سلام دوست عزیز.
من تاپیک شما و نظرات بقیه دوستان رو هم خوندم.شاید از نظر ما مشکل شما حاد نباشه ولی به هر حال شما رو دچار استیصال کرده پس به شما حق میدیم ناراحت باشید از این قضیه.
به نظر من خیلی از آقایون خواستگاری های متعددی رفتن ولی به دلیل غرور مردانه ای که دارن اینو بروز نمیدن.شما هم فکر میکنید اولین آقایی هستید که خواستگاری های زیادی رو تشریف بردید ولی از این بابت خیالتون راحت باشه.
یه نکته مهم اینکه از این خانم هایی که ازشون خواستگاری کردید دلیل جواب رد دادنشون رو بپرسید که دقیقا چیه و بهشون بگید فقط هدفم اینه که دلیل شمارو بدونم تا با برطرف کردن اونها بتونم به یه آدم کاملتر تبدیل بشم و بتونم انتخاب بهتری داشته باشم.شاید تو همین حرفا به یه سری دلایل مشترک رسیدید و اگه قابل اصلاح بودند میتونید برطرفشون کنید.
هیچ وقت خودتون یا مادرتون به خانواده دخترخانم نگن که شما خواستگاری های متعدد رفتید چون دو تا ذهنیت منفی پیش میاد یکی اینکه حتی اگه قرار باشه اون دخترخانم شمارو بپسنده با فهمیدن این موضوع شاید با خودش بگه لابد این آقا یه عیبی دارن که بقیه نپسندیدنش.ذهنیت بعدی اینکه میگن لابد این آقا خیلی سخت گیر و کمالگرا هستن و همسر ایشون شدن سخته و ممکنه بعدا کلی ازم ایراد بگیرن و از این بابت میترسن بهتون جواب مثبت بدن.
سعی کنید قبل از رفتن به خواستگاری خانمی حتما مطمئن بشید که ایشون از جهات مختلف(سنی،تحصیلاتی،ظاهری، قتصادی،فرهنگی و...)تناسب لازم رو با شما دارن این جوری احتمال مخالفت کمتر میشه
یه مدت کلا خواستگاری رفتن رو کنسل کنید و به خودتون استراحت بدید من دخترم و میدونم خواستگاری های متعدد واقعا انرژی آدمو میگیره و باعث میشه گاهی طرف مقابل رو درست بررسیش نکنیم و شاید شانس یه ازدواج خوب رو از خودمون بگیریم.
خیلی به موضوع ازدواج فکر نکنید و هر روز با خودتون نگید یعنی ممکنه امروز همسر دلخواهمو بهم معرفی کنن و برم خواستگاریش.من آدم مذهبی ای نیستم ولی به یه چیزی اعتقاد دارم اونم اینکه ازدواج مساله ای هست که خدا خودش برای هر بنده ای صلاح میدونه که تو چه سنی اتفاق بیفته براش بهتره پس از این بابت به خدا اعتماد داشته باشید.
شما تازه 29 سالتون هست الآن خیلی از خانما سنشون از شما بالاتره و مجردن ولی شما آقا هستید و دستتون تو انتخاب بازتره.
موفق باشید دوست عزیز.:72: