لکنت زبون گرفتن گاهی فقط به خاطر استرسه. منم وقتی عصبی میشم همه کلمهها رو اشتباه میگم ولی شاید سالی یک بار پیش بیاد.
صحبت کردنشون رو در شرایط دیگه ای (جز جلسه خواستگاری) دیدید؟
نمایش نسخه قابل چاپ
لکنت زبون گرفتن گاهی فقط به خاطر استرسه. منم وقتی عصبی میشم همه کلمهها رو اشتباه میگم ولی شاید سالی یک بار پیش بیاد.
صحبت کردنشون رو در شرایط دیگه ای (جز جلسه خواستگاری) دیدید؟
سلام
لکنت زبان میتونه چیز خوب و جذابی نباشه، ولی به نظر من کسی که واقعا قصدش ازدواج و زندگی کردن بخاطر خوده خودش هست، اونقدرا این مسءله واسش پررنگ نمیشه....
اگه به دلتون نشسته و همینقدر که میگین پسر خوب و متناسب با شماست منطقی نیست بخاطر یه عیب کوچیک (اونم بیشتر عیب گذاشتن از طرف مردم) از دستشون بدید.
واقعا خیلی از مردم متاسفانه همیشه بار صحبتاشون منفی هست.اونا رو نمیشه کاریشون کرد. محاله در هر شرایطی حرفشون رو نزنن
من تعجب میکنم از کسایی که براساس حرف همچین مردمی تصمیمای مهم زندگیشون رو میگیرن!
دوست عزیز اگه خودتون از صحبت کردن با ایشون راضی هستین فکر بقیه مردم نباشید ....
راستی چرا هنوز عروس نشدین جبهه خانواده شوهرو گرفتی دختر خوب؟! از همین اول خوش بین باش... تا خودت راحت زندگی کنی...نقل قول:
محل زندگیمون هم بخاطر کارش بعد از ازدواج خداروشکر از پدر و مادرش دوره
موفق باشید:72:
سلام
اره قبول دارم حرفتو .... ویژگیهای مثبتش بیشتر و پررنگ تر بنظر میرسه و هی دارم ب خودم نهیب میزنم که نیمه پر لیوان رو ببینم
نیاز به فکر کردن به راهنمایی های خوب شماها دارم
ممنونم
اره هنو تو صحبتامون ریز نشدیم که بخوام ازش بپرسم .
ما دو دفعه باهم حرف زدیم اونم در حد یه ربع 20 دقیقه . حتما قصد دارم ازش بپرسم همچین چیزیو
به چشم که میاد ولی خب حس میکنم برام عادی میشه . اخه نمیخام با این همه ویژگیهای خوبش از دستش بدم ولی خب مردد هم هستم ..
یه تردید ازاردهنده تو وجودمه
متشکرم
خیلی دوس دارم منم به این نتیجه برسم که این اصلا ایراد نیست و یا حداقل بعد از یه مدتی برام عادی میشه
دلم میخاد نیمه پر لیوان رو ببینم
ممنونم از محبتتون. مرسی
من توی توجه و تحسین دیگران رو برانگیختن اصراری ندارم . چون خودش و موقعیتی که الان توشه برجسته اش میکنه ولی خب وقتی با اینهمه شرایط خوبش مواجه شدم این گیر کردن زبونش خیلی ب چشمم اومد .
یه دلم میگه ایراد نیس . یه دلم میگه خیلی هم ایراد بزرگیه
دارم فکر میکنم به راهنمایی های شماها دوستای خوب
ممنونم عزیز
اره انگار لکنت داره .
