-
RE: تنفر از کودک
مرسی البته من سر کار میرم اما محیط تا چند روز قبل برام پر تنش بود تا اینکه تصمیم گرفتم شرایط و بپذیرم و کارهای تحمیلی به خودم رو با لذت انجام بدمراستش این امیدوار بودن و اطمینان شما در جملاتتون منو جذب شما می کنه و اینکه به حرفهاتون عمل کنم
امیدوارم این کتاب ها تأثیری که شما انتظار دارید روی من بزاره
اما من همیشه منتظر راههای پیشنهادی دیگه ای از طرف شما هستم شاید برای اینکه می ترسم و درصدی احتمال می دم به نتیجه مطلوب نرسم
خوندن کتاب روی من تأثیر می زاره اما بعد بطور ناگهانی مثل یک خازن به حالت سرریزی می رسم و به حالتی عکس حالت اولیه می رسم
-
ببین عزیزم نمی خوام حرفای الکی بزنم، که الان تبدیل به شعار شده، اما اینو بدون که همه چیز دست خودته، باید به خودت فرصت بدی، من هیچ وقت نمی گم به زور خودت رو از یه شرایطی در بیار، نه اینطوری نتیجه نمی گیری، با آرامش قدم بردار، سعی کن در بدترین شرایط به دنبال نتایج خوب باشی، جلوی حس هات رو نگیر، اگه دیدی باید داد بزنی داد بزن و اگه دیدی باید گریه کنی گریه کن، قهقه بزن و سکوت کن... تا وقتی که بتونی روی تک تک احساساتت کنترل داشته باشی. تا وقتی که بتونی تمام حس هات رو بشناسی و درک کنی. متاسفانه به خاطر تربیت غلطی که وجود داره هم خانمها و هم آقایون خیلی از حس هاشون رو مخفی کردن (چون بهشون گفتن زشته!)، مثلا قهقه زدن واسه دختر زشته، گریه واسه پسر زشته، .... تا کی زشته؟! اصلا چرا باید زشت باشه، اگه زشت بود خدایی که خالق زیبایی هاس این حس ها رو در وجود ما قرار نمی داد.
پس اول از همه سعی کن با خودت ارتباط نزدیکی برقرار کنی، با توانایی ها و ضعف هات آشنا شو، از ضعف هات فرار نکن و به توانایی هات مغرور نشو، فعلا سعی کن با تمام وجودت آشنا بشی، توی خلوت این کار رو بکن تا راحت تر باشی...
خوندن اون کتابها هم بهت کمک می کنه..
به فکر خودت باش عزیزم و از احساسی که الان داری هم ناراحت نباش، چون هم توانایی و هم اختیار بهبود حال خودت رو داری.
:72:
-
سلام
همه توضیحات دوستان عالی بود ، من هم در کنار حرفهای دوستان یه نکته بگم : و اون این که : فرزند یکی از نعمت های بزرگ الهی است که ارزش بسیار والایی دارد ، من بخشی از ارزشهای بزرگ فرزند را از قول امام سجاد بیان میکنم که هر فردی روی این ها فکر کند حتما نظرش در مورد فرزند متفاوت میشه :
1 ) فرزند بهترین زینت این عالم برای پدر و مادر میتونه باشه که هیچ نوع طلا و جواهراتی جای اونو نمیتونه بگیره
2 ) فرزند بهترین و بهترین و بهترین وسیله برای زنده کردن یاد پدر و مادر بعد از مرگ است ،
3 ) فرزند بهترین نماینده در غیاب انسان است و هیچ کس مانند فرزند خوب امانت دار و محافظ زندگی پدر و مادر نمیتواند باشد .
4 ) فرزند بهترین دوست و غمخوار و پشتیبان در سختی ها برای پدر و مادر می باشد ،
5 ) فرزند بهترین حساب جاری بعد از مرگ پدر و مادر ، فرزند خوب است ،
و ...............................
6 ) فرزند بهترین کمک یار پدر و مادر است .
7 ) فرزند بهترین بهانه زندگی است .
البته در تمام دلایل فوق فرزند خوب ملاک است و گرنه فرزند بد نبو آن قطعا بهتر خواهد بود .
ما اگر پی به این گنج بزرگ الهی ببریم و این سرمایه عظیم را درک کنیم قطعا نظرمان متفاوت خواهد شد .
دوست دارم دوستان دیگر هم به شماره های این نوشتار اضافه کنند
-
سلام عزیزم
میدنی چرچیل چی میگه ( یک زمانی نخست وزیر انگلیس بود): میگه آدم بدبین تو هر فرصت و موقعیتی فقط مشکلاتشو می بینه ولی آدم خوشبین در هر مشکلی موقعیتها و فرصتها رو می بینه. شما جزء گروه اولی هستی و از بچه دار شدن فقط و فقط نکات منفی رو توجه میکنی. اول باید بگم بچه یک هدیه از طرف خداست. مادر شدن زیباترین چیزی هست که خدا تو دنیا آفریده. من عاشق بچه هام و مادر شدن یکی از آرزوهام هست ( البته الان مجردم). خیلی زیباست هر چی بگم کم گفتم . آخه تو مادرها یک نوع قداست و پاکی خاصی میبینم. ببین چقدر خدا مادرها رو دوست داره که بهشت رو کرده فرش زیر پاهاشون درسته هر چیزی سختی داره ولی مادر و پدر شدن هم یک دنیایی داره. اگر روزی مادر شدی عشق و علاقه به شوهرتو چند برابر کن تا زیاد توجهش به بچه نره ولی در عین حال بابای خوبی برای بچت باشه. شاد باشی