کمکم کنید زندگیم داره ازهم میپاشه توروسیدوشهدا
سلام من حدود2سال ازدواج کردم شوهرم یک نظامی پاسداره اون بدل وبدبین وشکاک میکه به داماداتون سلام نکن آرایشگاه حق نداری بری بیش خونه خواهر وبرادرات حق نداری بری حق نداری با فامیل سلام واحوال پرسی بکنی توخیابونم که با هم بریم برمیکرده ببینه کسی که رد میشه نگاهش میکنم یانه الان 8ماه من روازخونه بیرون کرده ودرخونه پدرم به سرمیبرم وتواین 8 ماه 1 بار دنبال من اومده اما باهاش نرفتم تا اخلاق ورفتارش درست کنه اما عوض نشد ومن رفتم دادگستری شکایت کردم مهرم رواجرا گذاشتن وبرای نفقه هم شکایت کردم که بترسونمش اما بازم بیخیاله دارخواست تمکینم اون داد اما همش دروغ بود همش بخاطر نفقه بود ،مادرش خیلی توزندگیم دخالت میکرداون ودایش که میشه عموی من نمیذارنش زندگی کنه حتی دنبالمم نیمدن ما درمحیطی کوچک زندگی میکنیم ودنبال من حرف های زیادی دراوردن که بی حجابه آرایش میکنه نماز نمیخونه اما من یه محجبه ام نمازوروزه ام سروقت حرف های زیادی دراوردن درست شوهرم بامن اینکارا روکرد وهمه حرفی دراوردن دنبالم اما بازم دلم به جدایی راضی نمیشه نمیدونم چکار کنم بخدا خانواده خودمم میگن حق نداری بری باید طلاق بگیری اما اون طلاق نمیده چکار کنم به نظرتون
- - - Updated - - -
سلام من حدود2سال ازدواج کردم شوهرم یک نظامی پاسداره اون بدل وبدبین وشکاک میکه به داماداتون سلام نکن آرایشگاه حق نداری بری بیش خونه خواهر وبرادرات حق نداری بری حق نداری با فامیل سلام واحوال پرسی بکنی توخیابونم که با هم بریم برمیکرده ببینه کسی که رد میشه نگاهش میکنم یانه الان 8ماه من روازخونه بیرون کرده ودرخونه پدرم به سرمیبرم وتواین 8 ماه 1 بار دنبال من اومده اما باهاش نرفتم تا اخلاق ورفتارش درست کنه اما عوض نشد ومن رفتم دادگستری شکایت کردم مهرم رواجرا گذاشتن وبرای نفقه هم شکایت کردم که بترسونمش اما بازم بیخیاله دارخواست تمکینم اون داد اما همش دروغ بود همش بخاطر نفقه بود ،مادرش خیلی توزندگیم دخالت میکرداون ودایش که میشه عموی من نمیذارنش زندگی کنه حتی دنبالمم نیمدن ما درمحیطی کوچک زندگی میکنیم ودنبال من حرف های زیادی دراوردن که بی حجابه آرایش میکنه نماز نمیخونه اما من یه محجبه ام نمازوروزه ام سروقت حرف های زیادی دراوردن درست شوهرم بامن اینکارا روکرد وهمه حرفی دراوردن دنبالم اما بازم دلم به جدایی راضی نمیشه نمیدونم چکار کنم بخدا خانواده خودمم میگن حق نداری بری باید طلاق بگیری اما اون طلاق نمیده چکار کنم به نظرتون:203: