نوشته اصلی توسط
parsa1400
بانو نکته سلام .
اول از دو بانو فوق تیام عزیز به خاطر پستهای خوبش و بانو شیدا گرامی به خاطر نکته سنجیشون و نگرانیشون ممنون و تشکر
اما تایید پست 12 بانو نکته توسط تیام و ترس بانو شیدا از این پست منو بیشتر نگران این دو عزیز کرد .
با وجود ورود کارشناس دعوتی به این تاپیک جای جسارت من حرفی بزنم ولی چند نکته رو دوستانه خدمت این بانو گرامی عرض میکنم .
قبلش بهتون بگم شما تاپیک های زیادی داری که با برسی سطحی من متوجه شدم در بعضی موارد سرخوده و نا امید شدید و کلا اعتماد به نفستونو از دست دادین طوریکه نگرشتون به زندگی منفی شده و یاس و نا امیدی در شما موج میزنه از زندگیت تا به امروز فقط مشکلاتشو دیدی و خوبیهاش ارضاتون نکرده .
بانو اول خوب گوش بده بعد پیش خودت قضاوت کن . اونچه که من به شما میگم کاملا از سر دلسوزی و نگرانی اینجانب نسبت به افکار شماست والبته خود شما . که دوست دارم با هم حلش کنیم و به آرزو هاتون از مسیر درست دست پیدا کنیم . پس زود قضاوت نکن و گفته منو حمل بر جسارت تلقی نکن :81:
( ایکاش تاپیک های دختری به نام حاجلو بود تا میخوندیشون درک میکردی که الان تو چقدر خوشبختی و امروز اون دختر در چه جایگاهی از اعتماد به نفس و اقتدار ایستاده ) کاش خودش میبود و از گذشته اش برات میگفت . پ . ت...م
مشکلات فعلی از دید من
عدم اعتماد به نفس شدید . عدم رضاییت از زندگی گذشته ات تا به حال . نارضایتی از خانوادت . نارضایتی از طبقه اجتماعی خانوادت . نگاه غلط به بالادستی ها . و طبقه مرفح اجتماع . نارضایتی از محل زندگیت. نارضایتی از ظاهر خودت و عدم قبول زیبایی خلقتت . نارضایتی از رفتارهای خودت حتی تو شادی ها هم برچسب غم به خودت میزنی . استرس شدید ازنگرانی فردا . و چند مورد دیگه که عرض میکنم
بانو ناراحت نشو هر کدومشو قبول نداری بگو و یا بهتر از اون در مورد هر کدومش یه خط بنویس و موضع فکری و شخصیتی خودتو مشخص کن . جبهه نگیر دوست دارم با هم تو این تاپیک به نتیجه های خوبی برسیم و از ایجاد تاپیک های مشابه با نامهای متفاوت دوری کنیم .
بیا ذهنتو پاک کن و باید ها و نبایدهای زندگیتو مشخص کن . بیا اونایی که میشه تغیرشون داد تغییر بدیم و اونییکه قابل تغییر نیستن ترمیم کنیم و اوناییکه اجبارین براشون ارزش قاییل بشیم و خودمونو طوری وقف بدیم که از اونا لذت ببریم .
.................................................. .................................................. .................................................. .............
نکته جان من میگم برعکس نمره ایکه به مشکلاتت دادی اولوتت اولت با نمره 5 از هفت به ازدواجت و خوشبختیت برمیگرده چیزیکه تموم دخترا هر لحظه بهش فکر میکنن براش رویا پردازی میکنن براش جلو جلو لباس میبینن براش جهیزیه تهیه میکنن . براش مهارت آشپزی میبینن براش درس میخونن تا همسر بهتری قسمتشون بشه . براش آرایش میکنن براش لاک و لباسای خاص میپوشن تا خودشونو نشون بدن و خیلی کارهای دیگه که من نگم بهتره :311::72:
الویت دومت همون کار و تلاشی سرگرم کنندس که تا اومدن شاهزاده ات شما رو سر گرم نگه داره تا تو خرابی بازار ازدواج لطمه روحی نخوری که متاسفانه این دوسال کمی به شما ضربه زده ولی خدارو شکر که الان اینجایی و قابل حله
بانو باتوجه روحیاتت و افکارت بهتره قید تحصیل بزنی بخصوص فعلا چون اصلا آرامش ندارین و افکارتون از هم گسخته شده .
