نوشته اصلی توسط
sasha
Mr Dani و samanft عزيز شخصيت كه اساس و پايه هر آدميه مرد و زن هم نداره ولى پسرى كه اومده ده دقيقه نشسته رفته از كجا مى خواد به شخصيت اون دخترى كه با هزار آرزو خونه مرتب كرده ميوه شيرينى خريده لباس خوب پوشيده پى ببره؟
باز دم پدرم گرم كه نميذاره هر كى از راه رسيد يه گل بگيره دستش بياد اسم خواستگار رو خودش بذاره قد و بالاى منو برانداز كنه، هميشه گفته قسمتت خودش مياد من خواستگار راه نميدم، هر كى ازش مى پرسه ميگه نه دخترم خودش بايد انتخاب كنه
در مورد زيبايى هم كه موندگار نيست، ولى هر دخترى يه كم بلد باشه به سر و وضع و لباس و وقارش برسه زيبا ميشه، اصلا سرشت زن زيباييه، برعكس شما كه ميگين دختر زيبا كمه من عقيده دارم همه دخترها زيبا هستن حالا يكى كمتر يكى بيشتر، دختر جوون زيبا ميشه ديگه، يادمه يه مرد متاهل پا به سن گذاشته اى عكس نظر شمارو داشت، مى گفت دخترهاى ايران كه هشتاد درصدشون خوشگل و خوش لباسن، آدم با يكيشون ازدواج كنه مجبوره چشمشو رو بقيه ببنده، البته حرفشو به شوخى مى زد ولى يه سر به آمار دخترهاى زيباى ايرانى بزنين مى بينيد شهرتشون جهانيه، هر روز هم يكى ديگه خوشكل تر و زيباتر مياد رو دست نفر قبلى
شما عوض اين كه رفتار زشت اون آقاى خواستگارو تقبيح كنيد كه حالا نپسنديده دليل نميشه اينقدر ادا در بياره گير دادين به اين بنده خدا كه نوشته من خوشگل و خوش هيكلم پس چرا اينجورى كرد؟ خب بابا مگه دو كلمه حرف زده باهاش كه ميگين اول شخصيت؟ شخصيتشون رو تو ده دقيقه چه جورى ارزيابى كرد؟