-
سلام شما دیگه خیلی خسیسی .پشیمون شدم پیشنهادمو بگم ولی میگم .
دوتا بلیط سفر (این که برا من عالییییییه)
دو تا بلیط کنسرت مورد علاقه
یادداشت دل نوشته
یه انگشتر نقره با سنگی که دوست داره مخصوصا زمرد یا فیروزه خیلی خاطره سازه همیشه هم می مونه قیمتشم خب خیلی بالا نیست .
:72:
-
آقاى خاله قزى شما خيلى خسيسى :81:
ولى نگران نباش من كلى ايده رمانتيك دارم واسه اين كه كم خرج و رمانتيك جشن بگيرين
اول از همه اين كه شما تشريف مى برى يه جعبه تهيه مى كنى، يه جعبه بزرگ كه توش كلى خرت و پرت جا بشه، حالا اين خرت و پرت ها چيه؟ همه اون چيزهايى كه يادآور خاطرات شما از روز اول آشنايى تا روز عقد و عروسى و تولد مهديه جان باشه، چيزهايى مثل هديه ها و يا يادبود هاى فينقيلى، و يادگارى ها و ... همه رو ميذارى اونجا، با يه نامه كه از روز اول آشنايى تون رو شرح دادى تا روز عروسى و احساست و روز تولد بچه همه رو نوشتى، يه نامه خيلى رمانتيك اشك در بيار، بعد ميرى يه سرى از عكساتونو چاپ مى كنى مثل كارت پستال، اين نامه رو دونه دونه پشت اون عكسهاتون مى نويسى ، شماره مى زنى مى چسبونى به اون يادگارى ها ميذارى تو جعبه، ( اين ميشه هديه كم خرج شما كه از الان دور و برتو نگاه كن ببين چيا جزوش ميشه)
بعدش ميرى بذر گل يا درختى كه دوست دارين تهيه مى كنى اگه حياط دارين كه تو حياط خونه، اگه ندارين يه جا نزديك خونه تون، انتخاب مى كنى، بعد از اين كه جشن گرفتين و كادوشو دادى جفتتون تشريف مى برين اون درخت عشق رو ميكارين، اونوقت شب مياين فيلم عروسيتون رو مى بينين :43: براش آشپزى مى كنى، حتى اگه بلد نيستى از رو اينترنت، و يه بار ديگه ازش خواستگارى مى كنى!
يعنى اگه آقامون منو اينجورى سورپرايز كنه از هزار تا انگشتر الماس و شام رستوران و كفش و لباس بيشتر برام ارزش داره، فقط يه كم كار مى بره ولى خيلى خوش ميگذره
-
به نظر من کفش کیف انگشتر بی احساسه
ساشا پیشنهادش خیلی خوب بود
اول اون کاری رو که اون دوست داره اما تودوست نداری انجام بده لباسی که اون دوست داره ببپوش غذای که دوست داره دعوتش کن بیرون شام کادو هم
-
سلام خاله قزی عزیز، مبارک باشه. :72:
از خوندن پستتون تو تاپیک حال و احوال لذت بردم، امیدوارم همیشه در کنار هم شاد و خرم باشید. :72:
آقای خاله قزی اتفاقا چیزاییکه خانوما رو خیـــــــــلی خوشحال می کنن، اصلا گرون نیستن. پس بی جهت روی قیمت تاکید نکنید، یه دفعه جلو خودش هم یه اشاره ای میکنید کارا خراب می شه. :smile:
امسال روز تولد من مصادف با یه اتفاق خوب برای یکی از عزیزانم بود. تا جائیکه الان به خاطر میارم، این یکی از بهترین هدیه هایی بود که گرفتم. هرچند خود اون فرد درگیر بود و حتی یادش رفت تولدم رو تبرک بگه. :18: اما من هربار یادش میفتادم، قلبم پر از حباب های شادی می شد.
قلب خانوم ها معمولا پر از عشق اطرافیانشونه. و از شادی و آرامششون خیلی خوشحال می شن. پس:
با پیشنهاد نامه (از نوع طولانی) کاملا موافقم. نیازی نیست همش پر از حرفای عاشقانه باشه. مهم اینه که اون نامه منعکس کننده این باشه که شما "شاد" هستید از اینکه در کنارش هستید، و از زندگیتون "رضایت" دارید. و اون اونقدر مهم بوده که خاطراتش براتون به یادموندنی شده. حتی چیزای ساده. و اونقدر مهم بوده که ذهنتون رو به کار گرفتید و نامه نوشتید. خانوما می دونن نامه نوشتن برای آقایون معمولا کار سختیه.
در این نامه حتما علاقتون به خونواده و عزیزانش رو هم ابراز کنید. منظورم الزاما رومانتیک شدن نیست، مهم اینه که براتون مهم هستند. از پدر و مادرش، خواهر و برادرش، از عزیزانش تو نامه یاد کنید.
و یه پیشنهاد زیبایی که ساشا داد: دوباره ازش خواستگاری کنید.:43:
اینها تا مدتها در ذهنش می مونه، تا روزیکه بشینه برای نوه هاش تعریف کنه.
در کنارش یه شاخه گل، و چند تا لاک رنگ به رنگ. شاید یه هدیه کوچیک دیگه هم اضافه کردید، اما اهمیت چندانی نداره.
ولی به نظرم پول ندید. پول یعنی من نخواستم برات وقت بذارم. در حالیکه این "وقت" ه که نشون میده یه نفر چقدر برامون مهمه، نه پول.
در ضمن برای سورپرایز کردنش، میتونید برای یه شب قبل برنامه ریزی کنید. اینطوری مهمونها هم برنامه هاتون رو کنسل نمی کنن.
-
آقا سپاس از همه دوستان :72:
خدایی خیلی پیشنهاد های خوبی دادین واقعا ممنونم از همتون :104:
اتفاقا دیشب این تایپیک رو به همسرم نشان دادم و پیشنهاد آقا رضای گلمان را هم مطرح کردم که بسلامتی حذف شد :58::311:(خدایی هم خیلی آبگوشتی بود پیشنهادت)
بنابر پیشنهاد دوستان 3نفری میریم رستوران غذا بخوریم قبلش کیک میخوریم و باهمدیگه هم میریم بیرون قدم بزنیم از بعدظهر برنامه میریزیم برای انجام دادنش:43:
پیشنهاد بانو sasha یعنی همه پیشنهادها عالی بودن و پر از احساس عشق و محبت.ولی انصافا پیشنهاد شما یکم لوووووس هستش بعدشم من تنها چیزی که بلدم تخم مرغ ربی هستش :58:
در مورد فیلم عروسی خدایی این کله کچل دیدن داره :58:
در مورد خواستگاری که دیگه فکرشم نکن به هزار زور و بدبختی خودمو بهشون قالب کردم :58: ردخور نداره با لگد میندازتم بیرون برم خونه ور دل بابام :54: یادم نمیره سر جلسه خواستگاری واسه تعیین مهریه 30 ثانیه هم طول نکشید خواهرم از ترس اینکه پشیمون بشن هرچی گفتن قبول کرد :311:
یادم بچه بودم کلاس چهارم دبستان معلم میگفت از روی هر لغت یکصفحه بنویسید یکبار صدام زد موسوی بیا این چی نوشتی خدایی خودمم نتونستم بخونم که چی نوشتم :311::58:
بازم از همه بچه های تالار ممنون خیلی لطف کردین و زحمت کشیدین :72:
-
سلام
مبارک باشه اقای خاله قزی ایشالازندگیتون همینطورپایدارومفق وشادباشه
انگارمن دیررسیدم وشماتصمیم تون روگرفتیداماچون توتاپیکم گفتیم بیام نظربدم میگم
امسال شوهرم سالگردازدواجمون منو بردبه یه رستوران گرون وشیک امااصلاخوش نگذشت برعکس سال قبلش خودم غذادرست کرده بودم ارایشگاه رفته بودم میز مفصل بادسرومخلفات چیده بودم شوهرمم دسته گل وکیک گرفت وشب اومد خیلی بیشترخوش گذشت نه من به اون گفته بودم برنامه امم چیه نه شوهرم به من گفته بود
فیلممونم گذاشتیم دیدیم دوربین روسه پایه گذاشتیم چنان عکسای رمانتیکی گرفتیم تازه اهنگ گذاشتیم ودوتایی باهم رقصیدیم
من یه لباس مجلل ازیکی دوستام قرض کرده بودم شوهرمم منو بااون شینیون ولباس دید کت وشلوار دامادیشو پوشید
به ماکه توخونه خیلی بیشترخوش گذشت حدود 40تاعکس هم گرفتیم
بنظرمن دخترگل تون رو یه اون شب بذاریدپیش یکی ازمامان بزرگ هاش یااگه خواستیدتوخونه باشبد وخانم تون به دردسراشپزی نیفتن شماازبیرون چندسیخ کباب بگیرید یایه مرغ بریان درسته به به به به
ایشالاکه خوش بگذره بازم تبریک میگم:72::72::72: