-
مرسی دوستان حرفاتون خیلی امیدوار کننده بود . فک کنم باید بیشتر رو خودم کار کنم که هر حرفی روم اثر نذاره . چقد خوبه آدم میاد اینجا مشکلشو میگه و دیگران بدون هیچ سو نیتی نظرشونو میگن .من همیشه این مشکلو دارم که در مورد مسایل رابطم با کی باید دردو دل کنم.اگه به خانوادم بگم ممکنه نظرشون نسبت به اون عوض شه . اگه به دوستام بگم خب خیلیاشون از روی حسادت یا حسای دیگه چیزایی میگن که آدم بیشتر زندگیش خراب میشه.
-
عزیز دلم من نظرم اصلا کارشناسانه نیست اما اگه دوسش داری و وقتی میبینیش هیجان زده میشی و صرفا به خاطر حرف دیگران مردد شدی اینو بدون که دیگران همیشه حرفی برای گفتن دارند به قول نادر ابراهیمی عظیم ترین دروازه های ابر شهرهای جهان رو میشه بست اما دهان مردم رو نه... هرگز نه از دوستات نظر بخواه و نه بهشون میدون بده که راجع به همسر آینده ات نظر بدن... سبزه بودن و لاغر بودن اصلا عیب نیست...
-
نه عزیزم نگران نباش منم خواستگارم خیلی لاغر و قد بلند بعد خواستگاری که رفتن مامانم بهم گفت این مارمولک چیه :311: منم گفتم لاغر خوبه از ادمای هیکلی بدم میاد ...
شاید بین 10 نفر که دیدنش 10نفرشون بهم گفتن من خیلی سرترم اما اون انقدر اخلاقش خوبه که من حس میکنم خیلی زیباست و در یه سطحیم:18:
-
سلام عزیزم
چون دو سال از رابطتون گذشته خب مشخصه اون شور و هیجان نیست و این مطمئنا به دلیل این نیست که بی تفاوتین چون شما با دیدنشون هیجانزده میشید..به نظرم حتما علاقه بوده که با وجود اینکه میفرمایید فاصلتون دور بوده و ایشون هم درگیر درس هستن اومدن خواستگاری و این خیلی خوبه از این به بعد با حضور خانواده ها وجه های دیگه ای از همدیگرو بشناسید...در مورد ظاهرم من نظرمو همونطور که گفتم خودتون در درجه اول اهمیت قرار دارین که ایشونو بپذیرین و اگر انتخابشون کردین به کسیم اجازه ندین در حضورتون از ظاهرشون ایراد بگیرن... موفق و خوشحال باشید:72:
-
سلام دوست گلم.
خدایی الان دختر زشت وجود نداره!یا خدا دادی کسی زیباست یا عمل های استاتیک فوق العاده ای اومده که معجزه میکنند.
پس فاکتور زیبای بزارید کنار؛ایشون خدایی نکرده کارشون با شما نشه میره یه دختر زیبای دیگه رو پیدا میکنه،مهم اینکه بین همه زیباها ایشون شمارو خواستن و این مهمه.
-
زن باید از شوهرش زیباترباشه. اینجوری همیشه چشم مرد به زیبایی های همسرشه.
زن مظهر نازه و مرد نیاز.
-
عزیزم خیلی این موضوع اهمیت داره به منم همین حرفا را میان ومن اهمیتننیوتون ولی بد ده سال زندگی هنوزم این حرفا را دارم میشنوم دخیل افسرده شدم دوست ندارم کسی ما را با هم ببین با اینکه وضع زندگیم خوبه شوهرم اهل هیچ خلاف نیست ولی این کمبود خیلی احساس میکنم بهت پیشنهاد میکنم حتی اگه به دردم این خلا را احساس میکنی به این ازواج موافقت نکن تا ده سال دیگر مثل من نشی
-
دوست عزیزم مهلا جان اینکه شما به دیگران اجازه میدید راجع به همسرتون حرف بدی بزنن به شخصیت شما ربط داره... من که اگه یکی از دوستام یا فامیلام راجع به ظاهر شوهرم حرف بدی بزنه دهنش رو سرویس میکنم البته نه با کتک و دعوا.. مودبانه و محترمانه این کار رو انجام میدم تا دیگه جرات نکنه راجع به همسرم حرف بدی بزنه...
نمیدونم شاید شما شوهرتون رو دوست ندارید یا به هر دلیل دیگه ای نتونستید با این مساله کنار بیاید اما خانم دلدار خواستگارشون رو دوست دارند و وقتی اون آقا رو میبینن هیجان زده میشن( هیجان زده شدن برای درست بودن یک ازدواج کافی نیست اما نشون میده که ظاهر خواستگارشون آزار دهنده نیست براشون) و صرفا به خاطر حرف دیگرانه که مردد شدن.
حرف دیگران... دیگرانی که به یک سردرد ساده ی خودشون بیشتر اهمیت میدن تا به مرگ و زندگی ما و ما دقیقا به خاطر حرف همین دیگران خیلی وقتا زندگیمون رو خراب میکنیم...
-
مهلا جان شما اون اولاش که ازدواج کرده بودین دوسش داشتین ؟ یا نسبت بهش خنثی بودین؟
من دوسش دارم. ولی حرفای دیگران گاهی دلسردم میکنه.
-
یادت باشه که دیگران ممکنه همیشه ی کرمایی هم بریزن (با عرض پوزش از این تعبیر) و نظراتشون از باب دلسوزی صرف نباشه......!
برای زن خیلی مهمه که زیبایی ظاهریش از همسرش کمی بیشتر یا هم سطح باشه ولی این موضوع برای مرد بر میگرده به رزیبایی های درون و باطنش