-
با سلام.
ممنون از جواب های دقیقتون.
همون طور که میدونید آدم ها از لحاظ درک و شعور با هم متفاوتند. هر کس استعداد خودشو داره. هوش دسته بندی داره و انواع اقسام هوش رو میشه تعریف کرد و تستشو گرفت و سطحش
رو مشخص کرد.
اگه پای دردل خیلی از آدمها بشینید میبینید که خیلی ها دقیقا حرفهای شما رو میزنند. پس اصولا نه خجالت داره و نه ناراحتی. خوشحالم که راحت حرفتون رو زدید.
من نمیدونم چند سالتونه ولی باید بالای 30 باشید دیگه؟
در کل بدن ما انسان ها که مغز هم جزیی از اون هست تا یک سنی رشد میکنه و بعد از اون این حرکت برعکس میشه.
خوب طبیعیه که ما تو سن مثلا پایین 25 باهوش تر باشیم و قدرت تمرکزمون بیشتر باشه و حوصله و ... اما وقتی سن بالاتر میره ما دیگه تغییر خواهیم کرد و خوب طبیعیه.
اما این تغییر و کم شدن قدرتهای ذهنی باید طبیعی باشه.
همون طور که واحد عزیز به خوبی اشاره کرد شما نباید مشکل مغزی داشته باشید .
من در مورد سادگی یه توضیح میدم. تنها علتی که باعث ساده لوحی آدم میشه اینه که تو زمان حال زندگی نمیکنه. در واقع ذهنش تو یه جایی در گذشته گیر کرده.
ساده لوحی و زود باوری به صورت طبیعی مربوط به سنین کودکیه و مشکلات حل نشده اون دوران. در واقع شما حتما باید اتفاقی اضطرابی براتون افتاده باشه یا خجالتی بوده باشید یا
ناراحتی بزرگی داشته باشید یا خودتون رو لایق ندونسته باشید و در واقع هر اونچه که باعث شده شما دیگران رو برتر از خودتون دیده باشید.
در واقع شما ساده لوحید چون دیگران رو واقعا قبول دارید. شما خودتون رو صاحب تمام بدی ها و بی لیاقت و فاقد قدرت تصمیم گیری میدونید و دیگران رو مبرا. بنابراین رفتارهای ساده لوحانه
طبیعیه.
در راستای حل این مشکل باید اعتماد به نفستون رو ببرید بالا. باید عزت نفس از دست رفته ی خودتون رو پیدا کنید.
اما سایر مطالبی که بیان کردید من واقعا نمیتونم نظر بدم. شاید افسردگی باشه والبته به خاطر اینکه طولانی مدته و علایمی که گفتید شاید دیس تایمی باشه. در واقع افسردگی خفیف.
راستی تو خانواده تون یا خانواده ی پدر و مادرتون کسی مشکلات اعصاب داشته؟ بیماری اسکیزوفرنی یا عصبی بودن یا افسردگی؟ مواد مخدر خاصی که مصرف نمیکردید؟
ببینید من نمیتونم نظر دقیق بدم باید حتما به روانشناس مراجعه کنید و یه مدت سطح آگاهیتون رو ببرید بالا و اگه درست نشدید. نیاز به روانپزشک دارید با دارو درمانی که در صورت بیماری
هیچ عارضه ای نداره و فقط باعث بهبود حال شما میشه و در مدت 6 الی 9 ماه یا در موارد شدیدتر 2 الی 5 سال شما بهبود کامل پیدا میکنید. از داروهاشم نترسید اگه واقعا مشکل داشته
باشید بهترین تاثیر رو میذاره و کمترین عوارض رو داره. خواب آوری و .. هم بدن سریعا عادت میکنه.
تست تیروئید دادید دیگه؟ یه وقت تیروئیدتون کم کار نیست که؟
اما در مورد قیافه تون من یه پیشنهاد دارم. عینکتون رو عوض کنید. در مورد بینی اگه خوب دقت کنید اکثریت آقایون بینی های بزرگتری دارند. علتش هم مشخصه.نیاز به اکسیژن بیشتر.
به هر حال هر کس تیپ بدنی خاص خودش رو داره و برای افزایش اعتماد به نفس لازمه که به بدن خودتون از طریق پوشش مناسب و ورزش و تغذیه خوب برسید کم کم بهتر میشید.
فیلم ها و سریال ها مزخرفات زیاد نشون میدن. نباید معیار اندازه گیری شما فیلم باشه. من نمیدونم این چه ذهنیتیه که ما خودمون رو با فیلم ها مقایسه میکنیم؟ عجب گرفتاری ای شده!!!
اون وزیر نمیدونم اطلاعاته یا چیه رو دیدید اونم دماغش بزرگه چرا خودتون رو با اون مقایسه نمیکنید یا فتحعلی اویسی یا چه میدونم کلی ادم موفق با دماغ های بزرگ .
هر چی فکر میکنم همون اعتماد به نفستون رو بالا ببرید کلی از مشکلاتتون حل میشه.
-
سلام بابای گرامی
با توجه به پست های شما می توانم این ادعا را داشته باشم که به طور قطع شما از نظر بهره هوشی ، استعداد ، توانایی های ذهنی ، مشکلی ندارید.
اگرچه برخی از دیدگاه های شما (برای مثال صحبتتون در جایی در مورد استخوان خورد شده ها !!!) کمی فضایی بود و بنده با اجازتون همون جا متوجه مقداری از ایراد شدم (به چون و چراش کار نداشته باشید !!!)
اما تربیت ان چنان دختر باشعور و فهمیده ای ، کار هر کس نیست.
به نظرم شما کافیه کمی روی دیدگاهت در تمامیه زمینه ها اصلاحاتی انجام بدی.
اگر اهدافی داشتی که ممکنه به صرف کم کاریتون ، محروم موندی ازشون، باید روش کار کنید.
اما اگر خیلی فضایی دارید مقایسه میکنید باید بگم که اشتباه می کنید و شما حداقل حداقل یک شخصیت نرمال و معتدل هستی.
اما به جد روی این که در چه مسائلی داری به خودت ایراد میگیری ، تو چه سنی ، چه دغدغه هایی و کلا نگاهت و اهدافت به زندگی ، خوبه که کارکنی.
ببخشید که بنده از نظر سنی بیشتر به فرزند شما نزدیکم اما واستون نظر دادم. امیدوارم کمکی شده باشه.
موفق و موید
-
سلام بابا ی عزیز
از لحن حرفاتون کاملا مشخصه هیچ مشکل ذهنی ای ندارید .باهوش بودن یه نعمت خدادادیه . به نظر من به ذات ارزش حساب نمیشه چون آدم هیچ تلاشی واسش نمی کنه
تو جایی از صحبتاتون گفتین هر کی جای من بود و انقد خونده بود لابد چنتا مدرک داشت. خوب چه اشکالی داره شما با تلاشتون تونستین به اینجا برسین . این ارزشمنده
به آدمای اطرافتون نگا کنین همه باهوش نیستن اکثرا معمولین . مهم اینه شما با اون هوش معمولی به کجا برسین ؟
فکر می کنم یه خورده اعتماد به نفستون کم شده بیشتر ورزش کنین , تو ساعتای بیکاری جدول و معما حل کنین در واقع از مغزتون کار بکشین
یه جایی گفتین عینک ته استکانی میزنین به نظر من اگه توان مالیش رو دارین عمل لیزیک کنین اگرم نه یکم به ظاهرتون بیشتر برسین که اون تصویر منفی که تو ذهنتون هست رو تغییر بدین.
اگرم کاریو اشتباه انجام دادین اونو به خنگ بودن نسبت ندین مث صفحه قبل که تو تایپ یه مشکلی پیش اومده بود. مثلا بگین ناواردم یا حواس پرتم ولی هیچ وقت نگین خنگم
-
سلام بابا. گرامی،
هوش چیزیه که هم انسان و هم حیوان ازش بهره مند هستند. هرکس به اندازه نیاز خودش. و چیز اونقدر خاص و مهمی نیست که شما اینقدر برای خودتون پررنگش کردید.
چیزیکه انسان رو از حیوان، و انسان ها رو از همدیگه متمایز می کنه، قدرت تعقل هست. این تعقل هست که باعث می شه یه انسان زندگی بهتری برای خودش و دیگران بسازه.
یه انسان می تونه باهوش باشه ولی عاقل نباشه. و یه انسان می تونه باهوش نباشه ولی عاقل باشه و به همه چی هم برسه. چنین آدمی میتونه تشخیص بده که چه چیزهایی ارزش غصه خوردن رو ندارن، یا روی چه مطلبی لازمه بیشتر وقت بذاره و بیشتر تلاش کنه تا مثلا کمبود هوشش رو جبران کنه، و ...
از نظر من: نگاه احساساتی و اغراق آمیز به مسائل، و عدم تعادل به هر شکلی که باشه، نشونه ی ضعف در تعقل و در نتیجه تشخیص نادرست هست.
==========================
نکته ای که در تاپیک شما دیده می شه اینه که خیلی اغراق آمیز به قضایا نگاه می کنید. و هیجاناتتون تند هستند. مثلا وقتیکه قراره از همسرتون صحبت کنید (پست اول)، اغراق میکنید، یا در مورد عقب مونده بودن اغراق میکنید، احتمالا باهوش بودنتون رو هم قبلا خیلی بزرگ می کردید که حالا که عکسش به ذهنتون رسیده خیلی به هم ریختید و احساسات منفیتون اوج گرفتن.
این اغراق رو ریشه یابی کنید و ببینید به کجا میرسید.
موفق باشید.
-
خوب دوست عزیز تعریف تو از ذهن چیه اگه منظورت در حد انشتینه اون وقت اکثرا جز عقب افتاده های ذهنی محسوب میشه
همین قدر که بتونی به طور احسن زندگی کنی خیالت تخت سالم سالمی