[/color]
نمایش نسخه قابل چاپ
[/color]
دانه جان البته بایداین نکته راهم درنظر داشته باشی که درهیچ کاری افراط یا تفریطش خوب نیست [color=#FF0000]ودرحد خودش.مادری که به خاطر اون مهرمادریی که داره به فرزندش محبت بی کرانی می کند ازروی اون مهرخدایی که داره برای فرزندش هرکاری انجام می دهدولی فرزند چی؟فرزند اون را به عنوان وظیفه مادری تلقی می کند واگر بحث وجدلی هم پیش آید می گوید خب این وظیفته !!!درحالیکه یک مادر هیچ وظیفه ایی نداره نسبت به بعضی کارهها مثلا (دادن چای دست فرزندش که خستست )مادر اینجا وظیفه نداشته ولی مهری که داشته سبب شده وفرزند نمی تواند این موضوع را درک کند.پس نتیجه ایی که می گیریم اینست که همانطور که روانشناسان به مادران وپدران می گویند با فرزندانتان رفیق وهمراه باشیدوبه خواسته هایشان توجه کنید ولی به صورت کنترل شده نه طوریکه یک بچه لوس وننرازکاردربیاد!!!پس به خواسته های همسرت اهمیت بده بهش اعتماد به نفس بده ولی کنترل شده نه شور نه بی نمک.اجازه بده که اون هم حق همسری را برای شما ادا بکند وسعی کن با صحبت کردن یا اگه اهل مطالعه هست کتابی را به عنوان هدیه به او بدهی تا به وظایفش درموردروابط خودباهمسر آگاهی پیدا کندولی سعی نکن که با مورد قیاس قراردادنش ویا مقایسه کردنش شخصیتش را لطمه دار کنی.من شخصا به صورت غیرمستقیم اگرنشد مستقیم با اودرباره مسائل ومشکلات پیش آمده باهاش صحبت می کنم تا ببینم ایراد کارمان درچیست؟؟مثل دوتا رفیق:shy::shy:
26-احساسات همسرتان را درک کنید چون هرشخصی دوست دارداحساساتش را درک کنند
27-بعدظهریک روزآخرهفته را درپارک بگذرانید
28-اگرعاشق همدیگرهستید ولی بایک سلسله مشکلات دستوپنجه نرم می کنید وازپس حل کردنش برنمیایید باهم پیش یک مشاور خانواده بروید.
29- کارههای خسته کننده روزانه را کناربگذاریدوعاشق لحظاتی که کنارهم هستید باشید
30-همیشه با چیزهای جالب اورا شگفت زده کنید:72::43:
ممنونم ريحان جان
حالا كمي روشن تر شدم. سعي مي كنم بيشتر رويش فكر كنم تا بتونم عملي كنم.
سلام به شما خوبان همیشگی
ازبعدازدواجم همیشه سعی وتمرکزم روی این بوده که به همسرم نزدیک تربشم هرمطلبی هر کتابی هرچیزی که راجع به جنس مخالف بوده مطالعه کردم تابدونم درشرایط مختلف چه روابطی باید با همسرم داشته باشم واینکه چگونه می توانم به قلبش نفوذ کنم به قول معروف همسرم خوشبختانه یا بدبختانه جز ز-زا نیستش که من به جای ز-زترجیح می دهم ازکلمه ز-د یعنی زن دوست استفاده کنم.البته دوستم داره ولی همانطور که درجریان امر هستید دوست داشتن تا دوست داشتن داریم وموادش کم وزیاد داره.ومن سعی ام براینست که این موادش بیشتر بشه!!!وروی این امر دارم تلاش می کنم ....دوست دارم بدونه که چقد عاشقشم ووجودش برام خیلی عزیز هستش ..البته عشق داشتن وعاشق بودن مرتبه خیلی بالایی هستش که فک نمی کنم به اون بالابالاهاش رسیده باشم:302:چون وقتی می گی عاشقم واون عشقمه باید صفربشی هیچ بشی وهمه وجودت مشتاق به اون بشه وهیچی برای خودت نخوای ازکلمه من ومال من و خودم ومی خوام و...باید خالی بشی باید اون مال شما برای شما مال شما...
پس فک نکنم به اونجاها رسیده باشم بباید به جای اینکه بگم عاشقشم بگم خیلی مشتاقشم ودوستش دارم اینطوری بهتر شد..
تصورم براین بود قبل ازدواجم که یک زن وشوهر می دونند که چقد همدیگرومی خوان ومحبت دربینشان موج می زنه اما حالا فهمیدم بله محبت موج می زنه اما باید اینقدرتوانایی داشته باشی تانشان شریک زندگیت هم بدهی وهم خودت وهم اون متوجه بشه که واقعا نسبت به هم مودت ومهربانی وعلاقه هست. دوست داشتن1-باعمل
2-باگفتار
3-بانگاه
4-باهمه وجودت...بهش نشون بدی طوریکه اوهم تحت تاثیر قرار بگیره ومحبتش وبهت نشون بده وبهت بفهمونه که به ههمون اندازه دوست داره :43::104:
31-نگذارید عشقتان به عادت تبدیل شود
32-هم مردان وهم زنان بدنبال جفتی می گردند که از مصاحبت وهمراهیش لذت ببرند پس بکوشید تا بداخلاق وعبوس بودن را کنار بگذارید
33-قلبتان رادرحال نگهدارید نه در آینده
34-برای داشتن یک رابطه موفق خالق شادیها وخاطرات عاشقانه باشید
35-به خودت عادت دهید همیشه تصورات مثبت داشته باید ودرخیال ورویا همواره زندگی عاشقانه ورضایت بخشی را بپرورانید:16::16:
چندروزی نمی تونم آپدیت کنم فعلابای تا دفعه بعدی که بیامممم!!!:203:
سلام
از مطالبی که انتخاب می کنید بسیار متشکرم . خیلی کاربردی و قابل استفاده است .
در مورد عشق باید بگم که من هم همیشه به همسرم می گویم که من عاشقت نیستم و لی می دونم خیلی زیاد دوستت دارم و برای این دوست داشتن هم هزینه های زیادی داده ام و بسیار خوشبخت هستم .
عشق واقعا خود راندیدن است و از خود گذشتن . کسی که عاشق همیشه و همه وقت باید اون رو در نطر بگیره ، خواسته اون مهم است . رضلیت اون مهم پس می بینیم عشق فقط در مورد خدا صدق می کنه و بس .
عشق را نباید با تپیدن قلب برای دیگری معنی کرد این آغاز دوست داشتن است. وقتی می بینی از فرط دوست داشتن قلبت داره از قفسه سینه ات بیرون می زنه بدون که دیگه هیچ ناملایماتی بین این دوست داشتن را به هم نمی زنه . اما باید مراقب بود این دوست داشتن به وابستگی تبدیل نشه .
سلام
عالي بود
مرسي
ريحان جان ورودتون رو به تالار تبريك مي كم از مطالب زيباتون استفاده بردم
رعنا جان قشنك مي نويسي اكر وقت باهاتون ياري مي كنه بيشتر با ما باش ! لطفا!
سلامی گرم به گرمی دلهای پاکتون
ازنظرات رعنا وستاره جان ممنونم:72:
رعنا جان باید متذکربشم که فرمایش شما کاملا صیح می باشد ولی صحبت من درباره عشق زمینی بود تا آسمانی !:305:
این نکته هم بدنیست که بدونید آدم بهتره یعنی عالیه وقتی قراره یه محبتی بکنی یا یک کاری رو انجام بدی به خودت بگی به خاطر خدا من این کارراانجام میدم چون اگه طرف مقابلت رفتارسردی روازخودش نشون بده خیلی غمگین می شی اما اگه رفتارت به خاطر رضای خدا باشه طرف مقابلت هرعملی که انجام بده دلسرد نمیشی ونمی گی زحمتام بی فایده بوده .من همیشه از خدام خواستم حواسش به من باشه ومن کارایی وبکنم که خدا می خواد به همین خاطربا همسرم هم سعی می کنم طوری رفتارکنم که خدا راضی باشه :16:پس اگر روی این مطلبم فکر کنید میبینید نصف بیشتره مشکلاتتون اینطوری می تونید حل کنید
برای من که جواب داده:shy:
36-سعی کنید همیشه درعشق پیشتازباشید
37-اغلب به یکدیگر لبخندبزنید
38-درباره اوقات خوشی که درکنارهم داشتیدصحبت کنید
39-یک عکس زیبایش را درون کیفتان بگذارید
40-همیشه همسرتان را نوازش کنید
41-اگر برای بیرون رفتن ازخونه منتظر شما ست منتظرش نگذارید
:Dاین موردآخری به نظرم یه کمی بیشترازموردای دیگر مشکل که خودم دارم روش کارمیکنما!!!
reihanجان
مثل هميشه فوق العاده بود. مطالبتون كاملا كاربردي است.
واقعاً سپاسگذارم .
سلام عزیزانم
امیدوارم مطالبم براتون حالت کاربردی داشته باشه تاسرگرمی!!
:305:
آقای محترم!!!
1. اگر از مادر و خواهرت شکایت کرد! فقط شنونده ی خوبی باش!
2. اگه گفت: من خواستگارهای زیادی داشتم! با لبخند بگو:
پس من خیلی آدم خوش شانسی بودم که تو رو به چنگ آوردم!
3. اگه گفت:تو زشتی! بگو عوضش تو خوشگلی!
4. اگه بازم گفت: تو زشتی! بهش بگو زیبایی مرد در عقل اونه!
5. اگه گفت: طلاق می خوام! حتما به مشاور مراجعه کن!
و شما خانم عزیز!!!
1.اگه گفت: از خانوادت خوشم نمیاد!
بگو: عوضش من خانواده ی تو رو دوست دارم!
2. اگه عصبانی شد! بگو: منو ببخش!
3. وقتی وارد خونه می شه !
به پیشوازش برو! دستشو بگیر! بزار روی صورتت!
4. وقتی غذا رو سر سفره می ذاری به او بگو:
نمی دونم خوشت میاد یا نه؟!
5. لحظه به لحظه از خداوند کمک بگیر!