نوشته اصلی توسط
fkh4466
سلام دوست عزیز.به نظرم اصلا عجله نکنید و خودتون باشید و در عین حال همه چی رو به زمان بسپارید.این خجالتها و فاصله و حفظ حریمها تو این مرحله راحتی و صمیمیت بعدش رو شیرین تر میکنه و انگار دو طرف رو مشتاق تر.طوریکه گاهی از اولین باری که اسم کوچک همو تونستید صدا کنید به عنوان یه خاطره خوب یاد میکنید یا ا ولین بار که دست هم رو گرفتید و همه چی زود عادی نمیشه و حتی موندگار میشه.
مثلا من خودم یادمه با نامزدم همکار بودم و همیشه برای من آقای دکتر فلانی بودن!!!حتی در دوران بعد از خواستگاری رسمی.اما یه بار سر موضوع کوچیکی کاری با هم بگو مگو داشتیم که خداحافظی کردیم و داشت میرفت که ناخوداگاه برای اولین بار به اسم کوچیک صداش کردم.به قول خودش دلش لرزید و هیچوقت یادش نمیره!!!!میدونی یه سری چیزا رو باید به زمان بسپاری و این حفظ حرمتها و فاصله ها در دوران اشنایی صمیمیت بعدش رو خیلی موندگارتر میکنه
- - - Updated - - -
در مورد ناز و کرشمه هم بگم.خب معلومه دختری که تا حالا دوست پسر نداشته خوشبختانه و سرشار از حجب و حیاست نمیدونه ناز و کرشمه بلده یا نه!اما من با اطمینان بهتون بگم.اگر همسرتون اهل ابراز محبت کلامی باشن که گویا هستن بعد از دوران عقد یا حتی بعد از عروسی انقدر به شما محبت میکنند و به قولی قربون صدقتون میرن که شما حس میکنی نازت خریدار داره!!!اینجاست که نا خوداگاه ناز و کرشمت شکوووووفا میشه و اون نازی که میخوای تو رفتارات با شوهرت ایجاد میشه.وقتی ببینی اون نیازه و شما ناز.قرار نیست که الان روابط در مرحله اشناییه خدایی نکرده ناز کردن و ناز بودن رو با اغوا گری قاطی کنیم که.
در مورد بیرون رفتنها و کارهای دیگه خوب نیست همیشه تسلیم باشین و همیشه همه چی رو به ایشون بسپری.این خیلی خوبه و خودش یه طور لوس کردنه!اما هر از گاهی نظری داشته باشید راجع به جایی که قراره برید مثلا بگید فلان جا رو تحقیق کردم خوبه نظرت چیه امروز بریم و بعد هم که رفتید از اینکه اونجا رو پیشنهاد دادید کلی به وجد بیاید.تا با این کارای کوچک نشون بدید که قرار نیست منفعل باشید و میشه روتون حساب کرد.کلا آقایون اینکه بتونن غیر از اشپزی و روابط توی همه مسایل روی همسرشون حساب کنن و بهترین دوست هم باشن هم لذت میبرن
البته تعادل اصله
نه از این ور بوم نه از اون وره بوم افتادنه
الانم اگر میخواید نانحسوس ناز کنید به رفتارهاتون دقت کنید.ببینید مثلا نسبت به چه مدل خندتون بیشتر عکس العمل نشون میده یا چه نوع نگاهتون.سعی کنید حین شوخیهاتون با همون ناز بخندید.خدا رو شکر که شوخ طبع و طناز هم هستید.
مثلا یادمه خودم توی جمعهای همکاریمون زیاد میخندیدم و به قول نامزدم خنده هام خاص بودن!!!!!!طوریکه یه بار غیر مستقیم به من گفتن از اینکه این خنده رو نامحرم بشنوه ناراضیه!البته من خودم متوجه نشده بودم اما دیگه منم شصتم خبردار شد و دیگه اونطور تو جمع نمیخندیدم اما فقط توی گفت و گوهای دونفرمون گاهی که مساله خنده داری مطرح میشد.... !!!یعنی باید عکس العملهاشم بشناسی و طوریکه جنبه اغواگری نگیره فعلا ،نامحسوس و ریز دل ببری!!