-
رایحه جان ممنون از ابراز لطفتون من قبلا کلاس زبان میرفتم ولی هیچ مدرکی ندارم اون هفته که برای ثبت نام رفتم تو آموزشگاه آیلتس ازم تعین سطح گرفتند و گفت از ترم چهار بیا و زبانت خوبه با اینکه هیچ مدرک زبانی ندارم ،.. پیشنهادات خوبی دادین که به نوبت همشونو برسی میکنم از همه دوستان سپاسگذارم ، قلیون هم انشالا سعی میکنم کمش کنم .
-
منم شرایط شما رو دارم با کمی تفاوت
من انقد کار ریخته سرم که اگه 24 ساعت بشه 50 ساعت بازم کم میارم ولی کی حوصله داره خخخ والاااااا
وقتی میخوام بخوابم ذوغ می گیرم ولی بازم اول صبح :97:
ولی چون تو شهر مذهبی هستم هر روز میرم حرم اوووووف خیلی حال میده کلی ادم اونجاست میشینم پیش یه بنده خدا اول چند تا شکلات بهش تعارف می کنم بعد که موند تو رودرباس یه دوساعتی به حرف می گیرمش (اگرم ازش خوشم نیومد سریع حرفو تموم میکنم میرم سراغ یکی دیگه)
من میونم با دین و ایمون خوبه اینجا خودمو با این چیزا مشغول کردم شمام ببین میونت با چی خوبه برو تو اون شهر دنبالش خودتو باهاش مشغول کن
فقط اینو از من داشته باش
یه خطر جدی الان داره تحدیدت می کنه اونم دوستی های نامشروعه خیلی مواظب باش و بدون که این دوستی ها بیشتر آرامشتو به هم میزنه به جا اینکه آرومت کنه
-
روزهای آخر هفته بدترین روزهای منه ، پنجشبه ساعت 12 تعطیل میشیم و تا شنبه که دوباره باید برم سر کار ، امروز که برگشتم خونه از بس هیچ کاری نبود که بکنم قلیون کشیدم خودم تنها به مدت دوساعت کامل بعد خوابیدم و یک ساعت بعدش از شدت سردرد بیدار شدم ، الان هم اینقدر سرم درد میکنه که انگار میخواد بترکه ، وضعیت کار هم خوب نیست الان دوماهه حقوق نگرفتم چون ندارن که بهمون بدن ، ولی تو این بحران کار مجبورم که همینجا بچسبم ، :54:
-
چقدر این کلمه مرد تنها شایسته منه واقعا شاید کسی به تنهایی من نباشه هم از لحاظ روحی و هم فیزیکی تو یک شهر غریب تنها زندگی کردن بدون کسی که بشه باهاش درد و دل کرد تنها دلخوشیم مادرمی که گاهی بهم زنگ میزنه و حالمو میپرسه، خواستم کسی رو بیارم پیشم ولی شرکت قبول نمیکنه دوستم بهم میگه مرد میشی ولی خودم فکر می کنم دارم عقده ای میشم فقط از خدا می خوام بهم صبر و قدرت بده تا به یک ساحلی برسم.
-
طاقت بیار رفیق
ما هر دو بی کسیم
طاقت بیار رفیق
داریم می رسیم
طاقت بیار رفیق...
-
سلام عنوان تاپیکتون طوری بود که فکر کردم احتمالا تازه جدا شدید و ناراحتید
بابا شما که تازه اول راهید
میخواهید کار کنید پول جمع کنید پیشرفت کنید همسر رویاهاتون رو پیدا کنید
بعدها در آینده می تونید از این دوران به عتنوان پایه همه پیشرفتهاتون یاد کنید
خوش بگذرونید و بدونید تازه اول راهید