سلام
تو همین الانم داری ناز میکنی :43:
بزار بیان شاید پسره تا تورو دید از جلودر برگشت
اینقدرم خودتونگیر:81:
اینقدرم با پیش گویی خودتو درگیر نکن ، یه تجربه برات میشه
خیلی از دخترا آرزوشونه کسی معرفی شون کنه
افتاد!!!!!؟
نمایش نسخه قابل چاپ
سلام
تو همین الانم داری ناز میکنی :43:
بزار بیان شاید پسره تا تورو دید از جلودر برگشت
اینقدرم خودتونگیر:81:
اینقدرم با پیش گویی خودتو درگیر نکن ، یه تجربه برات میشه
خیلی از دخترا آرزوشونه کسی معرفی شون کنه
افتاد!!!!!؟
شوهر مناسب از هر جا بیاد خوبه. از معرفی از دوستی از هر جا.
تو هم عین این رفتار و بررسی کن که از اول تماس گرفته باشن باهات اشنا شن. اصلا به اینکه قبلا کجا رفته نباش. اصلا هر پسری ممکنه خیلی جاها رفته باشه خواستگاری. به ما چه؟ تو بررسی کن پسر رو فارغ از این فکر ها. معیاراتو ببین چی هستن. درست مثل این رفتار کن که همیشه بوده. اینکه یکی شمارو معرفی کرده حالا هم میان اشنا شین. ببینین اصلا چی میشه. ناز کردن مال الان نیست که. الان وقت بررسی کردنه.
سلام
مرجله اول طی شد.
حالا اون خانمه زنگ زده میگه مادر پسره گفته عکس منو میخواد ببینه. اون خانمه هم گفته زنگ میزنم ازشون اجازه میگیرم و میگم عکسشو بدن تا بهتون نشون بدم.
حالا به نظرتون چی کار کنم؟
عکس دادن درسته؟
- - - Updated - - -
من حس میکنم یه حالیه هی ما اطلاعات و عکس بدیم...
اصلا کار درستی نیست....:97:
به هیچ وجه چنین کاری نکن...اگر میخوان شما رو ببینن خیلی راحت تشریف بیارن منزلتون ...شما ژورنال نیستی که از روی مدل پسندت کنن...
مادرتون به اون خانم واسطه بگن برای خاستگاری از دختر من باید عرف و رسم رو بجا بیارن و تشریف بیارن منزل...
یعنی اینقدر براشون زحمت داره که حضوری شما رو ملاقات نکنن؟؟؟؟
- - - Updated - - -
اون قضیه اولتون که گفتید شماره بدیم بهشون کار بدی نبود اما اینکه بخوان زحمت ندن به خودشون و طبق رسم و رسوم نیان خاستگاری شما شما اینجوری بی عزت میشی....
سلام پو عزیز خوبی:72:
به نظر منم این شیوه اشنایی اصلا درست نیست ویه جورایی بی احترامی به دختر !
حالا مگه یه ساعت وقت بزارن بیان حضوری ببین چی میشه؟ مگه میخوان کالایی بخرن که از قبل عکسش ببین!
اومدیم یکی کلا بد عکس بود وتوی عکس با خود واقعیش فرق داشت. چجوری میخوان تشخیص بدن واقعا این دختر مناسب هست یا نه؟
واقعا این خواستگارا چه توقعات غیر منطقی دارن اگه دختر خودشون هم بود همین روش رو قبول میکردن؟ واقعا بی احترامیه!!!!!!!
سلام.
اونا یه شهر دیگه زندگی میکنن که 8 ساعت با ما فاصله داره.
والا به نظر من همون شماره دادن هم درست نبود. شما میگید اشکال نداشته. به نظر من اینا همش مثل اینه که ما اومدیم اعلام کردیم دختر ما شما و شرایطتون رو میخواد حالا منتظر نظر شماییم. بعد که میگم انگار داریم التماس میکنیم میگید اشتباه میکنی.
تازه کلی به اون خانمه گفته حالا خوشکل هست یا نه؟ من خیلی خوشکلی برام مهمه. و از این حرفا.
خب من وقتی میگم اینجوری کلا بی عزتیه میگید حساسیتت بی جاست.
- - - Updated - - -
یعنی اگه عکس منو هم ببینه و نپسنده خیلی زشته به نظرم و خیلی بهم توهین شده.
گل من این چیزی که شما میگی دوتا قضیه کاملا جداست...
خاستگار از هرجایی ممکنه سر و کله اش پیدا بشه و کاملا طبیعیه اما اینکه بگه حالا یه عکس بده ببینیم چه طوریه نه اصلا طبیعی نیست ...
الانم چیزی نشده از این اتفاقات زیاد میفته بازم میگم حساس نشو.
شما قرار نیست عکست رو نشون بدی که میگی بد میشه اگر فکر کنه زشتم...:72:
اینکه شماره رو دادی خیلی کار درستی بود
ولی عکس رو نده
با توجه به اینکه اونا یه شهر دور زندگی میکنن هم دادن عکس اشتباهه؟
من جای شما باشم اینکار رو نمیکنم..حالا شما خودت هرجور صلاح میدونی ....
شما به عنوان یک دختر که تحت نظارت خانواده قراره ازتون خاستگاری بشه ارزش این رو دارید که زحمت هشت ساعت راه رو بدن به خودشون و تشریف بیارن منزل....
ضمن اینکه کسی خانواده پسر رو مجبور نمیکنه بیاد از یه شهر دیگه دختر بگیره برای پسرش....:72: