-
گاهی انقدر به دیگری وفاداریم که یادمان میرود داریم به خودمان خیانت می کنیم.یادت باشه تو ارزشت خیلی بالاتر از اون بوده که با یه مردی که لیاقتت رو نداشته بگذرونی.از الان به بعد در هوای ازادی نفس بکش.همه ما مقصریم.هم اونی که بد میکنه به ما مقصره و هم ما که از اول چشمامونو خوب باز نکردیم و اسیر سازشهای زود هنگام میشیم.
-
مرسی از همه ی حمایتاتون
از همه ممنونم به خاطر دلگرمی که بهم دادین . متاسفانه من خیر سرم با چشم باز انتخاب کردم ولی طرفم حسابی هفت خط بود .من قبل از ازدواج چندین بار راجع به علاقه ی قبل از ازدواج و رابطه هایی که قبلا با دخترای دیگه داشته صحبت کرده بودم و همیشه میگفت اگه دوست نداشتمو یکی دیگرو میخواستم جلو نمیومدم . و هر سری بهش شک میکردم جوری قانعم میکرد که حس احمق بودن بهم دست میداد و حرفاشو باور میکردم .
در جواب دوست خوبم باید بگم که شوهر اون فهمید ولی دیگه نمیدونم چی شد طلاق گرفت یا نه....
خبری ازشون ندارم .
شوهر اونم مثل من میدونست و شک کرده بوده و الانم که فهمیده .من به خدا واگزارشون کردم...
آه ه ه ه ه من بدرقه اش
چشماتونو حسابی باز کنید. تورو خدا با زندگی کسی بازی نکنید
جواب همه ی خوبی های من تو این دوسال این بود که نتونستم اونو فراموش کنم ببخشید!!!!!!!!
-
ببین تو سعی خودت رو کردی چه برای انتخاب چه در طول زندگیت.
بعضی چیزها از دست تو خارج بوده.بعدم مطمئن باش کسایی که با زندگی بقیه بازی میکنن،هیچ وقت نمیتونن خوب زندگی کنن و آرامش داشته باشن.
تو تمرکزت رو بزار روی خودت و حال الانت.
در هر صورت الان طلاق توی جامعه ما خیلی زیاد شده.یه جا خوندم هر ساعت 18 طلاق ثبت میشه.
زندگی هیچ کس با طلاق تموم نمیشه.این برای تو یه شروع دوباره هست.هر چه قدر میخوای گریه کن و درددل کن.مرحله سوگواری بعد از جدایی اولین مرحله هست.
ولی بعدش دوباره سرپا شو و به زندگیت ادامه بده.با این اتفاق هیچ چیز از ارزش ها و خوبیهای تو کم نشده.
فقط قوی تر و پخته تر شدی.
مواظب خودت باش عزیزم:72: