نقل قول:
نوشته اصلی توسط
واحد
عزیزم شاید این حرفم زیاد مورد پسند شما نباشه . ولی چیزیه که به ذهنم میرسه و مجبورم بگم . یه اقای 30- 35 ساله از کجا اورده که سه چهار تا خونه و زمین داره ؟ مسلما از کار و دسترنج خودش که نمیتونه باشه . مگه همسر شما چقدر درامد داره ؟ افراد به سن همسر شما الان فوقش در بهترین شرایط بتونند یه اپارتمان کوچک با وام بگیرن . حالا دوتا احتمال به نظر میرسه یا این اموال از پدر مادرشون رسیده که در این صورت مادرشون حق دارند دخالت کنند . و همسر شما فقط مجری اینکاره . یا با عرض معذرت پول باد اورده ست و احتمالا برای فرار از قانون یا مالیات به اسم این و اون میزنه . چون هیچ کس خونه ای رو که با زحمت و عرق جبین به دست اورده باشه به اسم دیگران نمیزنه . حالا مادر یه چیزی . ولی خاله و برادر !!
از توجهتون ممنونم....نه پول همسرم از خانواده اش به دست نیومده...همونطور که گفتین 35 ساله شونه و فکر نمیکنم زیاد عجیب باشه که بخوان چند تا خونه داشته باشن.....چون همسرم بسیار با اراده هستن....از 18 سالگی و همراه با دانشگاه به طور جدی کارشونو شروع کردن و الان بالاترین تو صنف خودشون هستن و مورد اعتماد بقیه ....قرارداد هاس بسیاری میبندن و درامدشون به طور متوسط 20 -25 میلیون میشه در ماه...فکرنمیکنم عجیب باشه داشتن سرمایه اونم بعد از 17-18 سال کار بی وقفه ....پس با عرض معذرت حرفتونو قبول ندارم....
صبا_2009 ممنونم صبای عزیز....بعله دو تا خواهر دارن......
صبا جان من از حرفتون ایده گرفتم و ازشون خیلی اروم پرسیدم....و بهش گفتم که دوس دارم بیشتر در جریان باشم....قبول کرد خدا رو شکر.....
برام توضیح داد که برای اینکه این افرادی که املاک رو به اسمشون زده از وام خونه استفاده کنن اینکارو کرده و وکالت داره.......فکر میکنم زود قضاوت کردم فقط خدا رو شکر میکنم که با عجله دعوا راه ننداختم و شکست نخوردم....از همه شما که منو به صبر تشویق کردین ممنونم ....خدا خیرتان بهاد