جالبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا داد نزنی هیچ کس کمکت نمی کنه. تا پول ندی ..........
خواستم پول بریزم تا جوابم و بگیرم ولی رمز اینترنتی کارتم و فارموش کردم.
حیف ما که اینجا وقت می ذارین تا از شما پاسخ بگیریم.................
نمایش نسخه قابل چاپ
جالبه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
تا داد نزنی هیچ کس کمکت نمی کنه. تا پول ندی ..........
خواستم پول بریزم تا جوابم و بگیرم ولی رمز اینترنتی کارتم و فارموش کردم.
حیف ما که اینجا وقت می ذارین تا از شما پاسخ بگیریم.................
خانمی عزیزم مگه دنبال این نیستی که مشکلت برطرف بشه؟مگه دنبال این نیستی که اشکالاتت برطرف بشه؟ خب چرا منتظر معجزه ای از همین لحظه شروع کن.
از همین تایپیک صبور بودن و کماگرا نبودنو شروع کن و انتظاراتتو از دیگران کم کن. به جای به قول خودت فریاد زدن تمرین صبوری کن. سعی کن بتونی خودت رو جای طرف مقابل بذاری.
من اگر جای شما بودم و این حالات پی در پی افسردگی نشاط بی هدفی... مقطعی نبود و همیشه اینطوری بودم ، حتما حتما میرفتم یک دفتر مشاوره و تقاضای تست های روانسنجی میکردم و میخواستم یه متخصص خوب اونو بررسی کنه.
ببین وقتی که مشکل مشخصی داشته باشی که در ارتباط با همسرت باشه اینجا خیلی راحتر میتونی راهنمایی بگیری. اما شما مشکلت دقیق روشن نیست و موضوع رفتاری هم نداره و کاملا درونیه. برای همین بهترین کار این بود که عرض کردم. بعد از اینکه کمی بهتر خودتو شناختی اینجا بیا و تایپیک جدید بزن و نتایجو بگو تا به کمک دوستان بتونی در روند رشدت کمک بگیری.
با آرزوی موفقیت برای شما:72:
یعنی چی مشکلم مشخص نیست؟
من یک فرد مذهبی و معتقد به اصول بودم که همه چیز و گذاشتم زیر پا و چت کردم و تلفنی حرف زدم و حتی دو بار رفتم اون فرد و دیدم.
این یعنی فاجعه
بعد از اون ماجراها و بعد از رفتارهای همسرم کم کم با همه علاقه ای که به همسرم دارم نسبت بهش یه طور بی تفاوتی گرفتم
اینم یعنی فاجعه
گاهی حوصله بچه هامم ندارم گاهیم جونم براشون در می ره
گاهی نشاط و گاهی افسردگی ها هم فاجعس
اینکه گاهی برگشت به اون خطای مزخرف تو مغزم میادم فاجعس
مثل بچها خودم و با زنای دیگه مقایسه می کنم. مثلا امروز تو میوه فروشی یک خانم باردار رو دیدم که مامانش اصرار داشت انار بخره چون چشم اون خانم بهش افتاده بود مثل بچه ها بهش حسودی کردم که چرا من تو هر دو بارداریم مادری نداشتم که برام یه کاسه کاچی بپزه. فامیل شوهرمم که قربونشون برم تو هر دو بارداری یه دفعه نیست و نابود می شدن پس اینم فاجعس که من حسودی می کنم
دیگه باید چه مشکلی داشته باشم که بیاین و جواب بدین؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!
تو تایپیک قبلی هم صبوری پیشه کردم تا بیاین و جواب بدین. شما ها هم لطف کردین و بعد از دو سه هفته کلا تایپیک و بستین.
من همون sisili سابق هستم یادم نمیاد 3-4 سال پیش این سایت این طوری بوده باشه. هر کس تایپیک می زد با هر مشکلی از مدیر گرفته تا باقی بچه ها جواب می دادن. حتی اگر تایپیک تکراری بود که موضوع پیش پا افتاده ای بود باز هم همه جواب می دادن. حتی مدیر و بالهای صداقت فرشته مهربون انی و باقی که اسمشون یادم نیست.
بین کاسبها اینجوری مد هست که چند وقتی برگه چاپ می کنن و اجناسشون و با قیمت خیلی پایین می فروشن و حسابی هم تبلیغ می کنن. همین که کار و بارشون گرفت قیمت ها می شه مثل باقی مغازه ها گاهیم بیشتر. ظاهرا این سایت هم شبیه همون کاسبیها شده. این و از قول من به جناب مدیر همدردی هم بگین
منظور من از مشخص نبودن اینه که یه چیز واضح نیست که آدم راحتر بتونه بفهمه و راهکار بده. مثلا شما یه مشکل رفتاری مشخص با همسرت یا مادرشوهرت نداری که بشه راحت دربارش قضاوت کرد. آشفتگی درونی داری که علتشو شاید با تست روانسنجی و مشاوره حضوری بهتر بشه فهمید. ببین از کی اینطوری شدی؟ شاید یک زمان و علت مشخص داشته و شاید واقعا افسردگی... یا یه چیز شبیه این براتون پیش اومده.(حرفاتون درباره بارداریتون خب نشون میده که اون زمان شرایط مناسبی نداشتین و شاید آسیب روحی دیدن، اینارو حضوری میشه فهمید)درسته که قبلا بیشتر کارشناسان پست میذاشتن اما اونا هم زندگیاشون درگیری داره و بنده خداها اینهمهههه تایپیکو باید بررسی کنن. من خودم تایپیکام خیلی کم پسته و کارشناسان جز یک مورد یادم نمیاد بهش سر زده باشن پس درکت میکنم خانمی. اما منو شما از وضعیت بقیه که خبر نداریم که چقدر وقت آزاد دارنو میتونن بیان اینجا پاسخ بدن.امکان مشاوره حضوری برات نیست که بری؟ به نظر من تمام تلاشتو بکن حضوری بری.یه چیز دیگه هم اینکه من خودم وقتی از یک خصلت بدم خیلییی ناراحتم و بهش دائم گیر میدم حس میکنم روم فشار شدیدیه (یعنی یه جور وسواس میگیرم) شما هم خیلی خودتو تحت فشار گذاشتی عزیزم. کمی به ذهنت استراحت بده خودتو بیشتر دوست داشته باش، به خودت جایزه بده. الان که تو ماه صفریم فرصت خیلی خوبیه که روحیتو تقویت کنی با توجه به اینکه مذهبی هستی. شاید من حرف خاصی برای گفتن نداشته باشم برات ،اما ناراحت شدم اینقدر بی قراری خواستم کمی باهات همدلی کنمامیدوارم که هر روز زندگی بهتری داشته باشی.