سلام.
نوع تصمیم بستگی به توانایی ها ،اهداف،و معیارهای شما داره.مابهت فوایدومضرات رومیگیم وخودت تصمیم بگیر
.۱_اولا یک خطای شناختی داری که اگه اصلاحش نکنی بهت آسیب میزنه؛گفتی که دلیلی نداره فردی که زنش رو طلاق داده آدم بدی باشه"تعریفت ازآدم بد چیه؟بحث سرخوب یابدبودن او نیست بحث سراشتباه کردن،آسیب پذیربودن وآسیب زابودن افرادهست حتی اگه خودشون نخوان که به دیگران آسیب بزنند اما بعضی شرایط احساسیشون بالاجبار اونارو واداربه تصمیمات اشتباه درقبال دیگران میکنه.
شما خیلی اصرار داری که حتما تجربه دیگران روبدونی قرارنیست حتماکسی بیادبهت مگه من چنین تجربه ای داشتم خوب بوده یابدبوده توبرو یانرو.اینجاباسبک سنگین کردن عقلانی میتونی به حقیقت درستی یانادرستی تصمیمت پی ببری.
فاصله سنی بسیار زیاده این فاصله روپختگی زیادوچشم پوشی شما ازبسیاری مسائل وخواسته ها ازنوع شوخی هاوحرفهابگیرتانوع خریدکردن هامیتونی تاحدودی جبران کنه آیاچنین قدرتی داری یابایدخودتو اذیت کنی وخودتو نادیده بگیری که داشته باشی؟
۲_توجه کردن به کسی فقط به شکل مثبت وعاشقانه نیست،اتفاقا نفرت ازکسی نشانگر توجه ودل مشغولی بسیاراون فردهست وقتی با اون لحن احساسی نسبت به همسرسابقش میگه اسمش روهم نیاریعنی فردی که روبروی تو نشسته هم احساسی است(ودرصداشتباهش درآینده زیاده)هم بعدازاون همه چالش باخانمش هنوز پرونده زندگی گذشته ش بسته نشده وگرنه فردی که بعدازیک شکست عاطفی یاطلاق تغییرات مثبتی میکنه ،مطمئنا ادبیاتش این طورنخواهد بود.اتفاقاچنین شخصی محتاط ترازبقیه میشه واینقدربرای ازدواج باشما بی تابی نمیکنه.۳_وجود فرزند طلاق ازقبل چه بخوای چه نخوای مسئولیتهای روبرای شمامیاره یعنی شماقراره بادو نفر زندگی کنی حتی اگرفرزندخودت نباشه بخشی از زندگیت وافکارودغدغه هات وسرنوشتت اجبارن صرف او خواهد شد.چندسال دیگه دوره نوجوانیش شروع میشه وبافصل جدیدی ازخواسته هاورفتارها واستقلال خواهی وحمایت طلبی هامواجه میشید پس بازببین توانایی برخوردومدیریت آینده این چنینی روداری؟
۴_یکی از فوایدش اینه شما ازنظرمالی وسرپناه تقریبا تأمین میشی
فقط من یک جمله مهم بهت میگم"تنهایی سالم بهتراز ازدواج ناسالمه" تحمل بخشی ازافسردگی هاوتنهایی هاوحتی طعنه هاوحرفهاپدرومادریادوستان واقوام برای یک دخترمجرد آسونترازتحمل یک ازدواج ناموفق هست.چون درصورت اول فقط دربرابرخودش مسئولیت داره.وسبکبارترهست .یک نکته روانی هم بگم نمیدونم چقدر درموردشما صدق میکنه یک دختر۲۴ساله مجردکه دوست داره خودش باشه وخودش تصمیم بگیره اگه درموردشنیدن کلمه دوست دارم نپخته باشه کلمه ای که ممکنه بسیاری ازدخترای جوان آرزوی شنیدنش رو داشته باشن،بهترین راه نفوذ برای یک مرد پخته ومطلقه است.
جای شنیدن این کلمه قبل ازازدواج وموقع آشنایی نیست.مطمئن باش زنان مطلقه بدون بچه ونزدیک به سن این مردبرای ازدواج زیاد هستند.مردی که تحمل شنیدن نظرمخالف رو در زندگی مشترک نداره ترجیح میده بایک دخترجوان واحساسی ازدواج کنه تایک زن مطلقه مثلا۳۵ساله.ببین واقعا چی میخوای از زندگی ومهارتهاوتوانایی هات چیه؟نمره چند به اعتماد بنفس خودت میدی؟چیزی که من ازپستت فهمیدم اگراون مردهم ناخواسته وسهوی تصمیم اشتباه بگیره تشخیص برای تو بسیار دشوارترمیشه چون منتظری یک فرد باتعریف خودت ازبد''بد"باشه تابگی نه