-
خوب به نظر من هم حجاب منافاتی با خوش تیپی ندارد. به نظر من خوش تیپ بودن با خودنما بودن متفاوت است. و اگر کسی ظاهر شیک داشته باشد فردی خودنما و بی ایمان نیست.
برای نمونه اگر به پوشش های سنتی ایران نگاهی بکنید ، خواهید دید که هم پوشیده و با حجاب است و هم زیبا و برازنده.
اما مهمتر از همه این است که این رسیدگی به ظاهر باید با یک خواست درونی خودتان باشد. یعنی اگر می خواهید به ظاهرتان بیشتر برسید و زیبا باشید ، به خاطر نیاز درونی و حس زنانه ای که خدا در وجودتان گذاشته است این کار را بکنید . نه اینکه به خاطر حرف دیگر یا شرایط کاری یا هر محرک بیرونی دیگری این کار را بکنید.
خوب شما کارتان راحت تر است. چون خودتان طراح هستید و با ترکیب رنگها به خوبی آشنایی دارید و همچنین توانایی ایده پردازی در شما رشد کرده است.
فقط کافی است کمی هم با دنیای طراحی لباس آشنا شوید. آن وقت با آشنایی خوبی که با رنگها دارید و توان ایده پردازی و خلاقیتی که در خود پرورش داده اید ، ظاهری زیبا و مطلوب خواهید داشت.
-
سلام دوست عزیز
به نظر من بهتره وقتی مهمونی یا دانشگاه میری به سبک سیاق ست کردنا نگاه کنی یه تیپی رو خیلی میپسندی الگو برداری کنی . آدم در عین ساده بودن میتونه زیبا هم باشه
مطمئنم به خاطر اینکه خودتم طراح هستی خیلی زود میتونی کشف کنی چی بهت میاد و چه جوری لباس بپوشی شیک تر میشی
به این وبلاگ هم سر بزن مطالب خوبی داره chi-napooshim.blogfa.com
- - - Updated - - -
سلام دوست عزیز
به نظر من بهتره وقتی مهمونی یا دانشگاه میری به سبک سیاق ست کردنا نگاه کنی یه تیپی رو خیلی میپسندی الگو برداری کنی . آدم در عین ساده بودن میتونه زیبا هم باشه
مطمئنم به خاطر اینکه خودتم طراح هستی خیلی زود میتونی کشف کنی چی بهت میاد و چه جوری لباس بپوشی شیک تر میشی
به این وبلاگ هم سر بزن مطالب خوبی داره chi-napooshim.blogfa.com
-
سلام دوست خوبم.پوشش منافاتی با شیک بودن و خوشتیپ بودن نداره.ضمنا تصوری که شما از خودت داری و تصوری که از خودت در بقیه ایجاد میکنی هم مهمه خیلی.توی دانشگاه دوستی داشتم که به نظرم زیبا و خوشتیپ نبود.کلا رفت و امدی هم توی دانشگاه باهاش نداشتم و بنا به شرایط رشتمون کم هم میدیدمش.اما دست تقدیر ما رو با هم همکار کرد!!! واسه هم خاطره تعریف میکردیم.یه بار گفت یکی از بچه ها واسه برادش دنبال همسرمناسب میگشته یکی دیگه از بچه ها هم همین دوستمو پیشنهاد داده که اون خانم گفته بوده نههههههه این که اصلن دختر مورد پسند ما نیست.زشته!!!
وقتی اینو گفت اون روز یعنی دو سال پیش گفتم خب حق داشته.این بنده خدا قیافش جالب نیست.
اما توی این دوسال که باهاش همکارم انقدر جذابیتهای شخصیتی ازش دیدم و انقدر نسبت به خودش دید مثبت داره و فرصت کافی داشته که اینو به من و همه القا کنه که نمیدونم چی شده الان به زیباییش حسودیم میشه!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی خودت باید تو ذهن بقیه رخنه کنی با دید خوبی که به خودت داری
این هم بگمکه این دوستم کاملا محجبه هست اما هیچوقت با لباس نامناسب ندیدم و اتفاقا خیلی لباسها رو نمیخره میده براش میدوزن تا تک باشه! منظورم حتی مانتو و روسری هست.و حتی در مورد لباسهاشم این ذهنیت و میتونه در بقیه ایجاد کنه چون به خوبی خودشو کاراشو دوست داره.
شما هم گاهی واسه خودت هزینه کن.و البته سعی کن این ذهنیت رو اول در خودت و بعد در دیگران ایجاد کنی که شیک و خاصی و ارزشهای دیگرت رو برجسته کنی.مثلا دوستم فلان تواناییشو تو کارش به حدی به اثبات رسوند و خودش هم به وجد اومد که حالا همه رو ش حساب میکنن و شاید واسه خیلیها الگو هست.روابطت با دیگران انچه دیده میشی و انچه از خودت به جا میزاری به توانایی مدیریت بین فردی و نظر و دید خودت بستگی داره.والا اینهمه کله گنده مملکت و کله گنده هزار تا رشته کدومشون خوشتیپن اخه؟؟؟؟سعی کن مدیر باشی.مدیریت احساسات خودت و روابط بین فردیت
-
ممنون از نظر همه دوستان خوبم...
خیلی خوب بود. واقعا استفاده کردم و عملی می کنم، چون برام مهمه..
:72:
جالب اینجاست که مادرم همیشه اصرار می کنن برای خریدن لباس اقدام کنم، اما من همیشه فکر می کردم خریدن لباس، یه هزینه ی اضافیه و تا وقتی لباسی که دارم قابل استفاده هست، باید از همون استفاده کنم!!
در دانشگاه هم بعضی از بچه ها واقعا خوش تیپ و خوش سلیقه بودند، مثلا تا این حد که رنگ لاک ناخنشون با رنگ کیف و کفششون ست بود.. و نقطه ی مقابل اونها، من بودم! چند بار پیش اومده بود که من رو با استاد اشتباه می گرفتند و دانشجوهایی که منو نمی شناختن، در برخورد اول فکر می کردن من استاد هستم!