ممنون نکته جان.
دوستان نظراتشون خوب و جالب بود.
ببین دوست من، همین دخترای دبیرستانی که من و تو و کلی از آدمای دیگه رو میزارن تو جیب بغلی شون، از همه نظر این جوری نیستن. از بعضی نظر ها قبول دارم که این جوری ان ولی نه
از همه جهت.
مثلا اون دخترای درس خون و تلاش گرشون یکی هستن مثل تو، تو دوران دبیرستانت. اگه قبول نداری یه سر برو دبیرستان و ببین. بعد دقیقا میرن دانشگاه میشن مثل من و تو دخترای ساده
ای که چشم و گوش بستن و تازه میخوان یاد بگیرن که تو جامعه چه مدلی رفتار کنن. اشتباهات زیادی میکنن، شکستای زیادی میخورن ولی در نهایت یاد میگیرن و خودشونو جمع و جور
میکنن.
ولی یه عده از دخترا که بابت شرایط شون ، از اول سیستم بزرگ شدنشون با من و تو فرق داره، به نظر میاد از من و تو بهتر عمل کردن و خوب اونا هم یه اشتباهاتی میکنن که بعضی
هاشون جبران ناپذیره یا سخت میشه جبرانش کرد. نگو که اونا بهترینن. اونا فراتر از انسان نیستن و با تو زیاد فرق ندارن .
ببین تو باید خیلی هم خدا رو شکر کنی که اشتباهاتی که کردی اونقدرا بزرگ و جبران ناپذیر نیست.
اصلا میدونی چیه، اشتباه های آدما مثل زلزله می مونه، اگه زلزله های کوچیک نیاد و انرژی زمین آزاد نشه ، اونوقت این انرژی جمع میشه و به یه زلزله ی فاجعه برانگیز با تلفات زیاد منجر
میشه، دوست من تو با هر اشتباهی که میکنی یه چیزی رو یاد میگیری درسته به ظاهر ضرر میکنی ولی واقعیت ماجرا اینه که تو باطن منفعتی بزرگ نصیبت میشه ، اما اگه بشینی یه جا و
از ترس اینکه نکنه اشتباه کنم کاری انجام ندی و با کسی در ارتباط نباشی مطمئن باش نتایج افتضاح تر و افسردگی های طولانی تر و تاوان های سنگین تری باید پرداخت کنی.
اما در مورد آقایون ، ببین دوست من، تو توی ذهن هیچ کسی نیستی، نمیدونی با پسری که داری باهاش صحبت میکنی آیا انسان سالمیه یا نه.
آقایون هم در مورد تو همین نگاه رو دارن. مهم نیست که تو توی فکرت دختر سالمی هستی یا نه، مهم رفتار توئه. مهم اینه که تورو چه جوری میبینن. چه جوری تو جامعه ظاهر میشی.
وقتی میبینی پسری تو ظاهر سالم رفتار نمیکنه، اصلا نباید به این فکر کنی که اون هم مثل منه ولی ظاهرش غلط اندازه. طبیعتا برای آقایون هم همین جوریه سعی کن در ظاهر رفتارت هم
گویای قلب و طرز فکرت باشه.
این اشتباه مخصوص تو نیست یه مثال روشنش اینه که یه آقا همسرش رو کتک میزنه و طبیعتا همسرش ازش متنفر میشه ، اون اقا حق رو به خودش میده که چرا من که این همه مهربونم
و تو ذهنم همسرم رو دوست دارم، اما اون متوجه نیست!!!! اون اقا دچار اشتباه شده، مهم نیست توذهنش چیه مهم عملکرد اونه.
تو هم باید این موضوع رو درک کنی و این همه نگی من که خوبم اونها انسانهای پلیدی ان.اول خوب به خودت نگاه کن بعد به مردم. با انصاف و خوب خودتو ببین. وقتی واقعا دیدی اشکال از تو
نیست مجبور نیستی با یه فرد پلید هم صحبت بشی، دنبالت که نکردن!!! مگه آدم قحطیه!!!! این جوری آدم شناسی تو هم افزایش پیدا میکنه!!!
تو هر شرایطی که هستی دیروز رو فراموش کن. امروز یه روز دیگه بود. فردا هم یه روز دیگه اس. هیچ روزی مثل هم نیست و هیچ لحظه ای ارزش تلف کردن نداره.
موفق باشی