کاملا درست گفتیید . متاسفانه خیلی اطرافیانمون مزخرف هستند و به خودشون اجازه ی هر نوع اظهار نظری رو میدن و علنی واکنش نشون میدن
دوس ندارم واکنش ناپسندی از طرف اونا دلخورم کنه همون اول زندگی
ولی از جهتی هم دلم نمیاد جواب منفی بدم بهش چون خیلی شرایط و کلیاتش با چیزی ک من میخواستم تناسب داره
مرسی از راهنماییت دوست بزرگوار
نه ما دوبار باهم رفتیم بیرون و حرف زدیم . هر کدوم از یه ربع 20 مین طول کشید . و منم متوجه این موضوع شدم و چون خیلی رسمی صحبت کردیم نشد ک ازش در مورد این قضیه چیز بپرسم
ممنونم دوست عزیز
اه همش تقصیر این اطرافیان مزخرفه ماست که انقد ادم استرس حرف و واکنششون رو میگیره دیگه
خیلی دارم سعی میکنم اینهمه ویژگیهای خوبش رو برا خودم پررنگ کنم و نیمه پر لیوان رو ببینم و اینده ای ک میتونم در کنارش داشته باشم فکر کنم ولی خب تردید مث خوره افتاده ب جونم
هه جبهه نگرفتم ولی خب همیشه دوس داشتم از پدر و مادر همسرم دور باشم . شاید بخاطر جو اطرافیانم باشه و ضربه ای ک بخاطر نزدیکیشون خوردن من مارگزیده شدم
تشکر از محبتت دوست گرامی
سلام
تو انتخاب همسر باید دوتا نکته رو رعایت کرد
1- نمره کلی که با توجه به همه محاسن و معایب به طرف می دهید(بالاخره هرکسی یک عیب و ایراد داره)
2- عدم وجود یک ایراد بسیار بزرگ (بستگی به طرز فکر خودتون داره)
سوالم اینه که آیا اطرافیانتون مثل پدر و مادرتون هم متوجه شدند و یا شما با دقت بیش از حد متوجه این مورد شدید؟؟؟
من دوستانی در محل کار و فامیل (هردو مورد جداگانه ) دارم که دارای لکنت زبان مشهودند یعنی از هر 4 کلمه یکی را با مکث طولانی می گویند از این دونفر یکی همکار من و دیگری همسر یکی از دختران فامیل است
با اون که فامیله زیاد برخورد نداشتم ولی اون که تو محل کار ما هست اصلا مورد تمسخر قرار نمی گیره (البته محیط کاری ما بسیار جدی است)
ببینید به دلتان نشسته یا نه ؟؟؟؟
انتظار خواستگار بهتری دارید یا نه؟؟؟؟
نسبت به بقیه که به خواستگاریتان آمدند چه امتیازی دارد؟؟؟
فکر می کنم مباحث دیگری هم موجب تردید شما شده است !!!!
موفق باشید:323:
سلام اونگ عزیز خب نمره کلی که من بهش میدم از 100 بالای 70 هست اره دقیقا قبول دارم ک هر کی یه ایرادی داره ... منم مبرا نیستم از این حیث پدرم هنوز باهاش روبه رو نشد . ولی مامانم متوجه این قضیه شد و با وجود نگرانی ای ک داره بازم میگه زیاد مهم نیست و عادی میشه و مهم این توی که تصمیم میگیری(ینی من )به دلم نشسته ولی یه چیزی هی نمیزاره کاملا بهش از نظر حسی نزدیک بشم که البته شاید این بخاطر غریبه بودنش باشه و اینکه هنوز هیچ ارتباط و احساسی بین ما رد و بدل نشده این خواستگارم فعلا خیلی از نظر من ایده ال جز موردی که داره و بهش اشاره کردم نسبت ب بقیه خواستگارا موجه تر و ایده ال تر هست نه جز این مورد ک گفتم چیزی دیگه ای رددم نکرده ممنونم دوست عزیز از اینکه وقت گذاشتی و راهنماییم کردی
سلام سایه عزیزم:72:
به نظرم برای تصمیم گیری کلی کمی زوده چون شما فقط چند بار با ایشون صحبت کردید و شاید این لکنت ها به خاطر استرس و خجالتی بودن باشه چون من خودم لکنت ندارم اما موقعی که استرس دارم دائما لکنت میگیرم و نمی تونم کامل صحبت کنم و شایدم باورت نشه اما زنداداشمم همین مشکلو داره اما لکنت زبان نداریم فقط موقع استرس و یا نگرانی نمی تونیم و لکنت میگیریم و حتی من موقع استرس وسط حرفهام بکلی یادم میره چی میگفتم :305: و اینکه به نظر شخصی من لکنت زبان هم اگه باشه مسئله ی مهمی نیست چون بعد از مدتی عادت میکنی و اینکه به نظر من مهمترین چیز داشتن تفاهم اخلاقی و فرهنگی و اعتقادیه
سلام دوست عزیز تشکر از راهنماییت و وقت ک گذاشتی برا پاسخگویی نمیدونم . شاید اینطوری باشه ...ب قول شما از خجالتی بودن و استرسشما تقریبا در مورد خودش و خانوادش تحقیق کردیم . ادمای خوبی هستن فقط مونده همین مسئله که عرض کردم و مرددم کرده برا همین تا حالا قرار خواستگاری براشون تعیین نکردیم خیلیها بهم گفتن لکنت ایراد نیست و عادی میشه از نظر فرهنگی و اعتقادی که کاملا به هم میخوریم . تفاهم اخلاقی رو فعلا نمیدونم چون هنو ب صحبتای ریز نرسیدیم بازم خیلی خیلی تشکر
سایه عزیزم به نظرم نمره ای که شما دادی برای دوتا جلسه 20 دقیقه خیلی زیاده ..
