خیلی ممنونم چشم حتما دانلود میکنم.
دوست مهربون در رابطه با اینکه همسرم خیلی خسیسه چیکارکنم؟توروخدا راهنماییم کنید
نمایش نسخه قابل چاپ
خیلی ممنونم چشم حتما دانلود میکنم.
دوست مهربون در رابطه با اینکه همسرم خیلی خسیسه چیکارکنم؟توروخدا راهنماییم کنید
سلام دوست عزیز.
من نتونستم پست های قبلی رو بخونم اگه سوال تکراری می پرسم شما ببخشید.
سوالم اینه که وضع مالی همسر شما چطوری هست؟آیا دارن و برای شما خرج نمیکنن یا ندارن و خرج نمیکنن چون این دوتا با هم خیلی فرق داره.
من خودم نسبت به خساست خیلی حساسم و تجربه آشنایی با یه آقای خسیس رو دارم و همش فکر میکردم شاید چون هنوز رابطمون رسمی نشده پیش خودش دلیلی واسه خرج کردن واسه من نمی بینه ولی بعدها دیدم نه کلا تو همه چیز این خساست رو نشون میدادو اصلا هم نتونست این خصلتش رو اصلاح کنه و من جواب رد بهش دادم.
به نظرم شما خیلی آروم و منطقی و وقتی که همسرتون حوصله دارن باهاشون حرف بزنید.بهشون بگید به عنوان یه زن نیاز دارید به شوهرتون تکیه کنید،نیاز دارید ازتون حمایت کنن و بگین این حمایت هم شامل حمایت عاطفی هست هم مالی.
باید زن بودن رو در خودتون تقویت کنید تا بدونه باید واسه شما مرد باشه.مثلا بیرون که رفتید برید داخل یه مغازه و یه چیز حالا گرون هم نمیخواد مثلا یه شال انتخاب کنید و تو عمل انجام شده قرارش بدید بزارید حساب کنه و یاد بگیره اینکارو.یا مثلا داروخانه برید و یه مسواکی چیزی بخرید و اجازه بدید هزینشو تقبل کنه...این جوری کم کم یاد میگیره که در برابر همسرش یه سری وظایفی داره.
موفق باشی دوست عزیز:72:
خیلی ممنونم.دانلود کردم و گوش دادم واقعا عالیه.ولی یکطرفه نمیشه.کاش شرایط جوری بشه همسرم هم با دقت گوش بده.الان چند روزه قهره.اگه بازم فایل صوتی دارید ممنون میشم کمکم کنید.
دوست عزیز با توجه به این که دیدم باز هم به تایپیکتون سر زدید براتون مطلب مینویسم.
نمیدونم تا حالا جدا شدید یا نه(ایشالله که جدا نشدید)اما من به عنوان زنی که حدود ده سال از ازدواجم میگذره و بچه هم دارم و چند سالی از شما بزرگتر هستم و بالطبع با تجربه تر این رو بگم که جدایی ظاهرا خیلی سخته اما اتفاقا راحتترین راهه.شما از این مرد هم که جدا بشید به فرض هم که بلافاصله همسر دیگری نصیب شما بشه(که شانس کمتری دارید به دلیل مطلقه بودن وسنتون)همسر دیگر شما هم مطمئن باشید که مشکلاتی خواهد داشت شک نکنید.پس بهتره به جای فکر کردن به جدایی همین زندگی را بسازید.هر مردی قلقی دارد اخلاقهای خوب وبدی دارد مثل خود ما زنها.سعی کنید علت رفتارهایش را کشف کنید که باعث میشه بیشتر درکش کنید.عزت نفس خودتون رو بالا ببرید.باور کنید اگر پایداری کنید و با تمام مشکلات بتوانید زندگی شیرینی بسازید برای خودتون و همسرتون احساس قدرت و توانمندی و شایستگی میکنید و دیگر از مشکلات زندگی نمی هراسید و احساس میکنید هر مسئله ای در زندگی پیش بیاید من میتوانم آنرا حل کنم.انسان بسیار تواناست.باور کنید که این دنیا محل راحتی و خوشی مطلق نیست.زندگی طبیعتش همینه.خوشی و ناخوشی در هم آمیخته.باور کنید که همه زندگیها مسائلی دارد. خودتون رو قوی کنید و با مسائل دست و پنجه نرم کنید ببینید به مرور زمان چقدر تغییر میکنید و قوی میشوید.هرگز طلاق نگیرید که پشیمان میشوید.