اسم کلنتون چیه منم بیام کلا تیم همدردی رو بیاریم اونجا :81:
نمایش نسخه قابل چاپ
اسم کلنتون چیه منم بیام کلا تیم همدردی رو بیاریم اونجا :81:
آی گفتی این بازی قدرت عجیبی داره منهم معتاد این بازی بودم همسرم همش غر میزد
بعد بازیو بهش یاد دادم یعنی الان برعکس شده هنوز خونه نیومده اول بازی رو اجرا میکنه درو که باز میکنم میبینم سرش تو گوشیه :311:
[Quot سلام عزیزم من درکت میکنم شوهر منم همینجوریه دقیقا اوایل منم حس وحال توروداشتم وهمش سرش غر میزدم چون بیش از حد چسبیده به این بازی کلش! شوهرم زرنگی کرد ورفت گوشی برام خرید ومنم وارد این بازی کرد والان دوتایی تا آخر شب و... سرگرم این بازی هستیم ولی خداییش این بازی بدجوری آدمو پابند خودش میکنه واز کار وزندگی میندازه! بیخیال خودتم برو بازی کن ولی اینکه چجوری ترکش بدی یا زمان بازی کردنشو بتونی کمتر کنی رو واقعا نمیدونم چجوریه! چون خودمم الان درگیر همینم ودنبال راه حلی میگردم که حداقل شوهرم کمتر بازی کنه آخه خیییییییلییی درگیرشه لولشم بالاست وهر روزم وار داره! حتی مهمونی هم نمیاد یاکمتر میاد که به بازیش برسه! خداییش کلافه ام خداکنه دوستان بیان وراه حل خوب بدن بتونیم این بازی رو مدیریت کنیم که به زندگی شخصیمون لطمه وارد نشه!
من درگیرش بودم.ولی از زمانی که موبایلمو تو مترو جا گذاشتم،تونستم ولش کنم.
دوری از کلش فقط با دوری از موبایل امکان پذیره.
سلام
افسوس که فراموش کردیم ارزش های زندگیمون چه کسانی هستند و فراموش کردیم که باید بابت نعمت بزرگی که خدا به ما داده (زمان برای زندگی) بعدا جوابگو باشیم. اگه عزیزانی که به فرموده خودشون معتاد این بازی ها شدن فردا به خاطر یک حادثه همسرشونو از دست بدن، چقدر حسرت لحظه های از دست رفته رو خواهند خورد.
ما آدما عادت داریم داشته هامون رو ابدی تصور کنیم غافل از این که هر لحظه ممکنه اونا رو از دست بدیم ... فردا بهترین خاطرات زندگی مشترکمون اینه که آنلاین بازی می کردیم !