مسایلی که پایین ترین نمره رو بهش دادی همون مشکلات شماست که داری ازش فرار میکنی . و حاضر نیستی حلش کنی .
من جای شما بودم میگفتم اولویت اولم ازدواج ولی خب برنامه اش دست خودم نیست و همسر آینده ام هنوز برا پذیرش زندگی آماده نیست . پس اجبارن اولویت دوم را پیگیر خواهم شد . و اون یه کار مناسب و خوب تو اجتماعه
خب اول باید اعتماد به نفست و آرامشتو ریشه یابی و حفظ کنی تا به مساییل دیگه بپردازیم .
برسی کوتاه اونچه که بیان کردی
"سلامتی اینو همه میخوان نه فقط انسان بلکه تمام موجودات خلقت در مسیر تکاملیشون خواهان سلامتی خودشونن
خوب درس بخونم تا به دلم بشینه . با استرس و ترس از فردا نمیشه بدون تمرکز افکار و آرامش درونی محاله
فوق نشد دکتراخارج از کشور انشالله
یه شغل خوب که برازنده تمام سال هایی که عاشق درسام بودن و تنها کسم بودن باشه انشالله
یه حیوون ملوس. زیاده روی میکنی ولی من به علایقت احترام میذارم ملوس فقط به گربه میاد
این سال های نا ارومی و گیجی تموم شه برگرده حالم به گذشته خودت این راه اشتباه اومدی ولی حاضرم کمکت کنم تا از همون راهی که اومدی برگردی بدون اینکه زمین بخوری
تمرکز حواس خودتو باور کنی و منطقی باشی درست میشه
خدا ازاین یک کلمه میشه به تمام جمله ها پاسخ مثبت داد به تمام آرزو ها رسید همسر خوب درامد خوب ماشین خوب خونه خوب فرزند خوب آرامش تمرکز
تنهاییو دلم نمیخواد صدای دور وبری هام رو بشنوم چون خیلی حرفای نامربوط میزنن که هیچکدوم درست نیست:81:
دوتا زبان برنامه نویسی رو یاد بگیرم:227:
دوره شبکه ببینم:227:
خودمو به همه کسایی که اذیت یا تحقیرم کردن نشون بدم و تلافی کنم:101::18:
کلاس ورزش و بدنسازی برم:307:
گیتار یاد بگیرم:123:
انگلیسی رو مثل یک امریکایی صحبت کنم :303:
تایپ دو دستی یا سریع یاد بگیرم:322:
تا حدی خود ارایی یاد بگیرم:46:
پول دربیارم تا جراحی کنم و افتادگی شدید پلکم که ناراحنم میکنه رو درمان کنم هزینه اش چقدره ؟؟ بیمه هستی یانه ؟؟
جزاحی کنم و دوربینی و استیگماتیسم رو از بین ببرم.:hopelessness:
برم یه گوشه دنیا زندگی کنم که خیلی از این ادمهای فضول و حسود و اشوبگری که همه چیزشون جوره و فقط سرشون تو زندگیه بقیه هست رو نبینم . همه جا از این آدما هست انسان موجودی اجتماعیه . از چی میخوایی فرار کنی همین آما موجبات پیشرفت تو رو فراهم میکنن
کنسرت رفتن.اوازم ارایش و لباس خریدن و سینمارفتن روهم دلم میخواد ولی یکی دوساله محروم رکدم خودمو.چرااااااا؟
عشق واقعی. وفاداری مثل من چند سال پیش. وقتی امروز خودتو باور نداری چطور انتظار داری عشق واقعی بیا سراغت دقت کردی موضوع از دواج دوباره آخر از همه ابراز کردی چون بیشتر فکرت ازدواجه و این درسته
نکته خواسته هات دور از دسترس نیست ولی رویا پردازی نکن چون خودتو عقب خواهی انداخت و در نقطه شروع در جا خواهی زد .
پست خیلی زیاد شد عذر میخوام بادقت بخون تا کارشناس دعوتی هم نظرشونو بدن بعد با هم اگه دوست داشتی به سمت آرزوهات قدم برداریم .
یه نکته موند طرز فکر اشتباهت از ازدواج .که باید اصلاح بشه . فعلا سراغ درس نرو محاله توش موفق بشی . برمیگردم فعلا بدرووووووووود :72: