-
با سلام به دوستان عزیز همدردی
من یه مدتی شدیدا درگیر خودم و البته درسام بودم ولی حالا دوباره برگشته ام.خب این بار میخوام روی تمرین روی یه مهارت دیگه کمکم کنید و اونم همدلی برای درک همسرم هست.ببینید وقتی منو همسرم الان که حتی رابطمون در حد تلفنیه باهم بحث میکنیم اون یه حرفای غیر منطقی میزنه و توقع داره من خودمو بذارم کنار و فقط بگم چشم.وقتی حرف میزنه اول باید کامل گوش بدم ولی اون اونقدر بد حرف میزنه و منو میکوبونه که نمیتونم مقابله نکنم بعد اینجوری بحث بالا میگیره و نتیجه خوبی نداره.اگه قرهر باشه من کاملا بهش گوش بدم که هرچی دلش میخواد میگه بهم که.بعد از گوش دادن باید باهاش همدلی کنم یعنی نشون بدم احساسشو فهمیدم و خودمو بذارم جای اون.ولی من همش به خودم میگم به چه حقی اینجوری به من توهین میکنه و با بی احترامی حرف میزنه.لطفا راهنماییم کنید که چجوری باهاش رفتار کنم
-
سلام تقدير جان تايپيك فوق العاده خوبي داري با تايپيك شما من فهميدم كه چقدر خودم ناديده گرفتم و فقط سعي كردم كه بخاطر داشتن ديگران خودم تغيير بدم....شايد ديگه نتونم به اون كسي كه در گذشته بودم تبديل بشم اما ميخوام كاري كنتم كه خود الانم و دوست داشته باشم و ديگه به خاطر چيزايي كه از دست دادم غصه نخورم شايد بگم من مدت ها در روز غصه ي چيزاي از دست دادم و ميخورم و عذاب ميكشم....عزيزم من اگه جاي شما بودم خيلي محكم جلوش وايمياستادم و اجازه نميدادم بهم توهين كنه شايد اوايلش سخت باشه اما شما اگه درست متوجه شده باشم بحران سختي و پشت سر گذاشتي پس فكر كنم اون بحران بهت نشون داده باشه كه هيچ چيز و هيچ كس مهم تر از خودت نيست....