باید بارها حرف بزنی و جلسات چند ساعته داشته باشی ..
من حس میکنم این آقا یکم خیلی زیاد به دلت نشسته :دی :43:
پیشنهاد من بهت : کتاب گلبرگ زندگی و نیمه دیگرم را حتما مطالعه کن ... سوالهای فوق العاده ای توش هست که باید بپرسی ازش ..
ضمن اینکه چون میخوای از پدر و مادرهاتون دور باشید باید این آقا یه تکیه گاه محکم محکم برات باشه تو غربت ..
اون قضیه لکنت هم فقط به خودت بستگی داره .. ببین واست سخته یا نه .. میتونی تحمل کنی یا نه .. اگر هم بگی واست مهم نیست باید خیلی محکم بگی واسم مهم نیست که پس فردا اگر دو نفر گفتن شوهرت لکنت داره ناراحت نشی :43:
سلام درسته لکنت زبون یه عیب کوچیکه جسمیه ولی همین میتونه واسه شماتودوران عقدحساسیت بیشتری ایجادکنه منم همسرم یه مشکل جسمی داشت که تاپیک زدم ودوستان خیلی راهنمایی کردن البته بایدبگم من بعدازعقدمتوجه عیب ایشون شدم البته مشکل ایشون به بزرگی مشکل خواستگارشمانیست ولی بایدبگم بهتون به حرحال یه عیب جسمیه که روشماهمین الان تعثیرگذاشته روزای اولی هم که من متوجه این قضیحه شدم به خودم مبکفتم اینهمه نقاط مثبت داره میتونم بااین قضیحه کناربیام ولی همینطورکه رفتم جلوحساسیتم بیشترشدالان دیکه طوری شده که تتهاچیزی که جلورومه عیب جسمیه ایشون. ایناروکه میگم همش بستگی به نگاه خودتون داره به عیب ایشون یه چیزدیگه هم بگم من برادرم لکنت زبون داره البته حالت عادی که صحبت میکنه بندرت متوجه لکنتش میشی ولی وقتی عصبانی میشه یامیخادتندحرف بزنه فوق العاده لکنتش زیادمیشه که خودش همه خسته میشه. البته برادرم چندساله که ازدواج کرده وزندگی خیلی خوبی هم داره. یه نکته دیگه هم هست خیلیابه خاطرلکنت زبونشون روابط اجتمایی ضعیفی دارن چون ترجیح میدن توجمع زیادصحبت نکنن. اینای که گفتم خدای نکرده نه به این خاطره که عیب این اقاروبزرگ کنم چون خودمم روزاول زیادحساسیت نداشتم روعیب جسمی نامزدم ولی بعدازمدتی واقعابرام مهم شدوالان هم توزندگیم بدجورتعثیرگذاشته. اگه میدونیدزیادرواین موضوع حساسیت دارین حتماجلسات بیشتری بزاریدوصحبت کنیدوسعی کنیدتوصحبتاهم بیشترشنونده باشین توضیحاتی ازایشون بخایدکه ناچاربشه زیادصحبت کنه. یاحق
سایه جان خواستگار شما تمام معیارهای شما رو داره . فقط این یه ایراد رو داره . من نمیدونم لکنت ایشون تا چه حده و اصلا ایراد هست یا نه . ولی اینو میخوام بگم که هیچوقت خواستگار بدون ایراد نخواهید داشت . چون ادم بدون ایراد وجود نداره . ممکنه بعدا خواستگاری داشته باشید که لکنت نداشته باشه ولی یکی دیگه از معیارهای شما در اون نباشه . مثلا تحصیلاتش طبق نظر شما نباشه . ببینید کدام یک از معیارهاتون براتون مهم تره . اولویت بندی کنید . مثلا یکی ممکنه ظاهر همسرش براش مهم باشه . یکی دیگه تحصیلات و شغلش . و یکی اخلاقش .