه. این جور حرفا تو دانشگاه مده دختر وپسرم نداره.مخصوصا رشته ی شما که هنرمندی. خوبه که کاملا عاقلانه رفتار کردید
و انتخابتون کاملا درسته و خوب سنتون که بالاتر رفت اونوقت میفهمید که چقدر عاقلانه رفتار کردید و از خیلی از آسیبها دور بودید. اما چیزی که وجود داره اینه که حتما باید نسبت به خانوم ها
یه شناخت نسبی داشته باشید. در واقع از فرصت دانشگاه استفاده کنید برای برقراری ارتباط . نه برای دوستی بلکه برای شناخت.شناخت هم فقط با دوستی نیست.
لازمه ی اینکار داشتن اعتماد به نفسه. اگه میخواید همسرتون فردی باشه که در واقع عاقل و با اخلاق باشه باید برای به دست آوردن چنین فردی موظفید تلاش کنید.وگرنه چیزی به اسم
شانس وجود نداره.
همیشه باید برای همه چیز تلاش کرد. انسان با تلاش معنی پیدا میکنه. سلامتی جسمی، روحیه ی شاد، روان سالم پول همسر خوب فرزند خوب و ... همگی با تلاش و زندگی در دنیای
واقعی به دست میاد. هیچ وقت هیچ وقت دست از تلاش برندارید. حالا برگردیم سر حرفای خودتون.
آرزوتون داشتن یه خواهره. و برگشتن ظاهرتون به حالت قبل. و پول براتون بی معنیه!!!!
در واقع شما الان هیچ آرزویی ندارید و در حسرت روزای گذشته اید؟
همین؟؟؟؟
من سعی میکنم شما رو بیارم رو زمین. پس کمی میریم به آینده و سن 30 سالگی شما.مثلا بحث ازدواج.
برای ازدواج مهم ترین فاکتور شما به عنوان یه پسر کار و تحصیلاته. گودی وسیاهی زیر چشم با یه بوتاکس حل میشه. در واقع فکر کردن بهش با عرض معذرت مسخره است.
الان 23 سالتونه و بدون شغل. دو سال میرید سربازی و بعد دو سال ارشد میخونید شد 27 سالتون. دو سال هم باید دنبال کار بگردید شدید 29. حالا میرید خواستگاری نه خونه دارید نه پول
مناسب برای شروع زندگی. میخواید چیکار کنید؟ به خاطر شغل و پول و خونه ی پدر ومادرتون بهتون زن نمیدن!!! خودتون میخواید زن بگیرید با داشته های خودتون.
پس کی میخواید شرایط ازدواج رو فراهم کنید؟ کی وقتشه که اعتماد به نفس داشته باشید؟ اگه همین جوری روزاتون رو به اتلاف و با ناراحتی بگذرونید آیا تو سن 30 سالگی روزای خوشی
خواهید داشت یا نه الان با یه درآمد کوچیک دانشجویی و یادگیری کار و حرفه و تبحر پیدا کردن تو زمینه ی شغلی و ساختن روحیه ی شاد برای خودتون و ورزش و تغذیه مناسب و ساختن
بدنی سالم تو این سالها میتونید خوشبختی خودتون تا حدود زیادی تضمین کنید. کدوم درسته؟ خجالت کشیدن یا مثل یه مرد وایسادن رو پای خود؟
اعتماد به نفس چیزی نیست که برید از یه فروشگاه بخرید. یه اراده ی کوچیکه برای داشتن همه چیز. وقتی اعتماد به نفس دارید هیچ چیز تغییر نمیکنه فقط فکرتون تغییر میکنه.
کار سختی نیست. لطفا از امروز فکرتون رو عوض کنید.
خواهر بزرگتر داشتن همیشه هم خوب نیست. مثلا من اگه خواهر بزرگتر شما بودم به خاطر اینکه من خیلی عصبی هستم و تند برخورد میکنم الان یه کتک اساسی خورده بودید و از خدا
عاجزانه میخواستید که شر من رو ازسرتون کم کنه. شانس آوردید هااا.
-
ممنون بابت حرفاتون ولی من وقتی میتونم رو تحصیلم کارم و زندگیم و ایندم تمرکز داشته باشم که اعتماد به نفس داشته باشم وگرنه همه این کارا خراب میشه چون برای پیشرفت مجبوری با اجتماع ارتباط داشته باشی که من متسفانه تو این یه مورد خیلی ضعیف شدم قبلنا خوب بودم ولی گذشته ها گذشته چه خوب چه بد و هیچوقتم برنمیگرده اینکه ادم بگه حرف بقیه مهم نیست و توجه نکن و کارو خودتو بکن من خیلی سعی کردم اینکارو بکنم ولی همش شکست خوردم یعنی نمیتونم در مورد ازدواج که چه تو 30 چه تو 80 سالگی من که کلا بیخیالش شدم نمیخوام یه دختر بزنم بدبخت کنم با خودم عهد بستم تا اخر عمرم تنها بمونم میدونید دیگه الان از هیچی تو زندگیم لذت نمیبرم درس خوندن شده واسم عذاب بیرون رفتن واسم شده عذاب کلا زندگی کردن واسم شده عذاب بارها از خدا خواستم ببرم راحتم کنه اما ...در هرصورت ممنونم بابت این راهنماییاتون انشالا همیشه موفق باشید یاعلی
-
سلام آقای خیلی خسته.
دلیل گودی زیر چشم شما احتمالا یکی از این موارد هست
1.شایع ترین مورد اون ارثی هست و احتمالا فرد این مورد رو به ارث برده که با لاغر شدن تشدید میشه و بیشتر خودشو نشون میده.
2.کم خوابی، حتما سعی کن روزی 8 ساعت خواب مفید داشته باشی چون شاید بگی من با خواب 5 ساعته هم تامین میشم ولی نمیدونی که بدنت داره از ذخایر دیگه استفاده می کنه و نتیجه تحلیل این ذخایر بدنی در مواردی مثل کبودی و بی حالی چهره و ... خودش رو نشون میده.
3.حساسیت به آلودگی، گل و هر چیز دیگه.
4.لاغر شدن و کاهش وزن زیاد.
خودارضایی کار زشت و مذموم هست اما علت گودی زیر چشم شما این نیست.
چرا به دنبال علت لاغر شدنتون نرفتید؟
وجود انگل می تونه یک علت مهم و خاموش در لاغری باشه.
حتما به دنبال علل کاهش وزن باشید.من فکر میکنم اگر وزن شما به حال طبیعی برگردد و متناسب با قد شود مشکلتان حل میشود.
در ضمن به این دختر ها هم توجه نکنید خود دخترها ممکنه مشکل گودی زیر چشم داشته باشن اما خوب به مدد آرایش و استفاده از کانسیلر ها اونو می پوشونن.
راستی سعی کن از ضد آفتاب خوب و مناسب پوستت استفاده کنی البته دور چشم نزن برای محافظت از چشم و دور چشمت هم از عینک آفتابی استاندارد و طبی حتما استفاده کن.چون نور آفتاب هم خیلی تاثیر داره.
غصه هم نخور باور کن اون آدما که مسخره کردن خودشون هزارتا سوژه واسه مسخره شدن دارن اما خوب شعورشون خیلی پایینه.
موفق باشی.